2. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Obavy se potvrdily, dokonce jsou překonány. Tálibán začal se mstou. Mučí, láme kosti a odřezává kůži

  1. Mají, co chtěli. Ty, co utekli z boje proti Tálibánu, měli postřílet už vlastní vojáci jako zrádce. Ale ono je lehčí zkusit emigraci než nastavit krk v boji za vlastní zemi.

  2. A tohle ještě někoho udivuje?Vždyť mají zakotvené v Koránu,že mají všem okolo lhát a jejich středověká ideologie nemá s lidskýmio právy nic společného !Proč se asi už naši prapředkové bránili musulmanům zuby nehty?Stačí se jenom podívat trochu do historie Evropy a bude vám běhat mráz po zádech, když uvidíte jakým agresivním a rychlým tempem ničili evropskou kulturu.To jenom soudružka Merkel a její nohsledi mají tmu před očima,když si myslí,že tito primitivové se budou někdy a někde asimilovat.Ne,jim jde o to,aby zotročili nás všechny!!!Už se konečně probuďte všichni ochránci těchto barbarů!!!!

  3. a na toto jim chtějí ještě pomáhat jiné země nebo charity?Neumí se podepsat ani číst hlavně,že střílejí

  4. V mediálním mainstreamu jede od rána do večera propaganda o Afghánistánu, která se snaží hrát na naše city. Vězte, že většina těch zpráv z Afghánistánu budou hoaxy. Cílem nebude nic jiného, než nás Čechy pokusit se zase obměkčit abychom souhlasili s masovým dovozem afghánských islámských čmoudů do naší země a s jejich integrací. Už od roku 2015 Brusel, USA, Německo i ostatní západní neoliberální vlády a všemožné organizace, včetně OSN na nás tlačí abychom brali uprdlíky. Teď se chopili další příležitosti a pokusit se k nám ty čmoudy nějak dostat.

  5. proč nejdou bojovat mají tam statečného vudce který se nikdy neskloní před verbeží talibánu měli dostatek zbraní tak at drží huby dobře jim tak nepříjmat žádné uprchlíky at si vybojují svobodu.

  6. V Afghánistánu přibývá cca jeden milión lidí ročně. Údajná smrt pár desítek osob to nijak neovlivní. Lidé se vraždí všude ve světě, ale jen situace v Afghánistánu je servírována 24 hodin denně.
    Navíc odřezávání kůže není ani v Evropě mučení či nelidské zacházení…

  7. Až amíci budou mít své vojáky v bezpečí, tak zase budou po talibáncích pálit z bezpečné vzdálenosti z lodí a ponorek….to bude zase vychloubání, jak jim zničili jejich základny…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *