4. 5. 2024

10 příspěvků u článku “Babiš už zase drtí konkurenci. Pokud PirStan a Spolu budou nadále stejně zoufalé, získá ve volbách nejlepší výsledek v historii

  1. V každém průzkumu stačí oslovit ty správné lidi a požadovaný výsledek je na světě. Počkejme na volby. Ale 31% národa závislého na dávkách je varující.

  2. je neskutečně chytrý,pracovitý,maká dělá pro lidi,rodiny,dochodce,ekonomiku! to nedokázali žádné strany politici a proto Babiš zvítězí nebo by ste chtěli zrudy vítaču,udavaču,netáhel pirátu propojeni s křiváky,hnupy stanu nebo ikony zla,korupce,tunelování,kolaborace ODS TOP lidovcu br fuj!

        1. To jsem rád, že pro tebe je Babiš humus, křivák, kmotr a zloděj, jenom nechápu, proč ho tedy volíš.

  3. Všichni rozumní lidé by měli v rámci svích možností dělat vše pro to aby Piráti+Stan neziskali ani 18% a druhá koalice aby vykopla tu zkur…. proArabskou proMuslimskou promigrantskou Pekarovou a její Top09 !!!

  4. Lidi nejsou hloupí, po celou dobu opozice nedělala nic jiného, než že kritizovala Babiše. Ten je ale tvrdý a vše dokázal překonat a vypadá to, že jasně volby vyhraje. Takže ano, zase bude líp.

  5. No kdyby zeštíhlil aparát a zrušil aspoň dva ministry, možná by to Andymu někdo u voleb hodil

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *