6. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Němci to s přechodem na zelenou energii přehnali. Zemi hrozí vážná energetická krize

  1. Toto je vše důsledek špatného rozhodnutí sovětského svazu po druhé světové válce….Německu neměla být umožněna za miliony mrtvých existence.

    1. od roku 1945 je Německo fakticky okupovanou zemí, skrze kterou nadnárodní kapitál vnucuje své fantastmagorie celé Evropě(Zelený úděl. migrace apod.) a německý lid je první obětí..

  2. No, zo se dalo čekat. Vezmou si ji, kdyz budou potřebovat. Budou se bít v prsa, jak jsou perfektní. Tam bude u nás

  3. Kvůli fantasmagorickým projektům, nerespektujícím fyzikální zákony ani etické proncipy, jde do háje celá tato civilizace.

  4. Ne že to podhodnotili, ale lhalo se o tom už od začátku jako o hotové věci ikdyž to je zcela nereálné a politický tlak to sám nevyřeší, je to jen ideologická zrůdnost.

  5. Tohle vyústí ve 3. světovou válku. A opět ji zaviní Němci. Ale jsem v klidu, válka bude ekologická, tanky budou mít na střeše solární panely, samopaly budou na monočlánky… Elektromobily se ještě pořádně nerozjeli a už teď nestačí množství vyrobené energie, navíc díky emisním povolenkám má u nás elektřina zdražit až na trojnásobek během dvou let. Ti politici jsou úplně odtrženi od reality, důchodce z Valašska si těžko pořídí Teslu za milion a půl, aby ji krmil předraženou elektřinou.

  6. Včera psali, že se jejich plány citelně dotknou nás, protože naše energetika je s nimi úzce propojena. A dnes zazněl názor, v souvislosti s návštěvou jejich prezidenta, že je na nás pohlíženo jako na neoficiální jejich spolkovou zemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *