4. 5. 2024

25 příspěvků u článku “Flegr je zpět. “Budou umírat stovky seniorů. Lockdownům se nevyhneme,” predikuje parazitolog podzimní vlnu

  1. Pozastavili jste se někdy nad tím, z jakého důvodu zrovna tenhle strašidelný týpek dostává tolik prostoru kázat své výblitky v mainstreamových médiích? Úřady ho nepochopitelně nechávají šířit kvanta poplašných zpráv (což je dnes trestný čin) jako by se nechumelilo. Zkuste vy něco napsat na facebook, třeba že očkování proti covidu lidi zabíjí. V lepším případě vás smažou, v horším se úřady na vás zaměří. Pamatujte, že dnešní propagandisté dodnes čerpají ze zkušeností ministra propagandy nacistického Německa, Josepha Goebbelse. Propaganda nás má myšlením i činy nasměřovat tam, kde si to přeje zadavatel. Někomu se velmi hodí do krámu strašení lidí strašidelným vědcem, jehož bizarní předpovědi se ani nepotvrzují.

  2. Zatím panu profesorovi nevyšla jediná z jeho katastrofických předpověďí. Vzhledem k tomu, že i kočky mohou být nositeli SARS-Cov-2, hlavně by neměl opomenout naočkovat svého Micíka. A věnovat se hlavně jemu, to uklidňuje. Lidi už konečně nechat na pokoji.

  3. Brůno, ty kašpare, nakonec umřeme všichni. Někdo dřív a někdo později. Říkají tomu jediná spravedlnost na světě.

  4. Tento ,,člověk” je jen naprostý trotl, kterého ,,kovid” vytáhnul z hnoje a jemu se prostě nechce zpět.

  5. Já si osobně myslím, že je čas dát tomuto ” covidu” volnou cestu a nechat na každém jednom, ať se zařídí jak si sám myslí..-… Nevidím důvod , PROČ se starat o tu svoloč, co se nechce očkovat, proč nějaké přesvědčování a opatrování a nějaké práva……klidně bych je v případě nemoci zařadil na konec frontry na ošetření….a vymalováno.. Každý měl možnost se proočkovat,.

    1. Samueli, dej si studenej ručník kolem hlavy a skoč do studený vody, svoloč se nechce naočkovat, protože nechce řízeně chcípnout, absolutně nechápeš vedlejší účinky neodzkoušené vakcíny

    2. Až budete mít problémy, jako, že je má každý naočkovaný, dřív nebo později, jsem zvědav jestli pak půjdete na konec té fronty.

    3. Taky nevidím důvod přispívat na vakcínu takovému paku jako jste Vy. Očkování je dobrovolné, takže každý za své.

  6. Ano máte pravdu. Je to přinejmenším zvláštní, proč dostává takový prostor. A ani jsem netušil, že virus je stejný jako třeba tasemnice. Nebo je někdo všeználek. Určitě to má dobře zaplacené. Možná šetří na plastickou operaci aby neděsil lidi. Přejme mu to. Rozumný člověk si ze zpráv dokáže vybrat a primitivové ať se v tom koupou. Něčím se strašit musí. Za Goebbelse se také masy zastrašovali bolševikama. Ale máte pravdu v tom, že všichni čerpají z jeho geniality. Včetně Amerických prezidentů a celé Evropy.

  7. tak že zase budu mít na podzim rýmu. No to je strašné, pro muže je to přeci smrtelná nemoc. Takže Muži my vymřeme a planetu ovládnou ženy a jiná pohlaví.

      1. Chudáci ženské a vlastně i ty jiná ,,pohlaví”. S tímto ,,čuráčuskem” velké ,,štěstí neudělají”.

  8. Jak je možné, že pan Flegr ještě nebyl odsouzen za šíření strachu a poplašných zpráv???

    1. A to jak ty ,,mezinožní” tak i tu jenž mu zabraňuje v utopení, neboť ji nosí na krku, aby mu do něj nepršelo.

  9. Už zase mele z cesty !!! To, je hovado ,že mu není rovno !!!Proto mu pořád taky naslouchají !!Ještě Kubek a Hořejší k němu a jsme komplet !! Hlavně, že na fesťáku ve Varech nikdo ,nic nedodržuje !!Tomu se ,asi virus vyhýbá ,že ?

  10. Je to osoba, která se chce před odchodem z tohoto světa nějak zviditelnit. Bohužel těm jeho blábolům může věřit pouze duševně zaostalý jedinec.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *