2. 5. 2024

17 příspěvků u článku “Velký průšvih McDonald’s. Přemek Forejt pro něj udělal burger, který je úplně odporný

    1. Kupovaný Burger je recyklát hnusu. Vždy se nechám přesvědčit a pokaždé je fujtajbl ani slepice to nechtějí.

  1. Upřímně, jestli to autor ani neochutnal a usoudil to jen na základě jedné recenze a ještě od tohoto vola, tak je to smutné… Protože třeba Jdemežrát to chválí a spousta lidí s ním..

    1. Ano jdeme žrát chválí, ale ten je taky opatrnej, protože měl taky už s McDonald’s spolupráci.

  2. Já v McD pracuju, všechno musím vždy ochutnat abych vedela co prodáváme. Upřímně mi ten kuřecí velmi chutná a nejsem jediná. Gaucha i pesto samy o sobě jsou dobré, jen ta ricota hold smrdí, ale je to sýr, tak se to očekává. A chutná to většině kolegu

  3. Ja si myslim že burger od Forejta společně vydávány MC Donaldem je dobrý ( nejlepší co jsem u MC jedl) ale samozřejmě někomu chutnat nemusí syr Raclette s kombinací sladkokyseleho dipu s koprem. Za mě v pohodě

  4. Mě a mojí ženě moc chutná jinak beru výhradně Big Tasty ale tohle nám chutnalo a jak se říká 100 lidí 100 chutí 😉

  5. Z Mekáče je odporné všechno. Hlavně je to zdravotní benefit. Zkuste nežrat jen co vám strčí pod nos a mlaskat, jak selata, ale také si zjistit co umí jeden burger v těle udat. Jenže lidská blbost kvete na každém kroku. A tak brzy doma cukrovka, mrtvice, infarkt, vředy, slinivka apd…
    Sem tam na dálnici v autě možná. Možná.
    Trefně to podal herec Skopal v roli Jozefa v seriálu Vyprávěj, kde byla epizodka z otevření prvního Mekáče v Praze kdysi. Bylo tam v první den 11 000 lidí. Jozef ochutnal také a prohlási : Jako náhražka jídla dobrý😆
    A já souhlasím. Mekáč není pro mě jídlo. Kdo tvrdí, že ano, tak nikdy skutečné jídlo neměl a neochutnal.
    Za mě by ty boudy na,, gastronomické sny” mohli zbořit. Svět by byl zase o trochu lepším místem k žití.
    Ale nemusíte souhlasit. Mlaskejte dál…

  6. Myslím že je to dost subjektivní. Mě osobně neskutečně chutná. Je to úplně něco jiného, než dostanete v jakémkoliv fastfoodu nebo v restauraci či hospodě. Kde chutnají všechny burgery stejně. Stejně nudně. Je to jiné a ingredience pro obyčejného nudného českého člověka nezvyklé. Pro mě a bezpečně vím, že i pro mnoho dalších, je to naprostá bomba, kterou už pravděpodobně nikdy jindy nechutnáme. Ta kyselost tomu dává právě ten správný kick. A když tam okurku nechcete, tak si jí tam nedejte. Stejně jako spousta lidí nemá ráda Big tasty bacon. A spousta si ho dává bez tasty omáčky. Spousta lidí si dává cheese bez okurky. Stejně jako spousta lidí nesnáší koprovku a spousta jí miluje. A že je dražší? No je trochu rozdíl koupit si čedar nebo ementál a raclette. Právě že obyčejný člověk se k němu prostě nedostane. A to je ten zážitek. Něco nového co spousta lidí prostě neocení. Já osobně na ten burger budu dlouho vzpomínat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *