29. 4. 2024

7 příspěvků u článku “Dostali jsme se do nebezpečné situace, varuje bývalý guvernér ČNB Singer před extrémně dluhovými rozpočty, které vytváří Babišova vláda

  1. Babiš opět zbaběle prchl zadními vrátky aby nemusel odpovídat na otázky… třeba , proč mu najednou nejde Zeman na ruku.Myslím si, že si zde Babiš šumně naběhl ” hubou do zdi” a zřejmě mu Koudelka bude dlouho ležet v žaludku…….jjj, prostě Zeman nezapomíná, zejména, když s ním chce někdo ” vysouložit”…..

  2. Ale banda tupomozkových občanů neboli retardovaných jej bude volit zase, protože ti chudáci si neumí představit, co bude, až tady dojde ke krachu. Oni nejsou schopni se svoji mozkovou kapacitou tuto trudnou budoucnost vůbec domyslet a chtějí jen své peníze. To bude procitnutí, především pro jejich potomky!

  3. zajímavé, co říká autor tzv. “kurzového závazku” což nebylo nic jiného než taková malá měnová reforma, která každého občana okradla o statisíce.

  4. Za Kalouska byla ekonomická krize a přesto ratingy země rostly.
    Za Babiše ekonomika roste a ratingy směřují pomalu a jistě k poklesu

    To je jasný důkaz neschopné vlády…

  5. Jak to,že tento darebák ještě nesedí?V době nejvyšší ceny nakupoval EURO,sám tím poškodil naši ekonomiku o téměř bilion korun a nyní
    má v sobě ještě tolik drzosti,že kritizuje to,čemu sám napomohl.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *