6. 5. 2024

24 příspěvků u článku “Je trapné se bát o život kvůli viru, který způsobí obyčejnou rýmu, říká bioložka Peková. Okamžitě se vraťme do starých kolejí, vyzývá

  1. souhlas, můj názor na plándemii je stejný, a jaké má další názory mimo toho nafouklého viru je neznám. Co euro, pravomoce eu, odliv kapitálu..atd?

  2. Britský princ Charles jednou pronesl, že covid poskytuje jim (elitám z davoského ekonomického fóra) perfektní příležitost provést ve světě politické, ekonomické a společenské změny, na které by lidi jindy nikdy nepřistoupili. To hovoří za vše. Covid je součástí dnes již oficiální nadnárodní agendy Great reset (Velký reset) na přeměnu současného společenského zřízení na novou formu diktatury hrstky bohatých a mocných elit. Je zarážející, kolik vlád po světě se těmto elitním šmejdům podařilo dobrovolně zapojit nebo přinutit přistoupit (korupcí nebo vydíráním) na jejich hru. V Evropě v podstatě jen jedna země na tu hru nepřistoupila, Bělorusko. Její prezident Lukašenko se však stal terčem snah na státní převrat a atentátu na jeho osobu. Ti, co za agendou Great reset stojí jsou schopní všeho.

    1. Ono to jde ruku v ruce s Kalergiho plánem. Snaha o vytvoření pan Evropy. Situace kolem kovidu tomuto plánu nahrává. Ve všem je nutné hledat lidskou hamižnost, chamtivost, účelovost. Ten kdo v tom nevidí účelovost je bohužel naivní a nebo to nechce radši vidět.

  3. Nejdemokratičtější země světa, náš nový vzor po Sovětském svazu již zcela otevřeně vyzbrojuje muslimské teroristy. Jsme nuceni se očkovat kvůli ziskům farmaceutických společností, bez ohledu na možné zdravotní následky. Omezují se naše základní lidská práva, například svobodně rozhodovat o svém zdraví. Hodnoty, kvůli kterým jsme opustili bývalý totalitní režim, tají jako sníh. Nikým nevolené vedení Evropského svazu prosazuje nesmyslné pseudo-ekologické projekty, které ničí naši ekonomiku a oslabuje naši i celoevropskou schopnost konkurovat Číně i Spojeným státům. Plnou parou se řítíme do pekelné propasti jako biblické stádo vepřů, nedobrovolně i s našimi volenými i nevolenými vůdci a zástupci.

    Pravděpodobně je už všechno marné a katastrofě západní civilizace se zabránit nedá. Ale aspoň je (zatím) možné vyjádřit nesouhlas s tím, co se děje. Hnutí Švýcarská demokracie, na jehož kandidátce je dr. Peková, má zatím čistý štít, nemá na svém kontě žádnou lumpárnu, ještě nic nepokazilo… Podle mého mínění, politický názor, který Švýcarská demokracie reprezentuje, by měl zaznít a protože mezi dosavadními politiky a stranami jsem si nevybral, zvažuji právě tuto svoji volbu. Negativní kampaň, proti němu spuštěná mainstreamem, je pro mne nejlepší doporučení.

  4. já jsem ten covid měl. Hrůza. Nevěděl jsem kde jsem a co jeto za člověka moje manželka. Koukal jsem. že máme doma nějaké místnosti a čůral jsem v chodbě vedle hajzlu. Oči jsem měl, jako mrtvola, že jsem se sám sebe bál.

    1. COVID -chřipku jsem měl také ,ale není to tak dramatické. Po půl roce mám z 50 až 400 možných celých 383 protilátek

  5. Tahle Peková je silná káva i pro naši “demokratickou” opozici. Proto si zvolila demokracii švýcarskou. Ovšem chybka se vloudila,podobně jako vloni, kdy Peková tvrdila že o Vánocích bude po kovidu. V té straně není jediný Švýcar!

    1. Ono taky o Vánocích už po kovidu bylo !!
      To, co tady teď propagují, je totiž úplně něco jiného !!
      Trochu selského rozumu, prosím!
      Paní Pekové fandím !!!

    2. Zmýlit se může každý. Prostě nepočítala u Covidu s poněkud záhadným způsobem šíření a vzniku nových mutací.

      Takový pan profesor Flégr, ten se mýlí úplně programově a úmyslně, jak sám přiznal, aby své spoluobčany vystrašením “zachránil”. Jinými slovy, ve svých prognózách vědomě lže. Pan profesor Hořejší zase agituje pro očkování nejen proti Covidu, ale současně i proti chřipce. Straší zvýšeným počtem ACE2 receptorů po prodělání chřipky a “zapomene” uvést, že totéž dělá i protichřipková vakcína. Tedy zvyšuje citlivost na koronavirus! Je to prostě zlatíčko.

  6. Volební agitka paní Pekové. Ono když člověku klepou na dveře policajti, to je ouvej. V honbě za možnou imunitou udělá a řekne cokoliv. Je to zoufalka.

  7. Myslím, že tu je na místě obava o jiný typ “viru”, ale Covid to není. Je plíživý, téměř nepoznatelný, ale následky budou o to horší….

  8. Každý chytrák tady agituje proti očkování Proti Covidu, ale bez keců se nechá naočkovat na jiné sr a čky viz. tetenus,žloutenka,neštovice, klíšťata a při tom ani neví jaké sr a čky do něho píchaj. A k tomu, když chce jet někam do exotické země, tak mu nařídí očkování proti kdejaké tamní nemoci, jinak ho tam nepustí. Ani jednou jsem neslyšel, že by nějaký takový šmejd vyskakoval, že je to zbytečné a že je porušována jeho osobní svoboda,demokracie a láska a pravda. Chce s e mě z vás blejt.

    1. Je to dobrovolné. Tak nám to nevnucujte. Až pojedu do exotické země, také se budu dobrovolně očkovat.

    2. Ty hloupoučký chlapečku.To co tady popisuješ o ostatním očkování,tak
      ta ostatní očkovací séra byly vyvíjena a zkoušena mnoho let.Nehledě
      k tomu,že prozatím jsou vakciny proti covidu schváleny jen podmínečně
      a jednotlivé státy výrobcům musely podepsat,že se se výrobci zříkají
      jakýchkoli odpovědností z vedlejších účinků a tuto zodpovědnost na sebe převzaly jednotlivé státy.Proto také u těchto vakcín nikdo nemůže nařídit povinné plošné očkování.Jediné o co se politici snaží je to,že různými nezákonnými restrikcemi se snaží přinutit všechny k očkování.Lidé už ale
      tenhle podvod prohlédli a tahle bublina rychle splaskne.Potom nastane období hromadných žalob na stát a lidé budou požadovat potrestání všech,kdo s tímto podvodem měl co do činění.To teprve bude ten správný fičák.

  9. loni v únoru jsme mohli všichni vidět, co udělal Covid v Lombardii a Bergamu. Přesto někteří Čecháčci pořád tvrdili, že je to rýmička. Letos na jaře jsme mohli vidět, co napáchala delta v Indii. Přesto někteří Čecháčci tvrdí, že je to jen rýmička. Jen debil vleze do stejné řeky dvakrát. Ale proč se nedivím, že zrovna Peková, která se mýlila snad ve všem, co řekla (nesezonnost covidu, slábnutí covidu), je na straně těch debilů?

  10. Já to měl a bylo to hrozné. Nevěděl jsem kde jsem, horečky 39, špatné dýchání, ztráta chuti a jíst jsem nemohl, byl to hnus. Marodil jsem 4 měsíce a pak chodil na kontroly na plicní. Už bych to zažít nechtěl. Moje paní to měla také ale né tak těžký průběh. Je mladší o 12 let. Tak ať Peková drží zobák.

  11. Trapné je hlavně vykřikovat do médií opakovaně nesmysly, virus měl podle p. Pekové do Vánoc 2020 zmizet, protože už tehdy “slábnul”. Místo toho zemřelo 30 000 lidí a kdyby se neočkovalo, tak to tady kosí delta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *