28. 4. 2024

80 příspěvků u článku “Písničkář Jaroslav Hutka vyznal lásku Pirátům. Schytal to však ze všech stran

    1. ma jen 2 pisnicky ktere porad omila!!!!! mohl by se optat nohavici jak se ma musika delat!!!

      1. nohavica je obyčejný slezský stbácký bonzák, jestli takový ksindl obdivuješ, tak jsi stejný jako on.
        že ty znáš jen dvě hutkovi písničky svědčí o tvém hudebním přehledu.

  1. No vsadit na zapšklého a zneuznaného chudáčka pěvečka,nebude asi to pravé ořechové,ale zase to hodně o “pirátech”ukazuje,takže raději Nééé

  2. Hutko ty jsi odporné hovado !!! Spřahnout se s ultra levičakama feťákama vitačema migrošu Bruselskými vlezdoprdelky zastánci sexualních narušencu – přijetí Eura- zdražování parkovacích míst – budování tak zvaných “šleháren” pro feťáky a dalšich šileností !!! Tebe by měli hnát odevšad svinskym krokem a nenechat tě hrát ani na náměstích ani v kulturácích !!!

    1. Idioty tvého ražení a celou vaši zemanoidněburešovskou pakáž nahnat bejčákem do ohrady jako škodnou.Odporná lůza!

  3. Tento věčně neuznaný “pseudo” písničkář a “Exot” se s Piráty může chytit za ručičky a táhnout zpátky do Holandska.

    1. Bohužel mu tam dnes už nedají zadara obecní byt a 14 podpor ročně! To teď může mít jen doma.

  4. naprosto s Hudkou souhlasím svoloč je sebranka co fandí etebákovi.. Hudka za mě palec nahorů ..

    1. Co to bereš za svinstvo, že ti to sežralo mozek. Kup si kvalitní matroš, ne nějaké sr ačky z afganistánu.

      1. Koukám,že vy kreténi z Burešovic udavačské sekty máte kedlubny plné exkrementu,lůzo retrdovaná!

    2. V minulém režimu prostě musel každý pracovník zahraničního obchodu (ale i jiných profesí) alespoň formálně spolupracovat s STB. Přes to nejel vlak. A kdo jel služebně na západ, musel, ať už byl spolupracovník nebo ne, sepsat zprávu o své cestě, a zejména kontaktech s emigranty. A obecně se vědělo, že řada těch emigrantů jsou agenti STB a když o kontaktu s nimi nepodáte informaci, jste v průseru.

  5. A to je dobře,jen se ukázalo co jsou zač,úmělec,který za peníze prodá i svého psa a partaj PSČM( Pirátský Svaz České Mládeže).Ať mě příjdou zabrnkat Huťka & Bartoš já jim připravím důchodcovské pohoštění.

  6. Hospodský somrák se kterým nechtěli mít nic společného ani čeští exulanti v zahraničí.

  7. Tyto diskusní příspěvky ukazují naprosto jasně, jakou úroveň mají lidé, kteří Piráty nechtějí. Je možná pravdou, že nemají “drive”, ale oni (bohužel zcestně) počítají s tím, že voliči jsou chytří a slušní, že inteligenci, skromnost a slušnost u politiků oceňují. Opak je totiž pravdou. Bývalými komunisty se hemží všechny strany (u Pirátů je jich asi nejméně). Ano, nejsou ideální, ale jsou většinou mladí a právě jim patří budoucnost – tak ať si ji udělají po svém.
    Pana Hutku také občas nemusím – nicméně patří k lidem, kteří po léta nemění svoje názory a nezaznamenal jsem u něj aroganci. Takž za mne “palec nahoru”.

    1. Budu ošklivý: Současní piráti jsou asi jako předúnorová KSČ. I jejich záměry jsou stejné, akorát ten komunismus mají nalakován na zeleno a centrálu nemají v Moskvě, ale v Bruselu. A když se človek podívá, co všechno hodlají prosadit, tak si řekne leda “zlatí komunisti!”.

  8. stejný ožrala a neumětel jako byl Venca zvaný “flaška” chválabohu jim už ta jejich nepovedená revoluce končí a SVOBODA ale ta opravdová už přichází…

  9. HUtko,Hutko! Pět minut slávy sis v89 užil. Stálo ti to za to? Neříkám, že bych se k těm nejohavnějším hodnocením nepřipojil. Ale je mi tě líto. Říkám si, že do mrtvol se nekope!

  10. Blahopřeji Pirátům! S ním to jistě vyhrají. Ani se nedivím. Má Holanďanům co vracet, tak hurá do samého lůna EU společně s migranty.

  11. Hutku jsem měl za totality opravdu rád jeho texty z té doby jsou super
    ovšem v této době úplně zblbnul a nechápu ho 🙁

  12. Díky, pane Hutko. Vždy jste mluvil pravdu navzdory řevu vzteklého rudého davu.Ta zaplacená blbečkárna v komentářích pode mnou je jen virtuální smetí zakomplexovaných ubožáčků.

  13. Sociolog z KU:    Piráti nejsou krajní levice, je to mnohem horší   :// .petrhampl.com/pirati-levice/

  14. To si Piráti vybrali velmi dobře,tato nula která prchla do NSR a ještě kritizovala Gotta kterému nesahá ani po kotníky,chce z nás důchodců dělat blbce větší než je sám.Přijdi a nedožiješ rána.

  15. Vždycky jsem tvrdil že to nemá v hlavě v pořádku Zpívat neumí a IQ jen ztěží dvouciferné 😀

  16. Hutku pokládám za celoživotního zapšklého nýmanda; jako volič a sympatizant Pirátů pokládám angažmá tohoto zatrpklého člověka za nešťastné – za polibek srmti pro tuto stranu.

  17. Chudák Jarda, ten to dopracoval. Moc rád kádruje jiné a sám dělá tajtrdlíka na předvolební akci. Na druhé straně ho chápu, na takových akcích se nevybírá vstupné, tak má Jára po dlouhé době aspoň zase před sebou publikum. Se vstupným by na svůj “koncert” nezaplnil ani nákladní výtah.

  18. Takto to dopadá, když někdo dostane kvalitní matroš!-ještě tedˇ tam sedí a myslí si že hraje na Strahově.

  19. smutný velmi smutný konec člověka co si o sobě myslel že je intelektuální obr ale je ho.. na botě

  20. Huťku jsem nikdy nepovažoval za příčetného. Znovu správnost mého náhledu na něj potvrdil.

  21. No jo, vrána k vráně sedá, něco tak hnusného, jako je vandrák Huťka se nevidí každý den. Už jen jeho vzhled, to je opravdová hrůza. A protože se v hudebním světě nechytá a nemá tam ani nejmenší šanci, ani jako “křoví” ho nikdo nechce, skočí po tom, co se mu nabídne. Nevím co mu pirátská smečka nabídla…Možná teplou držkovku a dva rohlíky…

  22. No a co jako měli Piráti dělat? Eva a Vašek měli narvanej kalendář, ti nemohli Stříbrný program strany podpořit, tak vzali Hutku. Navíc Hutka coby penzista lépe vystihuje voličské jádro Pirátů, takže za mě v pohodě. Chlápek, kterého nechce ani ČT musí taky z něčeho žít. Hlavně ho musí udržet dál od chlastu a myslím, že když jej Ivča Hurikán doprovodí na garmošku, tak to bude fakt bizár.

  23. Párkrát jsem si s panem Hutkou vyměnil e-mail. Při tomto kontaktu se mi zdál jako slušný a docela chytrý člověk. Jeho politické názory ovšem nemusím.

  24. Tento zneuznaný pirát do Česka ihned přikvačil skoro bez zubů s ohořelými františky, protože se na západě sotva uživil. Sotva si nechal hubu opravit, už tady štve lidi. Takže zase táhni klune , než ti někdo dá na budku a jseš zase bez zubů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *