5. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Nefunguje to. Proč bylo vytvoření koalic PirStan a Spolu obrovskou chybou, která vystřelí k moci Babiše?

  1. Jasne , ze to nefunguje ods je banda kriminalniků v pravnim a civilizovanym state by byla nejmene zakazana a predstavitele s tresty od 25 let – top je banda nacků a proticeskych tvorů plati to co o ods lidovci jsou prodejny devky za kazdyho rezimu jim je fuk jestli vladne hitler ci husak ci havel – cssd neni uz vubec socialni a delnika snad i nenavidí – pirati jsou banda udavacu a promuslimskejch a probruselskejch lidí – nenavidi stare lidi vsecho sdilet a zivit parazity jako jsou ONI , NENAVIDÍ vse české §§§nejradeji by NAS vymenili za veskerou verbez z celeho sveta §§§stan je strana co se starosty nema nic spolecneho a proto vetsine vychazi jako nejmensi zlo ANO hnuti ci SPD ci dokonce Slachta ci kscm .

  2. nevětší chyba byla tragedie špíny demokracie opozice zneužití postiženého syna premiera dobytkem zlodějem zlodějským Kalouskem,Novotným,Víta a další organizatoři s řad politiku opozice to byla tragedie demokracie ani gestapo ani komunisti by tak hluboko neklesli v naší firmě je přes 300 lidí ani jeden nesouhlasí s verbeží co to organizovaly i mist který je volič spolu řekl nahlas volím Babiše zvrhlou špínu volit nebudu

  3. Takto se může chovat jenom sluníčkářské hebedo jako Vít být to za naších časů jako otec bych ho pověsil za koule do průvanu,to co tvrdí mladej to tvrdí každý nemocný pokud je zdravý proč nevykonává svoji profesi ,osobně bych si k němu nikdy v letadle nesedl a kdo tvrdí opak lže.

  4. Stručně řečeno: měli představu, že se mechanicky spojí a posčítají jejich příznivci (tedy součet množin) a začíná se rýsovat, že je budou volit jen ti, kteří tu druhou / druhou + třetí stranu alespoň tolerují (průnik množin).
    Pro mě jsou obě tyto kolalice nevolitelné, protože jak STAN, tak všichni členové SPOLU, pomáhali procpat parlamentem církevní restituce, a tyhle lidi nebudu volit nikdy.

  5. Jak by ODS, s lidmi jako Fiala a jeho kámoš Pavel Novotný, mohla dělat pravicovou politiku, když chce přijímat migranty a financovat je všemi těmi dávkami a “pomocemi” na účet daňových poplatníků?

    Jak by všechny ty proevropské strany (včetně ANO) vůbec mohly plánovat nějakou politiku, když nám jejich milovaný Evropský Svaz stejně časem vnutí co bude chtít? Tedy zelenou bídu, přijímání migrantů, cenzuru, euro i vše ostatní. O nás, bez nás. Vždy nás přehlasují, protože je jich víc. Vstupovat tam bez práva veta byla pěkná hloupost.

    Proevropské strany mají ve skutečnosti jediný program – poslouchat Evropský Svaz. Liší se jen v tom, že někteří poslouchají na povel, jako pejsci. Jiní naoko dělají drahoty kvůli svým voličům, ale nakonec také poslechnou. Takže je jedno, když se spojí do koalic. Nezáleží na tom, kterou z nich si sluníčkář zvolí. Výsledek, bude stejný.

    Skutečná volba je mezi nimi a SPD. Protože to je jediná strana, která chce czexit a do parlamentu se s jistotou dostane. Ostatní strany jsou buď eurohujerské, poslušné, anebo příliš malé a hlasy pro ně propadnou.

    1. Jasná volba Spd – je potřeba aby Spd získalo alespoň 14% a měla možnost jíd do vlády s Ano a získat tak jediné křeslo o které stojí – ministra práce a socialních věcí aby stát ušetřil stamiliony ročně které stát vyplácí cikanum feťakum politickým neziskovkám + je Spd již 5 let tvrdě proti migrační což je dalši duvod mít je ve vládě !!!

  6. Ale oni to měli vymyšlené docela dobře, SPOLU zůstanou tradiční pravicové strany ODS, TOP 09 a lidovci a s Piráty, kteří oblbli už tak dost blbé mladé se sveze na jejich vlně i STAN. S Piráty ve vládě NEPOČÍTALI!!! Po volbách by se koalice rozdělily a měla vzniknout vláda asociálních zlodějů: ODS, TOP 09,STAN a KDU ČSL Jenže se naštěstí chybička vloudila, půjdou do kopru!

    1. Musí jít do horoucích pekel obě dvè zkur…. koalice !!! Jedna horší než druhá !!! Snad jsou zde občané rozumní neztratili paměť a dobře si pamatují svinstva Ods Top09 Kdu-Čsl za dob jejich vlád a spoluvlád !!! Je opravdu potřeba volit daleko menší zlo a to buď ANO nebo SPD !!

  7. Ačkoli se Rychetský snažil a popřel sám svoje dřívější rozhodnutí,tak
    to opozici stejně nevyjde.Ať se klidně slučují jak chtějí,stejně lidé
    už dříve pochopili,že jednotlivě tyto dnes sloučené strany jsou pro většinu nevolitelné.ANO je sice také samostatná kapitola,ale prozatím od převratu
    nikdo pro obyčejné lidi neudělal víc.A pro ty,.co chtějí poukazovat na deficit,tak je na to jednoduchá odpověď.Ten by vzniknul stejně,ať by vládnul kdokoli jiný.Uzavřenám hranic se totiž zcela zastavil obchod na kterém jsme závislí.a i výroba u nás je dnes již závislá na zahraničních pracovnících,kteří k nám v době lockdownu nemohli jezdit.Takže ať si opozičníci blábolí co chtějí,stejně půjdou do kopru.

  8. Pokud tento efekt shodí PirSTAN a SPOLU směrem k nižším výsledkům, bude jen dobře. Ideální by bylo, kdyby tyto koalice zůstaly za dveřmi PS PČR, což se, bohužel, nestane.

    1. Ale všichni by jsme měli dělat vše pro to aby obě koalice dohromady nezískaly více než 38% hlasu !! Každý den proti nim jíd dle svích možností !!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *