5. 5. 2024

42 příspěvků u článku “Petr Fiala se schoval a do debaty poslal raději náhradníka. Takový člověk chce být premiérem?

  1. Klaus starší má pravdu ODS je mrtvé vedené slabochem šaškem,netáhlem Fialou a retardem Stanurou ikonou zlodějin nevzdělanou Němcovou i když je v senátu je ničitelka hodnot starého dobrého ODS

    1. Konečně se dostává na pana Fialu že není tak poctivý jak se dělá a pomlouvá Babiše ukazuje se že čerpá dotace též a počkáme si až se objeví další věci zloděj křičí chyťte zloděje že pane Fialo

    2. Klaus starší, vyznávající hodnoty kágébácko estébáckého Prognostického ústavu, to je skutečně požehnání pro naši Republiku.

  2. Fiala je typický český představitel Franka Burnse zvaného ” kuní xicht” ze seriálu M.A.S.H . a je přesně stejné pitomý.

  3. K volbám nechodím a ponechávám tedy volnou ruku demokracii. Nicméně volba prezidentská mě zvedla ze židle a protežovaného Habsburga i akademického komika Drahoše jsem hodil do koše (odpadkového). Obdobná situace je i nyní, lépe v čele vlády mít protřelého obchodníka Babiše než akademického zoufalce a samozvaného skutečného konzervativce Fialu. Kam dál, sedlák Jurečka, hezká, poněkud omezená Kalouskova Adamová, Rakušan coby odvar z Kalouska, nebo jediný pirát Bartoš? Není na výběr a proto platí věta prvá.
    @

  4. Aha soudruh Mrkvička opětovně útočí na jiné strany než na Babiše. Co jsi zač ty rudá postavo? Proč by Fiala měl být všude? Hlavně, že vystupuje uřvaný hulvát Babiš, který je nejhorším premiérem v polistopadové pouti naší země. No, a to ti před ním také žádný zázrak nebyli. Ale umí zemí rozkrást a dát ze státního svým hloupým voličům s hlavou plnou hoblin! Tady ty příspěvky dole jsou toho důkazem, co je nyní Česko za zemi trollů!

    1. Je mi velice líto. Pan profesor Fiala je velice slušný a obětavý člověk., ale materiál na premiéra prostě není. A rozhodně je lepší “uřvaný hulvát” Babiš než on. Ani jednoho z nich volit nebudu, takže to berte jako stanovisko nezúčastněného pozorovatele.

    2. Tak podle vašeho vyjadřování mají aspoň v hlavách hobliny, zato vy ji máte dutou a ještě s pruvanem

  5. Sledujete li chování pana Fialy před volbami, zjistíte, že se snad nejvíce
    soustřeďuje na perfektnost svého oblečení, výraz ve tváři na fotografiích,
    zkrátka to vypadá jako masírování diváků před premiérou nového filmu,
    ale on není filmová hvězda, on má u voleb porazit člověka , který má
    k dispozici nejlepší marketingový tým a spoustu peněz. On si pan Fiala myslí,
    že ho snad porazí perfektně obléknutou nudou a bezkrevností? Tomu snad
    nemůže věřit ani ten jeho nejslabší student.

  6. Jde jim všem jen o moc a vliv. POlitik nikdy neudělá nic pro stát a pro lidi, aniž by z toho něco neměl. A takovej Fiala je přes kopírák zmetek levej jako všichni ostatní.
    Ať tam zůstane Bábiš, je to nejmenší zlo, co tu ta banda zevlounů nabízí. Rozkradení státu pod vedením ODS a ČSSD už vrátit nelze, tak alespoň je dobře je nepustit zpátky k lizu.

  7. Jak s oblibou říká otec zakladatel ODS Václav Klaus: Nevýhra, to je to, co čeká ODS po nynějších volbách. A může být celá koalice ráda, že se do sněmovny vůbec dostane. Fiala dělá vše proto, aby to špatně dopadlo. I jako ministr školství by byl k ničemu. Nepoužitelný, s ním bych na pivo určitě nešel.

  8. Chvílemi bylo vystoupení Babiše za hranou,ale splnilo svůj účel.Svým voličům opět ukázal,že on je tím pravým.

  9. Není divu,že se Fiala bojí předvolební konfrontace.Ač profesor,jeho vyjadřovací schopnosti jsou na úrovni žáka zákl.školy.Tento “studený čumák” může uspět snad jen na škole,kde vyučoval.

  10. Já mu říkám Ufňukaná Uršula, někdo zase Kuní xicht. Obojí je nejspíš pravdivé, ale nejvíc pan Fiala připomíná onoho čepičáře-prvního radního z Drdova Městečka na dlani. Ten taky chtěl furt dělat tabula rasa a nechtěl nechat svou stranu padnout na to ódium. Zkrátka mocichtivý blbec!

  11. Raději budete volit komouše a estébáckého práskače a trestně stíhaného premiéra, než slušného člověka. Kdo volí Babiše má morální hodnoty na jeho úrovni. Tedy na nule .. Ti, kteří si nepamatují minulost, jsou odsouzeni k tomu ji znovu prožít.

    1. Není koho volit, : Drogový závislák s dredy – ne, premiér musí být 24 hodin ve své pracovně a ne si nechat 3 hodiny denně zaplétat dredy na hlavě. Zdá se, že nic jiného také v hlavě nemá.

      Nevybarvenej hovňousek – ani neví kam patří,

      Zkrachovalý generál přeběhlík od komoušů do NATO ? ?
      Zdá se, že více pečuje o svou bílou hlavu s knírkem jak řecký senátor.
      Chce plnit řádně rozkazy. Už si vybudoval tým, který ho má dosadit na prezidenta. Rozkaz tedy zní : Táhni se svým vojskem do důchodu.

      Vypečená Pekarová ? Spíše nevycválaná mladá klisnička která trpí bez Ferenčíka

      Kdo další ? Ty nuly není ani vidět a ani slyšet. Také dobře. Dosť bolo ich.

  12. Přijde mi tenhle článek jako další pseudoanalýza voleb. Už jsem četl, jak Bartoš převálcoval Babiše v debatě a zárověň jsem četl, že ve stejné debatě přišel o možnost být premiérem. Poprosil bych novináře, aby si na své práci dali více záležet.

  13. Fiala ? Jeho zjev, vyjadřování, projev připomíná špatně dokvašený okurek. Tento člověk ani sám neví, do které skupiny patří. Toto by měl být premiér s pevným hlasem a jasnou budoucností ? Fiala se nehodí ani na prodavače, to jsme to dopracovali, že mu nikdo nedokáže říci do očí jako já, nebereme Tě, táhni kam patříš. Ani ten Novotný Tě už nechce.

  14. Pro Fialovo spolčení se dvěma stranami,které by se asi do sněmovny nedostaly,řada pravicových voličů toto spolčení volit nebude. Tím pádem to bude mít profesor spočítané,protože jiný program než antiBabiš nemá!

  15. Není až tak problém kdo tam bude, ale kdo by to v této situaci ve prospěch občanů měl vzít. Ti, kteří vědí jak a proč a umí, jsou natolik znechuceni, že výběr z této nabídky údajně zralých vín je spíše exkurzí v octárně.

  16. babiše odvedou za týden v klepetech, a je po soutěži…ano-ne dostane 17 procent a skončí na 3.místě v ČR ..v Praze na 6.místě

  17. Tady je jasně vidět, co to vlastně je ODS, parta darebáků, která už jednou nám všem názorně ukázala, jak se dá kdysi konkurence schopný stát do mrtě rozkrást. Pan Stanjura by nám mohl o tom vyprávět a přesto se toto individum stále drží u koryta. Pak, že není už co ukrást, tato banda si najde lup i tam, kde není…

  18. Koukám, že tento web, dle obsahu článků a diskuzi je asi odnoží hnutí ANO. Tak doufám, že ANO, i s jejích mafioso šéfem, ve volbach propadne a my se budeme těšit zase normálním politickým prostředím. Když čtu níže ty výplody těch přiznivců, tak si připadám, jak na shromáždění svědků Jehovy – ho… ví, ale stále melou svý :))).

    1. A co může ODS nabídnout ? Nic, pouhé fráze. Mimochodem Fialova neziskovka ( bylo v tisku ) pobírá dotace od státu. Tak vypadá bojovník proti neziskovkám? ODS se nemění. Je to strana prospěchářů a zákulisních hráčů.

  19. Lepší slušný Fiala, než uřvaný zloděj Babiš. Totéž platí, že lepší by byl kdokoli, než lhář Zeman. Neplatí to však v Čechách, v zemi humoristů a vtipálků, kteří ke své škodě myslí, že stále ještě žijí v Rakousku-Uhersku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *