3. 5. 2024

10 příspěvků u článku “Mrazivá předpověď šéfa Pfizeru. Oznámil, co ještě více prodlouží epidemii koronaviru. Můžeme být teprve na začátku

  1. Proč té předpovědi říkáte mrazivá, když je zářivá jak letní den ? Scheisser a další farmaceutické společnosti vydělají balík a o to tu přece jde. Nekonečný penězovod přes vakcíny a nové mutace, jejichž vznik ty vakcíny stimulují. A kdyby to náhodou nešlo samo, netopýří jeskyně jsou nachystány v záloze…

    Nekonečné lockdowny a vystrašení lidé ve frontách na další píchanec. S čím má pan ředitel problém? On se neobává – mne si ruce.

  2. A přečte si to i místní recyklovaný ministr kovidu Barbína? Nebo to za něj zase udělá jedinečná ,,vědkyně” Vašáková?

    1. Někde se vytratil selský rozum. Viry tu vždy byly, jsou a budou. Jsme stejnou součástí přírody jako třeba pes, myš nebo hovado. Cokoliv živého. Viry se vyhubit nedají. Proboha, nestresujte lidi. Tím děláte jen službu jakýmkoliv chorobám. Stupeň poznání je pravda vyšší, zapomíná se však na úplné základy a manipuluje se s celými národy. Vezměte zavčasu rozum do hrsti, než způsobíte opravdovou celoplanetární katastrofu.

  3. Co nás tady zase stresujete a čím nám to tu vyhrožujete, Pfizere?
    Vždyť ten Covid-19 ještě nikdo na světě nenašel, neizoloval… Jak je to možné? A není to divné, v tak vyspělé společnosti, kde jsou téměř vsichni naočkovaní proti něčemu, co nikdy nikdo neviděl? .
    A kde se tu berou pořád ty mutace? To je také vaše dílo.
    Přestaňte už s tím vším. Už vám to ‘nežerem’.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *