7. 5. 2024

37 příspěvků u článku ““Princ z ODS” pomočil Šlachtovi billboard. Šéf Přísahy rázně odpověděl

  1. Koho to překvapuje ! ODS byla je a stále bude stranou ksindlu hulvatu megalomanu korupčníku kmotru hrajícími si na velké demokraty ( čest několika málo vyjimkám) !! Je smutné že ten zcela učelový slepen 3 stran které nám již za dob svích vlád a spoluvlád jasně ukázali že jim vždy šlo jen o moc – nadřazenost- koryta mají stále kolem 19-20% voliču byť je to velmi divné když Top09 a Kdu-Čsl by samostatně volilo kolem 4% voliču a Ods kolem 8.8% !!

    1. Mám rád mudrlanty tvého ražení 🙂 Ty jsi nevědomky přesně popsal Babiše. Promiň Bureše – ve slangu tvého kmenu.

    2. A můžete mi sdělit o co jde Babišovi ? určitě o pravdu, dobro, štěstí atd. Politika je odrazem těch lidí, kteří si je volí…o co jste vy sám lepší než ti, které kritizujete ? a co byste dělal kdyby jste se ocitl ve funkci a čelil pokušení ? určitě byste odolal a choval se jak Mirek Dušín…potíž ale bude v tom, že asi nemáte na to, abyste to třeba jen zkusil…snadnější je štěkat, nadávat, šířit nenávist a hnus….

      1. V 68 letech mám pracovní život za sebou a věř te nebo ne nikdy jsem se nenechal koupit ani penězma ani slibem povýšení a v 80. letech ani tlakem pánu s baloňáky……. Pro vás evidentně zastánce šmejdu z Ods to je asi šokující že i takoví jsou někteří lidé nevolící darebáky z Ods 😉

  2. seřezat parchanta tunelářu,kmotru,zloděju zlodějských ODS je to tlupa kmotru,zloděju toužicí po rabování plných korytech vysichají jimm koryta žlaby kontako teteče jim omastek po hubách

  3. V Číně dostávají kulku do palice(proto jsou na vzestupu) …možná by volba Šlachty premierem nebyl špatný nápad(ovšem bacha na korupci).

  4. Nevšiml si , že je to bilboard Přísahy. AS potom si určitě nevšiml, že si zapnul poklopec a čůral dál.

  5. ŠLachta – Babišova 2ka. Nejvetší průser široko daleko.
    Každý rozumný člověk se musí pozastavit nad jejich děravým, nic neříkajícím programem, neprůhledným financováním, Šlachtovou podivnou minulostí, nebo jejich konexemi na stávajícího premiéra a jeho marketingové parťáky.

  6. Je zajímavé jak ODS a její sympatizanti nazývají lidi s jinými názory ” lůzou “, no ono už tohle o něčem svědčí.

  7. ODS se předvedla dalším “božím hovádkem”. Začalo to v Jesenici zastupitelem,
    pokračování starostou v Řeporyjích. Jaké vedení ODS, taková celá strana. A to by nám chtěli vládnou. Smešné

  8. Sluha a zaměstnane STBáka Bureše si zaslouží posr…. ne jen pomočit. Těm fízlovskejm očičkám se nedá věřit ani jak se jmenuje. Jednou fízl navždy fízl.

  9. A pak, že maj jenom starostu Novotného, ono je tam opravdu sprostých víc. Hnus, ztráta soudnosti, pane Fialo.

  10. ODS žumpa která na nápravu nemá lidi jelikož je to banda zloděju a intrykánu-Rop Severozápad,a tak je to v každém kraji

  11. Proč se by měl Šlachta vymezovat proti ANO, tam jsou rozhodně slušnější příznivci a členové hnutí, tohle dokážou udělat jen skuteční retardi. Třeba ho pan profesor a nebo alespoň starosta jedné pražské čtvrti vyznamená. A nebo ho jmenují generálem, to taky dělají.

  12. Při revoluce znikla strana OF a doní nalezli jak ti co chtěli demokracii tak i estébáci co převlíkli kabát.
    Od tamtut bívalí STB šlo do stran ODS a CSSD atd.
    Prostě co nedokázali ukrást tehda dokázali rozkrást poté do tět.Než přišli boševictí komunisti tak se vlastizrádci sříleli nebo věšeli.Tět jso za trest v různých stranach a těm doživotním rentam mají nejen pěkné platy ale i to co si nakradou.A soudruzi soudtci je přece neodsoudí.
    Tak se teda ptám co je špatně????
    O Šlechtovi vím málo a proto ho nedokážu posuzovat.Pokud chce vyčistit opravdovou špínu fandím mu a pokut jeto další krycí manévr nekoho ze špinavích tak ať skončí v pekle!

  13. ODS opět řádí a ukazuje jak budou jednat,pokud by nebyla koalice nikdy by se k moci nedostala koalice jsou jasný podvod,kdy se do vlády dostanou strany,které by jinak neměly žádnou šanci,mají málo preferencí

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *