29. 4. 2024

11 příspěvků u článku “Ministrem vnitra Afghánistánu se stal terorista, na kterého je vypsána odměna 215 milionů. Je napojen na Al-Káidu

  1. Ať ho pozve náš ministr vnitra na kolegiální návštěvu do ČR a máme vyděláno :-).

  2. Byla to válka, kde jsme my zabíjeli Talibánce a oni naše vojáky. Pokud by měla být nějaká spravedlnost, měl se vést boj ve stylu Vinnetua, kde se proti sobě postavili 2 stejně vyzbrojení lidé. Takto my máme letadla, drony a rakety a druhá strana by asi měla prohrát a nechat se povraždit bez boje. Oni místo toho nás a domácí kolaboranty zabíjeli ze zálohy, se samopaly, nástražnými bombami a jakýmkoliv způsobem. Oni jsou teroristé. A co jsme my, když jsme pozabíjeli v Afghanistánu desetitisíce lidí, většinou civilistů?

  3. …ať si USA vypisují odměny za dopadení na občany a vrahy v USA a nemíchá se do rozhodnutí jiných států

  4. K čemu to vlastně celé bylo? Kdysi jsem slýchávala názor, že naši vojáci brání svobodu a tam, daleko, bojují na naši zem, a že bych se měla stydět, pokud budu proti jejich nasazení v Afganistánu. Dnes, stejně jako před X lety jsem přesvědčená o tom, že jsme všichni zbytečně ztratili naše vojáky. A nebyli to jen vojáci, ale tátové od rodin, bratři, synové..Co si dnes musí myslet jejich rodiny, když vidí, jak to celé dopadlo. Plýtváme nejvyšším darem, životem člověka.

    1. Četla jste vůbec ten článek? NATO tam bylo, aby Al-kaida neměla v Afghanistánu základny a nemohli se tam teroristé cvičit na své akce po celém světě a aby tam právě takoví pazdráti, o kterých je článek nebyli u moci.

  5. Do roka a do dne je po něm.A nemusí ho dostat nutně Americká armáda či jiná Americká organizace.Za ty peníze to někdo udělá.A nedivil bych se,když by to udělal Talibanec…

  6. Hlavně, že se EU už tam chce přátelit a mít zastoupení. A podporovat je. Pokud nebudou bídou rýt v zemi a nepovstanou zevnitř,tak veškerá pomoc je jen rozhazování a konzervace stavu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *