29. 4. 2024

17 příspěvků u článku “Ivan Bartoš představil plán, jak změnit Česko. Bude to ale drahé

  1. Doufám ,že tu jeste stále dost občanů co nikdy nedovolí aby tahle promuslimska proticeska probruselska sebranka kdy vladla – jejich vyhuleny sny byt nechtel žít v realitě .Toto by bylo horsi nez 100 ksč ci Unorů 48.Naprosto staci videt co se deje ve francii svesdku a srn .

  2. Už se těším, 1 bilion korun to je jako nic. Zvláště za situace, kdy jsou roční příjmy státního rozpočti cca 1,5 bilionu korun.

  3. Ivan Bartoš je bývalý feťák vítač migrantu zastánce Squoteru kámoš 4 duležitých lidí z Antify ( Borla Májíčka Schejbala Krejčové) učastník většiny demonstrací Antify a podporovatel bratřičkování s ultra levičáky Grúne Partei !!! NEVOLIT PROSÍM !!!

  4. Co jsi si to vzal za zku rvený matroš, že ti to ty smažko sežralo mozek. To budou ty sra čky od afgánských tlumočníků. Měl jsi zůstat u marjánky.

  5. pane bože doufám že mu voliči neumožní experiment komunistu pětiletku za dva roky všimněte si stojíci nemehla,fetáci,nemakačenka stoijicí za Bartošem pane ochranuj nás stát,ekonomiku,rodiny,duchodce,psi,kočky před shulenýho Bartoše piráty

  6. Tak to není žádnej čučkař 1bilion to se bude vejvar piráti začínají plnit svuj název,a ten internet,no zatím tady je málo řemeslníku takže až bude potopa v bytě pomuže superinternet

  7. No jo no, přípojky k internetu. A kdo zaseje , sklidí , semele , upeče a prodá chleba ? Kdo postaví domy ? To jsou …..

    1. No co… podle něho zasejete přes internet….a až bude vysokorychlostní, tak uvidíte jak ta setba nabere fofr. Přes net poručíme větru, dešti, aby to dobře rostlo. A pak stačí návodná videa “udělej si sám”. Prostě internet nás zachrání. 🙂 Toho magora snad nemůže brát někdo vážně. 😉

  8. Je mi líto, jen žvaní. A místo “vysokorychlostního internetu” by se soudruzi piráti měli starat o oblasti (dokonce i ve větších městech, kde je internet nepoužitelný nebo žádný. Zejména pokud chtějí prosazovat e-government. To by se asi museli lidi z těchto lokalit vystěhovat.

    Druhou věcí je, že zelená politika, včetně Grýn Dýlu, nemůže přinést nic jiného než totální ekonomický úpadek, případně až hyperinflaci (na jakou dojela Výmarská republika). Opravdu není nutno žrát bezcenné lži o šílené škodlivosti CO2. V atmosféře Země ho v některých obdobích bylo víc než jedno procento a žádné katastrofy, jimiž vyhrožují ekologové, se nekonaly.

    Mimochodem, skleníkový rozdíl, spadající na CO2, mezi “předindustriálním” a současným a mezi současným a necelým jedním procentem CO2, je stejný (protože závislost “skleníkového efektu” na koncentraci skleníkových plynů je logaritmická). A protože CO2 tvoří jen malou část skleníkového efektu, celkový skleníkový efekt by se i tak pohnul jen nepatrně. To je ovšem fyzika a matematika, tedy disciplíny, které se na blbšůlkách typu filosofie nebo humanitní pseudovědy neučí.

  9. Bartošovi doporučuji jediné, žvaň si co chceš, ale neber do huby město Ostrava. Zde nikdo není zvědavý na ty jeho pražské kecy. Ten blb dosud neznamšenal, že v Ostravě se netěží uhlí už čtvrtstoletí. Vše vytěžil a zplundroval jeho kámoš Bakala ve jménu lásky a pravdy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *