3. 5. 2024

9 příspěvků u článku “Testování očkovaných je na spadnutí. “Rozšiřují virus,” jsou ve shodě experti

  1. No, tak tohle budou pokusní králíci těžko kousat. Očkovali se kvůli cestování, netestování a možnosti volnočasových aktivit. Najednou je tahle vidina fuč.

  2. ” Na základě nejnovějších výzkumů totiž i v České republice sílí názor…………………………………………………………” Kulhánku, kulhánku, ty jsi ale novinářské prase. Takovou pí čovinu může vymyslet jenom novinářský kre ten.

  3. Problém je, že k testování neexistuje vhodná metodika. PCR testy jsou zatíženy šílenou chybovostí (desítky procent falešně pozitivních i falešně negativních výsledků). Potřebovali bychom testy IgA na sliznicích, ale ani ty by mebyly stoprocentní (měly by ale vyšší validitu než PCR).

  4. V nemocnicích přibývá očkovaných,proč je netestují,třeba to nevědomky šíří po hospodách,respirátory nenosí,bo tečka,aha?Tak to očkování teda moc nefunguje třetí,pátá dávka,to je zjištění,čísla,jak loni,divné,tady něco nesedí a zrušení placených testů,to pěkný průser,lidi to přechází v práci,paralen a ok,všechno špatně.Žádné trasování,ta čísla budou pětkrát větší,nikdo na placené testy nepůjde a do hospody také ne.Stejné opakované pochybení jako v Německu a na hokeji 10 000 vakcinovaných bez respirátoru to ok?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *