29. 4. 2024

74 příspěvků u článku “Ukrajinci chytili do pasti ruské žoldáky. Ti se přiznali ke zvěrstvům

  1. jen by mě zajímala pointa koho vlastně chytili pokud vím tak nikoho a i kdyby ti tzv žoldáci někam letěli tak určitě né do kyjeva to si může myslet akorát deprivant nebo si myslíte že by dle kyjeva ti vrahové letěli se nechat dobrovolně zatknout tomu snad nikdo nemůže věřit

    1. Dle clanku z nich dostali videa a nejake materialy o jejich zapojeni v bojich na Ukrajine. V pripade cesty do Venezuely je chteli nejspise dostat na Ukrajinske letiste kde by “prestupovali” dale a tam by je zadrzeli a obvinili na zaklade udaju co jim sami poslali pro referenci 🙂

    2. A kde vidíte napsané, že dobrovolně??? Samozřejmě že nedobrovolně. Nasedli by do letadla do Venezuely, ale přistáli by v Kyjevě.

    3. Vrahové? Nevím kdo dělal masakry v Oděse a na civilním obyvatelstvu v Doněcku (debalcevský kotel)

      1. Jo, ruSSácký neonacističtí vrahové, co stříleli v Kyjevě do civilistů v organizaci neoacistů z OMONu

      2. Kdyby v Doněcku vykouřili teroristy včas, jako v Oděse, tak mají na Donbase klid a nezemřelo by 13 tisíc lidí.

    4. asi by letěli z Turecka do Venezueli přes Ukrajinské územi,kde by si vyžádali přistání z důvodu , že na palubě jsou mezinárodně hledané osoby nebo terororisté. Oboje by byla pravda. A klec by sklapla. Škoda, že to nevyšlo. I tak palec nahoru pro ukr. tajnou službu.

  2. Takže podtrženo sečteno šel ukrajinský majstrštyk jak akci nazval pan Kulhánek do ztracena. Takže se vlastně zjistilo to co dávno všichni ví že po různých bojištích světa se pohybují skupiny jako jsou Vagnerovci, Black Water a další.. . . .Nakonec by se to dalo stejně tak hodnotit jako debakl .Nikoho nechytili, nikoho nepotrestali. . .. To tedy Rusku vskutku zatopili. .

    1. To jen dokazuje ubohost rusofobů, když tohle-nic považují za takový majstrštyk vítězství 😀

    1. No tal Cimrmanovi se říká Jára a je Jarda, takže ani jméno tohoto našeho velikána nejste schopen přečíst správně…

  3. Mně by zajímalo ještě jak by to dopadlo kdyby letadlo plné lidí s těma 33 chlapy nuceně posadily v Kyjevě(jak jinak cesta do Venezuely může skončit v Kyjevě?),tak co by nastálo dále? Ti by se asi vzdaly jako ovečky ,že? Ne zajaly by ti lidí v tom letadle, vždyť jím v Ukrajině nic nehrozilo? Koneckonců mistrovská operace tajných složek by nakonec dopadla jako jatka a nikdo z těch speciálních složek asi ne vzal by na sebe odpovědnost ( jako vždycky). Je to pouze teorie ale jak na mne tak moooc pravděpodobná. Ve skutečnosti nedomyšlena operace nizkokvalifikovanych odborníků . Kdo píše ti články, rozumí aspoň tomu o čem píše?

    1. asi jako letadlo do Lotušska může skončit v Bělorusku… Z Ruska do Venezuely je to tak nějak kolem Ukrajiny

    2. Letěli by přes Turecko a pak do Venezuely. Letěl jste někdy dopravním letadlem? Málo lidí pozná kam letí jestli na sever či na jih. A pokud přistanete na letišti v noci tak pozdě poznáte kde vlastně jste. To není jako vlakem, kde je to napsáno na nádražní buově.

  4. Ruský prezident Vladimir Putin to nicméně odmítl a naopak bez dalších podrobností obvinil z diverzní akce USA a Ukrajinu, což tehdy nedávalo příliš smysl.
    Jak vidno, Putin je dobře informován a nelže

  5. Prostě ukrajinští otroci pod taktovkou usa chtěli udělat podraz a bouchlo jim to do xichtu, vydávat to za úspěch může jen absolovent zvláštní školy

  6. Akci zorganizovali a přímo řídili americké tajné služby. Akce měla za cíl nalákat ruské občany na dobře placenou práci a potom je obvinit a odsoudit na základě vymyšlených obvinění bez jakéhokoliv důkazu. Akce byla odhalena a odvrácena ruskými tajnými službami.

  7. No tak jako se dnes vypravějí bajky od Ezopa které aspoň mají hlavu a patu tak tyhle Kulhankovi jsou hluboký nesmysl a popravdě jsou asi z 99% procent vycucané(a teď použiju Kulhankovi podobné zdroje) z nemytých palců nohou (jsem se kvuli tomu včera nesprchoval) akorat bez nároků na tučný honorář kvuli kterým tyhle fake članky tento genius nepravdy vypouští na nás čtenaře!

  8. Přemýšlím, kdo začal s destabilizací Ukrajiny? Pokud vím, Rusko nezačalo s Majdanem (státním převratem).

    1. Rusáci dobře věděli, jaké budou mít následky kroky Janukovyče – jejich zlodějské onuce v úřadu prezidenta, když nebude plnit volební sliby o sbližování s EU. Občanskou válku a okupaci Krymu připravovali od “Oranžové revoluce”, dávno před nějakým majdanem.
      Ukrajinské schéma úspěšně použili Rusáci i u nás – dosadit ruského švába, co rozeštvává obyvatele a vedení hybridní války s centrálou pro Evropu na české “ambasádě” a za pár let si tu budeme řezat krky, jako na Ukrajině.

  9. No já si myslím že neměli “práci” ve Venezuele ale přímo v Bělorusku kterou jim překazila Ruská tajná služba, ….

  10. …a převlékl jste se do Ruské uniformy na břehu rybníka bez nátlaku a DOBROVOLNĚ…
    ANO dobrovolně
    …a víte Švejku že jste ztracen
    Ano to vím od jedenadevadesáteho regimentu naši kumpanie

  11. Hele že on Kulhánek neumí cizí jazyky! Vždyť na CNN byla o tom reportáž, kde se vyjasnilo, že to byla společná akce amerických a ukrajinských spec- služeb a že to byla pěkná blamáž, za kterou měl šéf služeb v USA problémy. Protože to nějak nevyšlo, no.

  12. Někteří přiznali že se podíleli na sestřelení MH17 tak tomu může věřit jenom debil. A jestli byli na Donbase placení žoldáci tak tam asi nebyla Ruská armáda.

    1. Ruská armáda měla na Donbase desítky tisíc vojáků včetně zbraní, které má jenom ruská armáda. Je to zdokumentováno a 100x rozebíráno na ruských trollích farmách, jako Sputnik, Aeronet, … důkazy jsou ale jasné, stejně, jako důkazy o sestřelení MH17 ruskou armádou, včetně zodpovědných důstojníků.
      Bez ruské armády na Ukrajině by už dávno Donbas Ukrajinci vyčistili, jako Slavjansk, je nesmysl a blbost, aby “tátové od rodin, co brání svoji zem proti fašistům” měli větší armádu a vojenskou sílu, než má většina zemí NATO.

  13. Ani ten největší blb by se při snaze získat práci žoldáka nechlubil sestřelením civilního letadla. Zkuste ty dezinformace příště lépe 😀

  14. Kam se poděl můj příspěvek ze včerejška kde jsem psal o možném zapojení Ukrajiny pomocí těchto lidí do “Běloruské revoluce” cenzura je tu horší než za bolševika.

  15. dobře vylákali 33 žoldáků na nějakou práci ve Venezuele…a co to prosím dokazuje..byli ti žoldnéři ve službách ruska? prokázal to někdo? myslím oficiálně..nebo se chtěli ukrajinci zbavit prostě pár žoldáků kteří bojovali na druhé straně? a jsou to občané ruska nebo etničtí rusové z ukrajiny? to je nedokonalá informace..

  16. panebože to je ubohá propagandistická slátanina….jak z rudýho práva. Zvláštní jak se věci otočili za tech pár let od revoluce.

  17. Skvělá práce Ukrajiny, když je nepochytali dle plánu, tak aspoň mají důkazy, že barbar Slovan je v konfliktu s Ukrajinou naprosto zainteresovaný. Doufám, že Ukrajina se od barbarů Slovanů naprosto odprostí. Barbar Slovan dokáže jediné – jenom devastovat a ničit

  18. jj, hlavne ty reference o sestreleni MH.. to bych mohl tez o sobe tvrdit, ze jsem pomahal chytit Bin aLadina.

  19. Takže výsledkem té fenomenální akce je jenom to, že Ukrajina získala několik emailů od několika vejtahů.

    1. Co se nepovedlo na Ukrajině, povedlo se u nás a podle reakce té staré rašple z Ruska je zatčení ruského teroristy a jeho předání na Ukrajinu úspěch.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *