28. 4. 2024

8 příspěvků u článku “Robert Fico varuje před závislostí na vakcínách. “Je to jen prachsprostý byznys”

  1. Nikdo,kdo má zdravý rozum to nemůže vidět jinak.A to se ještě neví,
    co všechno jsou geneticky upravené vakciny schopné s tělěm udělat za několik let,nebo jaké to bude mít následky pro potomky očkovaných.
    Vidím to pouze jako neřestnou hru mocných s obyvateli planety.Co svět světem stojí,byly tu vždy nějaké epidemie,ale vždy odezněly a vakciny na ně neexistovaly.Lidstvo se s nimi vždy nějak vypořádalo.Stejné je to i nyní.
    Několik lidí zemře(přirozená přírodní selekce slabých jedinců) a ostatní
    si vytvoří přirozenou imunitu.Nikdy nic nevyhubilo obyvatelstvo celé planety.

  2. Nositel Nobelovi ceny Luc Montagnier ktery sdili podobny nazor jako Dr. Pekova. Francouzský virolog a laureát Nobelovy ceny Luc Montagnier prohlašuje, že očkování způsobuje vznik mutací viru a hromadne očkování pokládá za vážnou a nepřijatelnou chybu. Předpokládané problémy se podle něho potvrzují v každé zemi tím, jak křivka smrti sleduje křivku očkováni a dlouhodobe a kratkodobe vedlejsi ucinky vakciny based on mRNA Unikove mutace ktere jsme vyzkouseli ukazuji koncentraci vajecnikove tkane noveho lipidoveho cinidla, ktere nebylo drive vyzkouseno.a ma velice unikatni charakteristiku.o ktere nevime co znamena.A to je cele jen o reprodukcni skodlivosti ktere se nemusi projevit v prvni ale az ve druhe generaci populace” rika Dr Robert Malone vyvojar vakciny mRNA. Kolikrat zmutoval virus proti obrne nebo pravym nestovicim.? Jiz vime kde se nachazime a kam kracime.

    1. V podstatě ze situace, která tady vznikla se vyřeší několik světových problémů, které určitou skupinu “nadllidí” trápí.

      – Nastolení ekonomické krize,
      – Vznik nového režimu jak si na bázi ovlivňování, strachu podmanit společnost (i když podobné režimy zde byly), historie se opakuje.
      – obecné snížení populace, především lidí ve starším věku.
      – výše popsaným se v podstatě vyřeší i to, že státy ušetří nemalé finanční prostředky na důchody
      – odbyt neregistrovaných a neschválených léků a z toho vycházející business farmaceutických spol. a jejich přidružených dodavatelů.
      – z výše psaného je to business v podstatě na pořád. Lobbing big farma a propagace celého toho kolotoče je nechutné.

      Myslím, že by se dalo pokračovat dále…

  3. Že je to megapodvod století a ohromný byznys vyvolených už dnes štěbetají vrabci na střeše. A že je to zabíjení lidské generace, která tento kdysi plně funkční stát vybudovala, to je také fakt. byl jsem jeden z těch budovatelů a ani ve snu mne nenapadlo, že příjde Americká,agresorská smečka a bude snažit žít na úkor Evropy, tak to je dnes už také pravda…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *