1. 5. 2024

16 příspěvků u článku ““Pocit špíny a zrady.” Ženy považují sundání kondomu bez souhlasu za znásilnění. Dopustil se ho i Dominik Feri

  1. TO je legrace prvne jde s touhle negerskou opicou a pak si stezuje a pritom vi ,ze strida zeny – otazka je normalni ta osoba ???

  2. Doufam ,ze to pojede v OVM 168 hodin a vystoupi zdesena mirecka a pekarka a spol .nebo zase pojede hjen capak a babis ?

    1. To je ta odporná proArabská proMuslimská promigrantská kur.. z odporné darebácké pidi strany se 4% voliču Top09?! 😁

  3. NA TO SE ZEPTEJTE ZLA,ZÁKEŘNOSTI,VÍTAČKY PODOBNÝCH ZRUD MIGRANTU PEKÁROVÉ JEJÍ HODNÝ SEXUALNÍ PREDÁTOR ZVRHLÍK FERI

  4. No, já jenom žasnu nad “vkusem” dnešních studentek. Na mě toto jenom sáhnout, tak mám z toho osypky. A to se ty davy holek nebojí pohlavních chorob, když navíc ví kolik toho vystřídal? Nejsem puritánka, ale mám jisté hranice pod které bych se nesnížila a sebereflexi.

    1. Většina studentky 17-21 let a stále platí že studentky hlavně Vysokých škol si rády přivydělávají na školné- stravu- podnájem tím nejstarším řemeslem……… ☹

  5. Proč již není Ferri ve vazbě když na něj má policie výpovědi 8 dívek + fotografie a sms z mobilu dokazující jeho trestuhodné chování vuči těm dívkám ?!!! Na co se čeká ?

  6. Jó, divoký rozmnožovací pud čmoudů nelze vojebat. Když to na ně přijde, musí ho za každou cenu někam strčit. Nedá se svítit. V takovém třetím světě před nadrženými čmoudy nejsou v bezpečí ani kozy, ovce, oslice.

  7. Doufám, že je Feri odrovná, pipky si zřejmě neuvědomily, kolik mu budou muset zaplatit na odškodnění

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *