30. 4. 2024

33 příspěvků u článku “Umírá nejvíc lidí, firmy krachují a zdražuje se jako o závod. “Zažíváme nejlepší období v historii země,” tvrdí přesto Babiš

  1. ANI si nechci predstavit , ze by to ted vedli ods top kdu ci pirati to by byla teprve tragedie — stacila jedna vlada ods kriminalniku z top a lidovců.UZ jen cekam ktereho pirata napadne , ze muze babisak i za MNICHOV 38 debilni jsou na to dost .

  2. Tatarovi Babišovi je to jedno. Krade, že umírají tiíce lidí jeho neschopností je přeci vedlejší. Nezajímá ho ani vlasní syn. Už aby visel!!

    1. UMITE neci jineho nez ty debilni nauceny fraze a mantry havlodni a zgryndy a cance zkusil jste nekdy mysle vlastnim MOZKEM ????

    2. Ted si nahnal hooodne procent babisakovi ty trotle vy havloidi nic jinyho neumite ani pochopit , ze antibabis jaksi nefunguje jste totalni piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiičeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

  3. Jo, soudruhu zloději se asi zatím žije dobře, ale po volbách bude zase kvičet. Už aby nafasoval mundůr a narukoval doživotně do kriminálu.

    1. A kdy pujdou do krimu kriminalnici z ods top kdu cssd us lidem vv a OF – muzete nam to rici ??!!!jste opravdu tak vymletej nebo to hrajete ci to delate za penize ze sebe debila ?????

      1. PŘESNĚ NAPSÁNO ZRUDY KMOTRU,TUNELÁŘUODS TOP KDU CSSD KDY NA NŠ DOJDE DNESKA S DRZOSTÍ MAFIÁNU RADÍ ODS TOP KALOUSEK ZLODĚJ ZLODĚJSKÁ TOPOLÁNEK TUNELÁŘ ZLODĚJ KŘIVÁK A CHECHTAJÍ SE LIDEM

  4. Babiš má pravdu tak jak zvedl životní uroven,platy,duchody se kmotrum opozice nepodařilo za třicet let rabováni,tunelováni,korupce dva biliony v ryti duchodový učet v ryti,neskutečná bída,nezaměstnanost,ruzne mafie politické,exekutorské,soudní,solárni,ropné,atd A ted znovu chtějí aby je občané volili to je drzost zmetku kmotru.Taky pozor!!!na udavače,vítače,svazáky pirátu pokud máte rádi rodiny,děti,vnoučata nedávejte šanci pirátum zlo je zlo.

    1. Presne jak pisete tyhle svine hraji hru po nas potopa ale MY tu budeme zit a nase deti a vnoucata – kazdej kdo vita negry a spol a dela z evropy afriku a asii by mel viset §§§§§

    2. Zvýšení důchodů a zároveň ještě větší zvýšení cen je zvednutí životní úrovně? Blbe.

  5. No hlavně toho zmetka Stbáckýho opět zvolte !! Já, zde nenakupuji ,již skoro nic ,vše nakupuji v Rakousku ,kde dělám ! Tam, se tahleta zvěrstva páchaná na zdejších lidech nekonají ! Ale ,dobře nám tak , když ho zvolí troubové znova !

    1. ALE OVLIVNOVAT CO se deje tady to by slo vid hnupe volit to jo – pak na republiku vesele srát.

      1. Ano ,na takovou zlodějskou republiku pod vedením zloděje a Stbáka zvysoka seru a raději odevzdám daně tam ,kde je to v pořádku !

        1. v PORADKU ano proto tu nikdy nic nebude aspon ten babisak tu plati dane a zemestnava lidi a jak a proc je jina otazka ty ses stejna pica jak havel kterej nemohl česko ani videt jako ten rakouskej nacek z orliku jooo vsichni platte dane v cizine a vse a potom az se nekdy vratite tak bych vam rozkopal drzku §§§§holt krast jako za ods uz mozna nepujde s tim se smiř !!!!!!!odevzdej je ve francii srn ci svedsku pak je daji obratem negrům ty cenzura anebo bakalům jako ses ty §

          1. Daně tady neplatí a zaměstnává převážně Ukrajince, idiote.

    1. VSUDE JINDE BY NEJPRVE SEDELI kriminalnici z ods top kdu cssd oda lidem vv oda ty debile §§§§§§taky uz mas taky diagnozu babis tak se bez lecit ty hnupe §§ pockej az budou vladnout pirati ti ukaží svoje fantasmagorie . JO vse rozkradl babis a zeman a rusko a lukasenko a putin – vsude to rozhlasuj ty hnupe .

      1. S ultra debilem tvého stupidního Stbáckého mozečku se nemá cenu bavit !!Nebyl jsi náhodou Ps -VB a nebo milicionář ??!! K tobě by to sedělo !

        1. NE NEBYL bohuzel dnes bych bych prevlecen kabát byl velky antikomunista a havlista a kapitalista a mel se dobře jako dnes polovina chatry 77 herci zpevaci a politikové ze vsech stran .BOHUZEL si stale stojim za svym nazorem a videni sveta .Neumim bejt jak havel ci jemu podobni to opravdu neumim – omlouvam se .Jinak si si zjisti kdo vlastni podniky a fabriky a vše po po 89 treba budes zase o neco chytrejší.Ani nechapu jak jsi prisel na tuhle hloupost s estebaky a ps vb a dalsi hledej v ods top kdu cssd predtim v OF – TY MILÁČKU §TAM JSOU STB a letiste je pojmenovano po nejvetsim estebakovi v cssr havlovi ty hlupáčku §ty taky veris ty komedii 89 ???kdo to asi delal ? poblblej havel ???ten tezko ten trotl .

  6. Nikdo ze známých, úspěšných osobností ANO nevolil, nevolí a volit nebude. Jak to? Protože Babiš je masový vrahy a vede naše hospodářství do pekel. Smrt Babišovi a jeho voličům!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *