30. 4. 2024

15 příspěvků u článku “Koalice ANO a SPD? Ale bez Babiše, vzkázal Okamura. “Zradil a zklamal”

  1. To by šlo jen ne pro BOHA svatýho piráty !!!!!!! ci ty kriminalniky z ods ci devky od lidovcu ci nacky z top §

  2. Jó, i Babiš musí skákat, jak globalisté z Aspen institutu pískají. Do mafie Aspen institutu Babiš vstoupil (nebo možná byl donucen) loni na podzim. Jeho profil tam zpočátku byl vystaven, teď je ale skrytý. Tady je prakticky všechno řízeno ze zahraničí, prostřednictvím politických loutek Aspen institutu. Se podívejte sami na stránky Aspen institutu, kolik tam najdete známých ksichtů od politiků, přes novináře až po ekonomy a další české elity kolaborantů. Jediné strany, které nemají žádného člena v této obskurní nadnárodní chobotnici je KSČM a SPD. Potom se divte, že pro zahraniční zájmy a hlavně západní kapitál se tu dělá první poslední a pro dobro země české a Čechy samotné nic. https://www.aspeninstitutece.org/people/?gclid=EAIaIQobChMIrPKhx4_m7AIVhhkGAB1wng-iEAAYASABEgIgnPD_BwE

    1. Vse zacalo komedii v 89 zadna vlada tu nevladla vse rizene ze zahranici to kazdy vi kdo neni uplnej hnup – jinak by nemohl bejt trotl havel prezidentem – ted uz pres 30 let volime jen mensi zlo §babisak neni vyhra ale porad lepsi nez spolu ci dokonce pirati a stan je to smutné ale je to tak .CHTEL jsem volit okamuruale zaxe nechce do vlady ikdyz s babisem jen ve vlade se daji delat zmeny tak at tahne do anusu hodim to asi trikoloře .

  3. No uvidíme jakou má pan Okamura paměť po volbách , když teď vykřikuje že když bude Babiš premiér tak do vlády nevstoupí. ( s SPD nemám žadny problém jen mám problém spanem okamurou.)

    1. To je fakt lepsi je se spojit s kriminalnika z ods tam milon kápne hned §§§§i benzin zadarmo jak u zdeseny mirka synacek mohl jezdit jak chtel .

  4. Okamura je schopný lhář a jistě by to dotáhl daleko. Jeho smůla je v tom, že jeden takový tu už byl

    1. ano taky hodne lidi verilo tem havlocancům a debilitam – no jen kdyby okamura naucil delat cigany a sebral jim davky za nicdelani uz to by byl “pokrok ” a nepoustel jsem negry a a muslimaky a verbez taky by bylo jeho plus tahle zacal kdysi SLADEK sice to trosku prehanel nekdy ale mel pravdu avse co rikal se splnilo — cerna spina rozhoduje co bude delat beloch jen chodit do hokny a platit daně .

  5. Idealní by bylo aby ve volbách získalo Ano 30% Spd 14% a místo Babiše šel do čela hnutí pan Vondráček a společně vytvořili vládní koalici s podporou buď Přisahy nebo Trikolory !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *