28. 4. 2024

29 příspěvků u článku “VIDEO: Babiš vyrazil na diskotéku s důchodci. Jeho taneční kreace pobaví

  1. Slovensko-ukrajinský skřet, postižen tikama, škubáním hlavou, který se neumí postarat o vlastní děti a má na svědomí smrt 32 000 Čechů díky neschopnosti jeho “vlády” a smrt 32 čechoslováků, jako agent StB zkončí brzy na šibenici!! Tatare, nenávidíme tě , stejně jako Heydricha, K.H.Franka, Husáka, Bilaka , Indru a další kreatury a masové vrahy!!! Češi

    1. Pane Martine souhlasím s Vámi,ale bohužel Vaše naděje na to,že tento slovenský stbák skončí za mřížemi,jsou bohužel marné.Stále je tady spousta lidí s IQtykve,kterým tento zloděj dotací imponuje a budou ho i přes veškeré jeho zlodějiny stále volit.Jsopu to zaslepenci,kterým vůbec nedochází,že dluhy,které jeho parta rozkradačů napáchala ,budou splácet ještě naše pravnoučata…..

    2. A co Hitler byl v pohodě, ten by vám nevadil? Musíte hodně trpět, máte v sobě přehnanou zlobu a zášť, měl by jste s tím něco udělat, nebo vás klepne!!!

    1. Pana Fialu moc nemusím,ale přesto konstatuji,že Fiala nemá zapotřebí ze sebe dělat šaška kvůli několika zaslepeným důchodcům.Slovenskej stbák už neví,jak by získal hlasy aspoň od lidí s IQtykve,kteří nechtějí vidět jeho zlodějiny a podrazy kam oko dohlédne.

  2. Ten člověk se opravdu nestydí použít jakékoliv triky, aby si získal oblibu a další možné volební hlasy.
    Je smutné, že Ti chudáci senioři mu to baští se vším všudy.
    Drží se stále názoru, že morální zásady a žebříček lidských hodnot, úcta jsou vlastnosti stále aktuální.
    Zneužívá je účelově a cíleně ve svůj prospěch. Nechutná taktika.

    1. Závidíte, že se baví víte je to normální a víte o tom velké H a malé o a víte to přesně, a potom se ještě poděláte, protože za rok budou volby prezidentské,,že ???Ano jede a vyhraje a proto budeme volit Babiše a bude prezident,,,,

    1. Člověk??V první řadě je to zloděj a rozkradač našeho státního rozpočtu,ze kterého dotujeme jeho podrazácké firmy.Lidi probuďte se!!! Vám nevadí,že dluhy,které tento darebák napáchal se svou zlodějskou partou budou splácet ještě naše pravnoučata?

  3. ..hele a to jeho bodýgárdi trsali taky ? co píárkáři, taky to zvládli ?…to museli bejt baby celé bez sebe..co Monča…ta vlastně ještě není seniorka….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *