4. 5. 2024

6 příspěvků u článku “Hana Lipovská smekla před svým rytířem Volným. “S Okamurou si to ještě vyříkám,” pohrozil známý rváč, přezdívaný Flákanec

  1. Potencionální voliči násilnického blba Volného vem te rozum do hrsti ! Jeho Volný blok nemá sebemenší šanci se dostat do Ps a vaše hlasy propadnou ( škoda 2.5% ) ! Je lepší to hodit stranám Spd ( která by tak mohla mít 16% a prosazovat podobný program jako Volný blok) nebo Trikoloře která by se s vašimi 2.5% hlasu pohodlně do Ps dostala !!

    1. Jeden větší pomatenec než druhy a dokonce se někteří těchto “flákanců” zastávají i v diskusi. Jste vizitkou špatné výchovy.

  2. Trapak, o Lipovske jsem myslela, že je to chytré, vzdělané děvče, ale je vidět, že má stejné smýšlení jako Volný 👎ať už je po volbách a oni táhnou k čertu 🙏👎

  3. Myslel jsem si o Lipovské, že je to rozumná ženská, která pohne s žumpou ČT. Ale ukázalo se, že je to jen “zamilovaná” slepice.

  4. Někdy člověku opravdu zůstává rozum stát nad tím jaké kreatury se pohybují na naší politické scéně, a to nemám zdaleka na mysli jen tyto 3 zjevy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *