21. 9. 2024

9 příspěvků u článku ““Ti lidé lžou,” řekli Pákistánci o zachráněných Češích. Prý vůbec nejde o horolezce, netušili, jak se dostat z hory dolů, v jednom kuse brečeli

  1. Všechno zaplatit a nebo nechat odpracovat j jejich pracovních táborech, aby si příště takoví idioti odpustili podobné jednání….

    1. Za dvě naše krávy v Pákitánu jsem kdysi bez mrknutí oka zaplatili 149.000.000,- Kč. Tady je v porovnání s tímto případem prkotina.

  2. No jen si je tam nechte,takovejch tady máme dost,to je ta nová generace,taková “pirátská”ale stejně v tom Pakistánu nás znají jako hovada sedí tam přece ta “děvka”co pašovala fet

  3. Udělali České republice ostudu…jak si je rodiče vychovali,tak ať jim to teď zaplatí. Je to jak ti,co při pandemii cestovali na druhý konec světa, a pak chtěli ,aby je MZ evakuovalo,když zastavila doprava. Systém,postarejte se o nás,ale už není komunismus!!

  4. Aby stát platil za každého, kdo si potřebuje něco dokázat a ještě porušovat zákony, no to by pak platil stále za nějaké cvoky. Jak za ty dvě, co musely do Iráku nebo kam a pak je zajali a brečely o zaplacení výkupného. Ať si dluh odpracují třeba jako šerpové, když mají tak rádi hory a dobrodružství. Času asi mají dost.

  5. “Netušili, jak se dostat dolů”.
    Tak to dělalo jedno naše kotě, vždycky vylezlo na strom a pak vřískalo a nevědělo, jak dolů. Fakt hustý. 🐈

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *