29. 4. 2024

11 příspěvků u článku “Trump vlastně nebyl tak špatný, zjišťují Američané. Biden nastavil nová měřítka

  1. Všichni prezidenti v Praze na Hradě, také nebyli tak špatní.Až na toho současného, díky Bohu chcípajícího na vozíku, řízeného z Moskvy.

    1. No, to je věc názoru. Mě osobně nevadil akorát Ludvík Svoboda. Husák už mi vadil, nicméně jsem využívala toho, že žiju blízko Slovenských hranic a tudíž jsem mohla nakupovat na Slovensku do kterého se tenkrát hodně investovalo a šlo tam sehnat zboží, které v Česku nebylo, tak jsem ho moc neřešila (pravda…někdo mě může nařknout z vyčůranosti, ale snažila jsem se v té době, jako každý, přežít jak nejlépe to šlo, nehledě na to, že jsem v tom směru stejně neměla možnost absolutně nic ovlivnit). Ale co se týče “polistopadových” presidentů, mám alergii na všechny (všichni nás zaprodali a podíleli se na rozkradení této země). A nemůžu říct, že některý z nich byl lepší…všichni mi byli a jsou odporní. Nicméně musím akceptovat volbu většiny a přiznat skutečnost, že výběr nebyl a stále není valný a úplně stejně bych nadávala, kdyby byl zvolen Drahoš, nebo ten “šílený potetovanec” – jméno si mom. ani nevybavím.
      Přiznám se, že mě osobně by nejvíce vyhovoval z nějakých “osobností” Marek Eben. Vzhledem k tomu, že prezident je víceméně reprezentativní osoba…on to vystupování má, je inteligentní a domluví se snadno anglicky. Že není politik mi fakt nevadí…na to má “poradce” stejně jako jiní, ale věřím, že díky své inteligenci dokáže používat zdravý selský rozum, který je v dnešní době k nezaplacení a tak nějak vymizel nejen z politiky.

  2. Trump opravdu nebyl tak špatný když by ho podle Amerického pruzkumu po 6 měsících kdy je ve funkci Biden volilo 52% Američanu !

  3. Na to přišli opravdu brzy!Loutka Biden je čím dál tím více jen pro smích.
    Trump byl sice dost svérázný,ale měl vizi,jak dostat USA z propadu
    ekonomiky.To se ale nelíbilo těm,kteří by chtěli v USA rozhodovat o celém
    světě.Trump věděl,že mít armádu v mnoha zemích světa je neudržitelné,
    přitom průmysl v USA prudce upadá.Chtěl znovu rozjet průmysl a ne investovat do armády,která finnce pouze odčerpává.Kennedyho za stejný
    úmysl zavraždili,Trupa pro změnu podvodnými volbami odstavili.
    V USA nikdy nejde o lidi,ale o zisky magnátů.

    1. Nehledě na to že popleta Pepek je jen Trojským koněm jisté Kamaly a že ,,byl vyvolen” právě proto, že je již delší dobu dementní, tak by si o něm mohl kdokoliv soudný myslet že je to jen takový neškodný 3,14-čus.

    2. Máš přehled. A to se cení. Globalizace byl projekt proti zájmům západního světa. A my to odskáčeme nejvíce .Rus to pochopil již v roce 1999 a západní svět až o 20 let později. Jsem přesvědčen, že nám ČÍNA nedá šanci jakou dostala od nás.

  4. Každý trochu inteligentní člověk ví že Biden je jen nastrčená figurka,o všem rozhoduje Kabala,to samé bude u nás když lidé zvolí piráty a zelený,teprve až lidi nebudou mít co žrát tak jim to dojde..

    1. Proto každý z nás musí dělat každý den vše pro to aby PirátStan nezískal ani 18% hlasu a naopak Spd aby získalo minimalně 14% ! Je zcela zbytečné volit Volnýblok a Trikoloru kteří se do Ps stejně nedostanou a jen jejich vedení shrábne 20-25 mil.kč pro sebe za vaše hlasy ! Je lepší volit Spd které má velmi podobné názory a jistotu že v Ps bude mít minimalně 26 poslancu – s hlasy od voliču Volného bloku a Trikolory by měla Spd minimalně 32 poslancu a mohla by prosazovat velkou většinu svích návrhu a požadavku – k tomu je potřeba ale minimalně 15.5% hlasu pro Spd !!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *