2. 5. 2024

8 příspěvků u článku “Britové doplácejí na brexit. Někde už ani nenatankují, v zemi chybí benzin

  1. Co je tohle za blábol. Benzín mají, jen ho nemá kdo dovézt k pumpám. My jsme z Unie nevystoupili a řidiči nám chybí taky.

  2. Britové nedoplácejí na Brexit, ale na nevraživost vůči pracovníkům z východní Evropy. Řidiči náklaďáků byli v Británii hlavně Poláci a ty Britové vyhnali. Ono Britům nevadili jen polští řidiči kamionů, ale i čeští elektrikáři, bulharští kuchaři, slovenští instalatéři atd. Pracovníci z východní Evropy vadí Britům víc než nepracující islámští čmoudi na dávkách. Nemají nás rádi a při každé příležitosti nám to namyšlení Britové dávají jasně najevo, dokonce i ve fotbale. Britové se dívali na nás skrz prsty už za války. Naši, polští, slovenští piloti, kteří sloužili u RAF by mohli vyprávět.

  3. Takhle to dopadá, když tupá, lžím věřící lůza, dostane právo rozhodovat v referendu! Něco podobného, by u nás chtěl zavést prolhaný Japonský přivandrovalec! Lidé bděte a hlavně jděte volit!
    Nejlépe však na BREXIT zareagoval jeho strůjce, prolhaný Farage. Ten se tomu, co způsobil, vesele směje z evropského parlamentu!

    1. Tupá, lži věřící lůzo, jděte si zvolit svoje profikorupční hnutí s čerpačem v čele.

  4. Tenhle článek je naprostý blábol.Benzinu i nafty má Británie více než dost.
    Jediný problém u nich je ten,že nemají dost řidičů na rozvoz. Distribuce u nich vázne díky tomu,že doposud nevyřešili přijímání zahraničních pracovníků na profese,které sama Británie není schopná zajistit.Ono chvíli trvá,než s jinými státy uzavřou bilaterální dohody na dovoz pracovních sil.

  5. Jééžíší,Kulhánku to je senzace,ale ono to je jinak oni ti parchanti jsou pouze líní a nechce se tam nikomu makat jako šofer zásobování,ale neboj i to vyřeší a máš po senzaci ,vole

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *