6. 5. 2024

14 příspěvků u článku “Do boje o prezidentskou funkci vstupuje překvapivé jméno. Miliardář Janeček se začal připravovat na předčasný konec Zemana

  1. No jak jedna herka napsala,”jsme zaostalá země”takže miliardář premier,miliardář president jo jasný a chudí to všechno zaplatěj

    1. Zeman a Babiš jsou nejlepší. Pan Janeček je možná na jedné straně chytrý, ale na druhé zcela praštěný.

  2. Každý by měl dělat jen to,co doopravdy umí.Janeček umí vydělávat peníze.
    V tomto ohledu je jednička.Do politiky by se ale neměl plést.Nemá v tomto
    směru vůbec žádné zkušenosti.Má sice veliké jmění,ale to nikdy nemůže
    nahradit umění pletich,lhaní,podrazů a kličkování na politické scéně,které ovládá celosvětové politické dění.Janeček má vynikající ekonomický přehled,ale nevěřím,že by ustál neustálé podrazy,kterým by musel den co den čelit.Jako úspěšný podnikatel se totiž pohybuje v úplně jiné sféře lidí.

  3. Na tom je hezky vidět, že peníze nejsou všechno. Má jich miliardy, ale stejně (mu) to nestačí 🙂 .

    Česko je na cestě k oligarchostánu.

  4. ano je to chytrý člověk ale v podstatě chmaták který vymyslel jak rychle a v malých částkách obrat každého jeho vysokorychlostní obchodování na burze mu umožnilo nahrabat si na účet ostatních svoje velký prachy tento člověk nikdy nic nevyrobil nevypěstoval nesestavil prostě jenom obral díky své vyčůranosti ostatní

    1. Přesně tak, neumím si představit, jak získat tak velké peníze poctivě.

      Snad jen náhodou, omylem nebo zázrakem. Takže nic proti panu Janečkovi, neznám ho, ale za prezidenta bych žádného oligarchu nejspíše nevolil. Opět jedině omylem, náhodou nebo zázrakem.

  5. Prezidentem by měla být vážená a respektovaná osoba.
    Kšeftaři, miliardáři, zpěvky, herky, oligarchy atd to zřejmě nebudou….

  6. Aspoň se neválí v Senátu, umí počítat, tak ví kdo to s námi jak myslí. A nebere dotace,a to nejen jako p.Babiš, ale i někteří ostatní v politických funkcích.
    Na burze se pohybuju dlouho ,asi jako on, musíme mít přehled, a p.Janeček mě tedy určitě o nic neobral na rozdíl od jiných českých “oligarchů”, ti nám akcie rovnou sebrali za pár korun, nebo ani to ne.

  7. Právě proto,že má peněz dost,tak tam neleze ze zištných důvodů jako ti sněmovny.Je nadstranický. A myslím,že má taky nadaci a charitu.Peníze vydělal férově,jsem vlastně jeho protivník. A bez dotací, ne jako Babiš, Jurečka, Fiala a pod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *