3. 5. 2024

7 příspěvků u článku “Očkovaní lidé roznesli mutace, řekl lékař Pollert. Mladší lidé možná umřeli na nepoznanou nemoc, ne jen na covid

  1. Ví naprosto přesně o čem mluví.Virus,který chce napadnout,,neočkovaného” nemá důvod mutovat,protože je dost silný
    na to,aby nakazil.Mutuje právě jen proto,aby překonal zábranu ve formě očkování.Je to naprosto logické a nikdo to nemůže vyvrátit.Proč každoročně musí být vakcina proti chřipce upravena proti změnám viru?
    Protože virus zmutuje,jakmile objeví na své cestě překážku.A nejúčinnější
    obrana proti virům?Přirozená imunita.Jedině vakciny s dlouhodobými účinky
    proti bakteriálním infekcím mají smysl.Proti virovým infekcím ale vůbec
    nemají žádný smysl.

    1. Ty “vakcíny” proti covidu přece jenom mají smysl a to zásadní pro někoho v pozadí. Pro globální mafii big pharma. Jde o biliony dolarů za experimentální svinstva, které budou cpát do lidí opakovaně už nafurt (v Izraeli už to oficiálně přiznávají) a při té příležitosti ještě vyrábět další nemocné na jiné nemoci kvůli narušení přirozené imunity, dokud oni nezhebnou. Takový jistý kšeft s obrovskými zisky už napořád, co víc si mafie big pharma může přát. Zarážející je, kolik vlád ve světě a vědeckých a lékařských kapacit se nechalo uplatit mafií big pharma aby se připojili k ní. Běloruský prezident Lukašenko se jako jeden z mála odmítl stát členem globálního zločineckého syndikátu a hned se dočkal pokusů o státní převrat a plánované jeho vraždy i jeho rodiny.

  2. Prohlášení pana Pollerta víceméně shrnuje to, co rozumnější lidé v diskusi Mixu prezentují už delší dobu.

  3. Na co ta vláda ještě čeká,proč netestují očkováné a kolik mají protilátek,po půl roce.nula!Něvědomky to můžou šířit po restauracích a MHD.Respirátory nenosí,tohle očkování vyprchá a co jejich bezinfekčnost stále na papíře a zpoplatněné testy,to také průser,který se vymstí této vládě od zdi ke zdi,očkování taková berlička,jako,aby se něco dělalo,ale účinek nejistý

  4. A proč je stát netestoval,ty očkované,raději bude prováděna selekce,testovat všechny bez rozdílu,jinak to tady bude do léta,na hokeji 10 000 diváků bez respirátoru to ok?

  5. Jsem poměrně mlád a zachovalý osmdesátník (81). Na očkování jsem se dostavil vždy, kdy mně k tomu MZ vyzvalo, tedy celkem 4x. Bylo to bez problémů, perfektně zorganizované, žádné následky nebyly a nejsou. Nechápu, proč pan Pollert tak trpí? Že za tím bylo to jeho sportování ve studené vodě? Otužování asi není zdravé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *