3. 5. 2024

50 příspěvků u článku ““Geniální” zelená politika EU možná povede k tomu, že nebude čím topit už tuto zimu. Snad bude mírná. Komentář Tomáše Mrkvičky

          1. Tam teplíčko moc nebude,taková kremace bude jen pro bohaté,ostatní zahrabat.

    1. A co to vyresi? Brusel se sere do Ruska a neustale ho za neco tresta. My mame Vrbetice, kdy jsme za idioty. To jsme to Rusku nandali. Jen holt nemame plyn a mit nebudeme. Az budeme chcipat zimou a bude veselo, tak si uvedomte, ze jsme jen za blbce. Vsichni chteji dohodu s Ruskem. Jen hrdi Ceis ne. Patri nam to, za nasi posranost. Protoze Vrbetice byla snuska lzi a zaminka pro vypovezeni dostavby atomovek. A nebylo to z hlavy nasich vladcu. Ted sklidime to, ze jsme na seznamu nepratel Ruska. Az nam vsem bude zima, budte hrdi. Nic jineho uz nam nezbyde…

  1. No ták něco se musí pro planetu obětovat,ale zase máme od unie mnoho cyklostezek a těch rozhleden,no a mladí demonstrujou “nechcem teplou zimu”,ale vážně co nejdřive z toho spolku ven,ale ona se do 2let rozpadne sama

    1. JJ…cyklostezky jsou, tak teď ještě do každé domácnosti kolo s dynamem a když chceš svítit, tak šlapej! Chceš topit….tak přidej na tempu! A zeleným bruselským mozkům do ruky ebonitovou tyč a liščí ohon a denní plán nabít 1000 elektromobilů.

  2. Honza už sem tě upozornil v jiném příspěvku kde chceš popravovat Babiše ted píšeš aby prezident chcípnul Babiš visel vše nafoceno,připraveno k trestnému oznámení já ti znechutím zbytek života zrudo! Jen se divím že tě ještě nikdo neobžaloval

    1. Ty jsi dobrá , rudá kolaboranstká svině. Babiš ale viset bude! Je to masový vrah a Zeman se uchlastá!!

        1. Na tebe a vraha Babiše vždy , kurvo kolaborantská! Trestní oznámení musiš za prvé podat na seznam.cz, za druhé to musíš poslat do USA . Jen poslání stojí 1 000 USD , Na to ale máš, ne? —-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD—————————–

          1. ty odporný prase brzy na tebe dojde už víme kde bydlíž po volbách budeš kouřit ve stoje

      1. Halášku ty Havloidní fízlácké prase ! Ty stejná svinstva píšeš již 3 měsíce v komentářich na Reflexu aniž by jsi dostal ban ! Oproti tomu dostali na Reflexu ban ti kteří upozornili na provázanost Kalouska- Babiše ml. – toho rádoby umělce dokumentaristu a jejich napojení na hlasnou troubu Demo žumpy ČT09 darebáka Dvořáka !!!

        1. Ty jsi dobrý hovadojd. Ten pan Halášek asi je velice chytrý a schopný pán, když tě tak sere a straší všude, co?–DDDDDD—

  3. Kdyby tahle zima způsobila rozpad bruselského molocha, tak se rád budu klepat zimou až do jara…. 😀 😀

    1. Pane Petře, neznáte mapu.EU:zákaz veskerych topenišť,i typu krbová kamna do 2030.!!!Asi před měsícem prohlásili dřevo jako palivo za neekologické!!!Je to politika, zastírací manévry.Nemaji prachy, potřebují odvést pozornost od migrace,a zlomit Vše je umělé pomocí emisních povolenek. Když budu chtít vypnout elektrárny,spočítám prvně kolik energie budu potřebovat i na mobilitu,pak si stanovim že do 10 let postavím eko náhradu,a teprve pak začnu vypínat elektrarny.Oni vypínají a nic takového nemají!!!! Nepočítá se s tím že elektromobil bude mít každý!!!Nejsou na to kapacity.Oni to vědí, nevěřím že jsou takoví blbci.Maji to posledka spočítané.Nasoli plyn,elektriku,benzin a budeme tu srandu platit, peněz bude dost.

  4. Klima je geniální tak politiků a bankéřů, nehorázně se napakují na strachu z konce světa a ještě zlikvidují příznivce ekologie a přetáhnou je do ochránců abstraktního klimatu kterým je příroda ukradená a klidně zdevastují lesy a otráví je bisfenolem a mikroplasty(větrné elektrárny), aby spasili klima světova, což jim dělá dobře na ega .

  5. Modleme se spíš za to, aby zima byla chladná a dlouhá, jak pro to svědčí chování přírody. Kočky se mi začaly přežírat “na zimu” už teď, s cca měsíčním a něco předstihem oproti jiným rokům. Havrany jsem viděl už asi týden před koncem léta a lísky masově nasazují zárodky jehněd, což normálně dělají také později. A taky už letos vyskákaly václavky opravdu na Václava, byť se v předchozích letech asi o týden až 14 dnů opožďovaly.
    Budu hodně ošklivý: Pokud bude tato zima zlá, i s lidskými oběťmi kvůli neschopnosti “zelené” energetiky dodat teplo a energii, bude těch obětí mnohem méně, než pokud taková zima nastane čtyři pět let po začátku budování Grýn Dýlu a provedení řady nevratných opatření s tím spojených. Letos ještě bude možné zvýšit produkci tepla a energie z uhlí, za nějakou dobu by to už možné nebylo.

    1. No, on ten greendeal má jisté racionální jádro. Snaží se obyvatestvu vsugerovat, že vyčerpání fosilních zdrojů nás nemůže ohrozit, a že vše mají pod kontrolou. Zima nás čaká tak jako tak. Do 18 let je stejně ČR bez uhlí.

      1. Nezapomeńte, že je uhlí pod Beskydy, je i pod Ostravou a Karvinou v ještě větších hloubkách než se těžilo. Rosicko – Oslavanská pánev taky není vytěžená.

  6. Mno – já bych řekl že SNAD mírná ani náhodou nebude…

    to by mohlo dost lidí probrat.

  7. Poprvé s Vašim článkem plně souhlasím. Konečně se o budoucím problému lidstva hovoří. Už ale trochu pozdě. Myslím, že potrvá několik let, než nastane rovnováha spotřeba – výroba.

    1. Nerozumím……platí zákon zachování energie, nemůžete spotřebovat více energie, než této vyrobíte. To možná že tak v buzinci si můžete půjčit natisknuté chechtáky.

  8. Vypnout jaderné zdroje v Německu aniž by bylo je čím nahradit je zvěrstvo proti normálním lidem.A pokud to udělají,tak bych jim osekl dráty a nic jim neprodal.Bližší košile jako kabát a naše zdroje bych využil pro české lidi.Burzu a její ceny bych do tohoto energetického podvodu Němců,vůbec nepletl.

    1. Maďaři stejně jako Srbové a Rakušané mají dobré vztahy s Ruskem a nedopuštějí se zbytečných protiruských excesů a nepředložeností, takže mohou počítat i s kulantností ve vzájemném obchodním styku všeho druhu.

  9. Kdyby politici ve všech Evropských zemích měli koule,tak se vykašlou na to platit nějaké debilní emisní povolenky a panáky v Bruselu pošlou do pr…e.
    Zbytek světa stejně na nějakou ekologii hází bobek.

    1. Přesně tak ! Emisní povolenky jsou jen jedno velké svinstvo jak z lidí stahovat peníze !! Evropa na to doplatí a zbytek světa se nám směje již teď !! Jako by nestačilo zasvinění Evropy migranty parazity !! STOP EU STOP BRUSELU STOP MIGRACI !!

    1. Budu volit SPD. To je jediná strana, která je pro referendum o czexitu a zároveň má jistý postup do parlamentu.

      Pidistrany jako Trikolóra, Volný Blok a další plankton nedosáhnou na pětiprocentní hranici. Jejich hlasy propadnou a systém je přerozdělí velkým proevropským stranám. Pozor na sluníčkářské trolly z neziskovek. Úmyslně propagují tyto ministrany, aby propadlo co nejvíc protiunijních hlasů.

  10. Tak zatím to vypadá na extrémně tuhou zimu, kdy dojde k situaci, kdy se na severu Evropy usadí dlouhodobý klimatický jev, který do ní bude nasávat severní ledové větry. Dá se počítat s měsíci tuhých mrazů.

  11. Zelení se nezmění ! Když tady u nás vládli (2006-2010) přesněji Bursíkova parta jako nejmenší partai se 6 % tak nám předvedli jak si to představují. Děkuji nechci a jak vidno myslí si to většina lidí protože od té doby už Zelení nemají šanci se prosadit.K prosazení ekologie by třeba jako první stačilo vystoupit z NATO a nedávat tolik peněz na zbrojení ale použit uvolněné prachy na vybudování cyklostezek ,které by zejména v průmyslových zonach umožnily lidem cestovat do práce na kole. Tím by nejen bylo chráněno životní prostředí,ale navíc by se snížil počet dopravních nehod.U nás na Ostravsku,kde je na malém prostoru velká koncentrace měst to chybí přímo žalostně,Ostrava jako centrum oblasti kam dojíždí za prací tisíce lidí z okolních měst a obcí k tomu přímo vybízí. Jenže vybudování cyklostezek je u nás scifi. To vše souvisí i s tím co se píše v článku. Zelená politika prosazená na 100 % je nesmysl podobný komunismu. I to byl nesmysl uznali to už i soudruzi třeba ústy předsedy Filipa.Když to trochu přeženu,možná by Zeleni chtěli zpátky do dávné minulosti (prvobytně pospolná společnost) tehdy byla zelená politika na 100 %. Žádný průmysl,žádné fabriky,auta,stroje prostě nic jen lidé a obyčejné prosté nástroje na lov a stavbu obydlí.

  12. Mnul jsem si ruce nad kotlem na dřevo už v době, kdy Putin zavřel kohoutky a ČR posílala své zásoby plynu na Slovensko. Topol se tehdy nějak s Rusy propil k dohodě, ale dva měsíce panovalo zděšení skoro v celé EU. Historie se jenom opakuje. Jakákoliv surovina, na které jsem závislý a kterou nemám ve svých rukou (netěžím ve vlastním), je moje slabina a na tu taky jednou dojedu. Ještě se zdraží PHM, to padne na kolena celá EU a pak začne válka s cílem dorazit a podmanit si oslabenou EU.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *