28. 4. 2024

8 příspěvků u článku “Soňa Peková potřebuje imunitu. Ale tu poslaneckou, jinak půjde sedět, míní novinářka

  1. Ministerstvo zdravotnictví popotahovalo laboratoř za to, že jako první zjistila přítomnost covidu v ČR. Nádherná věta, která ukazuje celou komedii okolo tzv. pandemie. Inu, první pravda Babiše – vládnou nám nemehla.

  2. Zajímavé je, že obvinění za údajné podvody a ještě prý z před mnoha let se na Pekovou vytáhlo až začala mluvit, co se mocipánům nelíbilo. Peková totiž mocipánům ohrožuje kšefty s experimentálními sračkami, vydávané za vakcíny. Není jediná po kom mocipáni jdou. Další je profesor Beran, jeden z našich předních epidemiologů. Ten se provinil jen tím, že ctil Hippokratovu přísahu a lidi s covidem lečil a úspěšně. Vyléčil třeba celý domov důchodců v Litovli, který byl zamořený covidem až na půdu a bez jediného úmrtí. Mocipáni nechtějí aby se lidi léčili a vyléčili, mocipáni chtějí aby se lidi nechali očkovat a pokud se nenechají očkovat, tak aby zemřeli k vůli statistice a oni měli v ruce argument, že jedině očkování těmi experimentálními sračkami nás zachrání před covidem. O co tu jde je fakt už tak očí bijící. Mocipáni nás už třicet let deptají a okrádají, kde jen můžou. Všechno jsme ale přežili. Jenže tentokrát nám všem dole jde už o život.

  3. P. Peková mnohým tým vydrbacom hore vadí. Už len keď babis povie, že ockovanych testovať je nehoráznosť. Je to blb. P. Peková vie čo tvrdí.

  4. Co bude která vakcína dělat za dvacet let, se bude vědět až po těch dvaceti letech. neexistuje žádná metoda (stroj času nemáme), která by to rozpoznala dříve.

    1. Jelikož už vakcíny jsou tu s námi přes 200 let, uveďte mi jediný příklad, kdy vakcína uškodila po dvaceti letech?…. Po několika dnech je vše z vakcíny vstřebáno, nebo vyloučeno. Nic v těle nezůstává… Tak nechápu myšlenkový pochod , proč by až za 20 let mělo z toho něco škodit…

  5. kristovy rány nechme konat policii a soudy kdejaká slepice novinářka nám tady bude vykládat budoucnost příklad dementních novinářů je i případ vitásková tam ji skoro pověsili a výsledek šlapala na paty hodně vlivným lidem a ti si koupili tu novinářskou verbež aby za ně dělali špinavou práci – jen se koukněte na starostu řepákova ten se tím ani neskrývá když psal ten to řekl na rovinu mi jsme jako novináři ji uštvali tím myslel bartošovou

  6. že covid je šílenství ,že další mutace jsou vyráběny uměle a vakcíny jsou nebezpečné a nedostatečně prověřené, tak tomu věřím také.

  7. Paní Peková prováděla lab.práci,fakturoval někdo jiný,nebyla majitelkou.Paní novinářka je asi gen.prokurátorka a ví jak to dopadne.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *