3. 5. 2024

22 příspěvků u článku “Piráti se chtějí zbavit svého kandidáta na ministra zdravotnictví, který se nenechal očkovat. “Ať jde s Okamurou,” hádají se před volbami

  1. Tohle muze volit jen člověk bez MOZKU , at je mu 14 25 45 ci 60 ci 80 let – tenhle odpad debility a hnusu a tragedie a asi tak .

      1. Dobry nejste vulgarni a méně chytry a beru to — kez by kazdy odepisoval jako VY :vedete 1 : 0 .

  2. VRATTE ZEMi BUDOUCNOST chacha s VAMA kazdej kdo temhle dá hlas by se mel profackovat at je bohaty ci chudý a tohle prece nemuze normalni člověk s mozkem volit to je vrchol deblity a jeste vetsi debility – uz jeme snad ZAZILi jednoho trotla Z hradecku a tohele je jeste nad to — tohle muze opravdu volit jen totalni vysoulozenec .

    1. Přesně tak ! Je potřeba aby Spd získala minimalně 13.5% hlasu ( škoda že se nepřidají ty 2.5% voliču Volného bloku jejichž hlasy zbytečně propadnou Vb se 100% do Ps nedostanou a hulvátovy Volnému a blbce Bobošikové ti to voliči jen pomohou k pár milionum kč za své hlasy nic víc ) proto celá má rodina = 5 hlasu pro Spd !!

  3. Volit udavace odpad každého režimu BARTOSE a jeho smečku netahel je vražda své rodiny a propojením s politickou špínu křivku s RAKUSANEM je ohrožení státu rodin děti duchodcu

  4. Piráti-huba plná demokracie a najednou člověk,který vyjádří svoji svobodnou vůli je pro ty demokraty nepřijatelný!!!!!!Alespoň všichni vidí,
    jaká verbež Piráti ve skutečnosti jsou.

  5. Proč by nemohl ministra zdravotnictvi dělat neockovany člověk????Chápete to????Rasismus jak prase,to je na žalobu!!!Sama jsem očkovaná,ale nemám s tím žádný problém.Je to každého věc.Toto už je pomale jako členství v KSČ!! Co s tím uděláte páni eurosoudruzi!!!!????

    1. vol si s kým chceš, šmudlo. stejně pudeš na volby za ruku s mámou frantou a tátou pepou. to je moc hezky spolu, koloušku. ;o))

      1. Kdo je ten Halášek ty rudá zrůdo? Ten pán tě asi musí chodit v noci mlátit, to je moc a moc dobře! Smrt vrahovi Babišovi a všem jeho voličům, true story!!!

        1. tak ty si martin honza halášek? tak promiň. a já myslel, že máma je franta a táta pepa. a von je máma martin a táta honza. tak se vomlouvám. imženýre halášku.

  6. Prosím všechny slušné nefetující občany – bojujte každý den dle svích možností až do posledního dne voleb aby PiratStan nezískal více než 18% hlasu jinak bude s tou to zemí zle nedobře !! Piráti a Stan jsou stejné nebezpečí jako komouši v roce 1948 !!

  7. Očkovací deviace nabírá na síle a to tvrdím i když mám v sobě dvě dávky toho jedu.

  8. Jak může p.Bartoš mluvit o zaviněných mrtvých,když je jejich kandidátem hlavní podkopávač opatření. Prostě se v Čechách švejkovalo a vše porušovalo, na západě byly a jsou nařízení ještě tvrdší.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *