8. 5. 2024

66 příspěvků u článku “Jaroslav Hutka už to s Piráty vzdává. “Příště snad vyhrajeme, dehydrát a ropucha z Hradu skončí”

  1. Kdo respektuje trosku na vozíku, řízeném z Moskvy a masového vraha Babiše? Jen trapní , anonymní diskutéři. Krása!!–DDD—

    1. víte hutka není nic je to pouze smradlavý ušmudlaný somrák který když mu hodíte pětku tak vám zabrnká a zarecituje – on totiž hrát a zpívat neumí prostě kdo mu něco hodí tomu hraje

    2. Troska a opilec jsi sám, nevychovanče. Mimochodem co jsi v životě dokázal Ty? Ten kterého nazýváš “troskou” se stal prezidentem!

      1. Ta troska se stala prezidentem díky neuvěřitelným prasárnám a primitivní voličské lůze,chudáku jednoduchý.

    3. jako že je lepčí troska bez vozejku, co si plete svý příbuzný a má zakázanej mikrofon? ;o)) si fak dobrej! inženýre.

      1. Nechápu lidi, proč na toho evidentního provokatéra vůbec reagujete. Vždyť to hovado jen na to čeká a vy s prominutím jako správní blbci mu skáčete na lep. Vždyť se musí chechtat až se za břicho popadat, kolik lidí na ty svoje provokatérské výblitky nachytal. Já tyhle typy, na kterých už na první pohled je znát o co jim jde prostě ignoruji. Vy ho a podobné šmejdy taky ignorujte. Nemá to cenu jimodpovídat. Většinou to jsou stejně ti samí novinářští darmošlapové, co píšou tyhle články.

      1. Ten pan Halášek tě musí chodit mlátit denně , hlava nehlava! Budoucí pan prezident Miroslav Kalousek ho ocení řádem T.G.M. Děkujeme za nominaci, rudý pohunku!!

        1. vopilec kalousek? ten by netrefil ani do vladislavskýho sálu. a kalous tě jako taky vzrušuje, jo? inženýre. ;o))

      2. A ty táhni na Parlamentní listy a Sputnnik,to je ta pravá senkrovna pro dementní idioty tvého ražení,hřbete ohnutej!!!

          1. no, s panem novákem tolik společného zasejc nemám, snad jen kromě podobného náhledu na svět a život. ale ty bys moh vyprávět, co ,martine, honzo? hele, eště si nevodpověděl – fak máš společnou ložnici s vašima teda s mámou martinem a tátou honzou? ;o)) inženýre. to by totiž dost vysvětlovalo….

          2. Oba moji rodiče již dlouho nežijí. Jsi dost trapnej, ale co čekat od bolševika, že?

          3. ani se ti nedivim, že se k nim nechceš přiznat. hm. takže společná ložnice. a hele a voni se jako bolševici domákli, jak žiješ a kdo tě vychovává? a fak všici? tak to ti nezávidím. inženýre.

          4. Díky!! Konečně!! Máme tvé IP . Ted jsi to dost posral, mladej!!

          5. sem si krůpnul do trenek. ;o)))) si fak inženýr! ;o))) a to byl plural majesticus, nebo ste tři – martin, honza a jan? ;o)))

          6. Martine-ani se jim nedivím že tví rodiče zemřeli když zjistili co zplodili

    4. Že ti neúspešní chlapi se tak závističkou trápí. Marťas ho má malýho a ještě zkorumpovanýho.

  2. Hutka kulturní troska,chudák neví ani kam patří skoušel to všude dokonce u fetáku,udavaču,křiváku,tvrdé levice pirátu to víš skřete na nejlepší politiky Babiše zemana nemáš.

    1. Hutka nic nedokázal. Zazpíval jednu píseň Havlovi. Když se vracel z emigrace , tak mu museli půjčit na rychlík peníze . V Holandsku byl nula a nikdo o něj nestál.Zůstal mu hubertus a kecky jinak “holá řitˇ. Teď se propůjčuje komukoliv. Je trapný a nechutný. Není o jeho blafy zájem. Nechala by jej zavřít za urážku hlavy státu.

  3. To jako ten čerstvej vzduch bude vanout Hutka zapšklej zneuznanej taky umělec?No po potěš pánbu

  4. HUTKO PŘESTAŇ. JIŽ MÁTE VŠE ZA SEBOU A TAĎ JE DIBA SLOŽIT ÚČTY. A PŘE TÍMTO AKTEM ASI ZNOVU UTEČETE. DŮVOD. NIC DOBRÉHO BY VÁS ASI NEČEKALO. I VYŠE SVĚDOMÍ BY PLAKALO. A TAK RADĚJI JIŽ MLČTE A ANI NEZPÍVEJTE.

    1. A ty, blbe se už nikdy , za žádných okolností nesnaž něco napsat do diskuzí…Sýýýla!!—DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD————————

      1. hele, koloušku a to ti diktoval martin nebo honzík? teda taťka nebo mamka? asi by se měli procvičit v pravidlech. ale ty umíš spíš englicky, co? hrdý latinoemeričane. ;o))

        1. Tys musel i v pomocné škole mít velké potíže,jak jest u voličů stébáckého čobola a Hradního burana obvyklé,negramote.

          1. hm. si milounké. ;o)) tak já budu psát pomalu, bo vím, že neumíš rychle číst. babiš je mi ukradenej a fak si nevzpomínám, esli sem volil zemana. a koho že volí tobě podobní, úžasní intelikentní všudybylové, co všecinko vědí a vod všeho maj klíče? ;o)) inženýre.

  5. Hutka je staré, nenávistné, sprosté hovado. Hutko běž konečně do pr,,,dele a neotravuj. ovzduší.

    1. takový umelec jako ty magor jak může ten skrachovalec Hutka mluvit o zemanovi a vozíku,to už zapomněl jak vožralej Venda flaška jezdil po Hradu vožralej na kole a na vozi íku ho vozily jako cvičenou vopici, na rozdíl od Havla to má Zeman v hlavě srovnaný jako málo kdo s těch jeho odpůrců mezi než patříš idiote….

    2. To je nejlepší vtip století ta nula krákorá na svém hrobě,ten idiot nesahá Zemanovi ani po kotníky.

    3. Že ti neúspešní chlapi se tak závističkou trápí. Jaryn ho má malýho a ještě zkorumpovanýho.

  6. Kam až může člověk morálně klesnout,je neuvěřitelné.KDysi jsem, Hutku poslouchal…co se to s ním stalo???

  7. Karel Kryl kdysi řekl : Jaroslav Hutka to je věčný bolestín a stěžovatel který nikdy v emigraci nepracoval a žil z dávek Nizozemských poplatníků.
    Jakou špínu hodil na Jarka Nohavicu to se jen tak nevidí.
    Opravdu pane Hutko už máte věk a přestańte šířit zlobu a nenávist na jakoukoliv osobu.

  8. Mně se tento pán zprotivil, když se začal navážet do Jarka Nohavici, kterému po umělecké stránce nesahá ani po klenbu ploché nohy.

  9. Ty se podívej na sebe Hutka vypadáš jako nejhorší bezdomovec a rozum jsi taky moc nepobral.

  10. Bezcharakterní opilec,líný nemakačenko měl v Holandsku přezdívku stipendista(K.Kryl),nic neuměl jen propíjet a fetovat ze sociálních dávek na děti!

  11. kdysi jste emigroval nyní nemusíte ale svobodně odejděte z naší země když se vám tu nelíbí jako me vaše písničky tak je neposlouchám.tedy děkuji a vypadni odsud

  12. Kdysi jsem měl Hutku rád. Teď je to DABL DEHYDRÁT. Při pohledu na něj si nemyslím, že by ropucha byla tak hnusná. Ostatně i nad jeho spoluprací s STB visí pár otazníčků. Nebýt čističů Rumla a Sokola, tak jsme se možná mohli dozvědět věci.

  13. Hutka sice neumí zpívat, jeho “písničky” jsou trapné, ale sprostě urážet, to mu jde dobře.

  14. A proč ten smradlavej celoživotní parazit sedí zády ke svým příznivcům???To už se jim stydí podívat do očí?Bakalova media nám zase řeknou,že naplnil náměstí a překonal i Nedvědy na Strahově.

  15. Nemá úplně pravdu pan Hutka, neboť tady již minimálně jeden “zvrácený bezcharakterní opilec prezidentem” byl. Stačí si vzpomenout na Vendu Havla.

  16. Anonymní diskutéři-tolik nenávisti ,Váš život vám asi moc radosti nedal.Lež a špína vás vás vede až ke kolaboraci.

  17. Proč se tedy nezapojil před 30lety,když se vrátil? Možná ,že může být spíš rád,že tu dostane štědré dávky od Mal…

  18. PÍSNIČKÁŘ-TO MYSLÍTE SNAD JEN V ŽERTU,znám od nej jen jedinou Břízu zelenou a ještě to mele stále dokola BEZDOMOVEC!

  19. Už na pohled páchnoucí pseudoumělec Hutka brečí sice dobře,ale nad nesprávným hrobem!Hoď se do hrobu “Zelená břízo”!

  20. Kdo je to Hutka?…jakej písničkář? ,co já vím vystačil si s jednou, která už je tak omletá ,že už jí ani nikdo nemůže vystát….to už je lepší ta melodie z flašinetu..
    Jo jo zkoušel to všude rádobyvlastenec…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *