4. 5. 2024

10 příspěvků u článku ““Chtějí mě zlikvidovat,” oznámil Šlachta poté, co se dozvěděl, že o něm Večerníček chystá knihu, která má obsahovat třaskavý materiál

  1. Opravdu se Šlachta domnívá ,že někoho zajímá?lidi nečtou jeho knížku ani knížku proti němu,škoda papíru,to at sponzor raději dá prašule na psý utulek

  2. Ale včera si tu ODSačku a piráta namazal na chleba i podle diváků. A ještě lepší o třídu byl trikolorista. Asi bude výsledek voleb překvapivý. Ale řekl bych,že buď všichni lžou-anebo nedají nikdo vládu dohromady

    1. Nebojte,oni se nějak domluví i bez Vás.Hodnotit kdo je lepší?Když je hodíte do jednoho pytle,tak je jedno koho vytáhnete,všichni jsou stejné slibotehny,tak proč se rozčilovat.

  3. Šlachto, vždyť jsi přece čistý a nikdy jsi neudělal nic špatného, tak čeho se bojíš? Nebo je to jinak?

  4. Byla to jen otázka času, kdy i na něj začnou vylézat ” kostlivci ze skříně”….ale žádná škoda..

    1. Jo a že novinářum a voličum nevadí ti kostlivci u ODS-TOP09-KDU-ČSL a PIRÁTU ?! Všechny ty to strany mají tolik másla na hlavách ale media a 35-37% voliču to evidentně přehlíží a jen poukazují na Babiše a jeho hnutí nebo na Okamuru a jeho stranu či plivou na Šlachtu a jeho hnuti ! Snad voliči mají rozum a těm darebným koalicim které se jen učelově spojili aby nevypadli z Ps a nepřišli o koryta ( Top09- Kdu-Čsl – Stan) aby mohli prosazovat neomarxismus a Bruselské zhovadilosti ( Piráti) a aby mohli opět krást rozprodávat co ještě v té to zemi zbylo a mohli opět plnit kapsy své+svích kámošu a kmotru (Ods) nadají své hlasy protože s nimi by teprve přišla zkáza pro tu to zem a více než 60% slušných občanu s mozkem v hlavě !!!

  5. Knihu jsem četla a o volbách držím palce, volit budu samozřejmě Přísahu…. a se mnou spousta kamarádů. Jen je ale škoda, že spousta lidí si pořád myslí, že jde o malou stranu, která nic nezmůže a proto k volbám nechtějí jít. . Ale škoda každého hlasu a věřím, že se Přísaha nahoru dostane. Moc vám ve volbách budu fandit.

    1. Vždyť je to LOUTKA Zemana a Babiše. Vyhozen pro neschopnost….. a vytouženou hodnost generála polucie mu nedali ani za svinstvo s Nečasovými. Apropo. Bere z našich peněz DŮCHOD (výsluhu) 60 tisíc měsíčně čistého!

  6. Vždyť je to LOUTKA Zemana a Babiše. Vyhozen pro neschopnost….. a vytouženou hodnost generála polucie mu nedali ani za svinstvo s Nečasovými. Apropo. Bere z našich peněz DŮCHOD (výsluhu) 60 tisíc měsíčně čistého!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *