3. 5. 2024

54 příspěvků u článku “Vážně nemocný Zeman už je nevyzpytatelný a pro Česko nebezpečný. Komentář Tomáše Mrkvičky

  1. Pro Česko jsou daleko větším nebezpečím hovada jako jsi ty Mrkvičko !! Nezkutečný ču… který je hlasnou troubou Demo žumpy – Mrkvička !!

          1. to soudíš podle sebe. ;o)) ale, bobánku, na rozdíl vod tebe to vostatním většinou myslí. ;o)) inženýre.

          2. Pavle, jseš od svýmu romskýho partáky nějak rozhicovanej…Měl ho moc velkýho ???

  2. Chci z celého ❤️ poděkovat panu prezidentovi za období které nás hájil a hlavně mu přejí to zdraví,které postrádá,ale jestli můžu se opovazit, hlavně že má naš představitel velmi zdravou hlavu a rozum,dekuji

    1. Miloš Zeman již velmi dávno nemá zdravou hlavu.
      Jeho příklon k RF a Číně svědčí o naprosté dezorientaci v politice.
      Jeho velké plány na kanál Labe – Odra – Dunaj jsou sto let za opicemi, svět je přece dnes již úpně jinde! Atd.
      Dalo by se pokračovat, ale je to zbytečné.
      Miloš Zeman chtěl být zapsán do historie jako výrazný a velmi úspěšný politik.
      Nepovedlo se mu z toho prakticky nic.
      Je to jen pomstychtivý, zlý, nemocný stařec, který si prakticky všechny své zdravotní problémy způsobil sám. Svým velmi nezdravým způsobem života. Obrovská spotřeba cigaret, celý život kouřil jako tovární komín. Obrovská spotřeba zejména tvrdého alkoholu, která ovlivnila (ne)zdraví jater i mozkových buněk.
      Celoživotní konzumace velmi tučných jídel, hlavně vepřového masa, zabíjačkových pochoutek, jako jsou tlačenka, jelita, jitrnice, zabíjačkový guláš atd.
      Celý život se vyhýbal pohybu – nikdy nesportoval.

      Jeho velkou vinou je, že vnutil panu Sobotkovi spolupráci s Babišem.
      Miloš Zeman dostal Babiše do vrcholné politiky, to je provinění, které mu historie nezapomene.

    1. jen zmetku špinavý aby si nejel dřív ty nebo tvoje rodiče ale nevěřím že nějaké máš a stvořili něco tak zákeřného odporného co já pouštím do WC

  3. Milí a vzácní přátelé, 

    uteklo to jako voda a již za týden nás čekají volby. Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Podle mě to jsou nejdůležitější volby od roku 1989. Ale o tom jsem Vám už psal mockrát a ještě v příštím týdnu hodně budu. 

    Představte si, že v roce 2017 se 42 % voličů rozhodlo až v posledním týdnu, koho budou volit! Dnes Vám posílám pro inspiraci 3 odkazy na projekty jiných organizací a jeden bonus navíc. Všechny odkazy mohou pomoci v rozhodování někomu, koho znáte a o kom víte, že se volit nechystá nebo si nemůže vybrat a ještě váhá. Prosím, šiřte tyto projekty dál.

    1. SDILEJTENEZHOZAVROU.CZ 
    Babiš se rád ohání „pravdou“. Proto investigativní novináři z Deníku referendum spustili web, kde najdete Babišovu „pravdu“ uvedenou na pravou míru. Kromě toho tam také najdete tři skvěle propracované e-knihy zdarma. O vládní odpovědnosti za zbytečně zemřelé oběti pandemie, o pochybném vyšetřování otravy řeky Bečvy a také starší ale stále aktuální bestseller o Babišově podnikání s názvem Žlutý baron.

    1. se nám lehce vopakuješ, bobkaři. ;o)) ale chápu, volby se blížej, vypadá to hodně špatně, takže panika. ;o))

      1. tak nevím jestli ti jebe nebo si na drogách ohánět se pravdou skorumpovaných plátku placených opozicí ty nemáš mozek!

    2. Tahni otravovat na stránky Reflexu hlásné trouby Demo žumpy – Havloidu- Pražských kavárniku- Sluničkářu !! Tam Halášku patříš !

  4. není většího nebezpečý než skorumpovaný novináři koupený opozicí,udavači,kmotry zatím vede zákeřný Mrkvička. To samé obrovské nebezbezpečí jsou udavačí pirátu STAN slepenec neskutečné špíny,křiváku,netáhel, včera chodily pat a mat s blbkou vykulenou Pekárovou a otravovali občany at je volí humus podrazáku,tunelářu,kolaborantu teta je vyhnala 92 let a zažila komunistický agitátory byla tak vzteklá že kdyby měla po ruce vidle tak je hnala říkala stéjná verbež jen dostat se k moci měla duchod 6900 a ted má pomalu 12 tisíc zloději ODS TOP KDU pro ni udělali jediné přidali 45 kč a hned jí poslalí stvrzenku že dluží tisíce. Jen pohled na trojci agitátoru ji požene k volbám volit Babiše říkala tá černá muslimka z očí ji šlo obroské zlo čarodejnice.

        1. to máš nějaký popletený, halášek seš přece ty. martin jan halášek. ;o)) fak ho chceš zmlátit? ty si teda ale drsně drsnej! ;o) inženýre.

    1. Že ti neúspešní chlapi se tak závističkou trápí. Marťas ho má malýho a ještě zkorumpovanýho.

    1. rodiče vždycky odpovídaj za jednání svejch dospělejch dětí. ;o) máš pravdu, to je hrozný! hele, a ty tvý náhradní rodiče, co si tě přisvojili, honza a martin, jak hodnotěj tebe? ;o))) inženýre.

      1. Po právní stránce samozřejmě neodpovídají. Pouze je to jejich vizitka, jak se jim povedla výchova.

    2. Že ti neúspešní chlapi se tak závističkou trápí. Marťas ho má malýho a ještě zkorumpovanýho.

  5. Bohužel, nezbývá mi, než s autorem článku souhlasit. Ještě se stane nějaký malér.😊😊😊

  6. Pokládám si naprosto triviální otázku – kde se z čista jasna objevil komentátor na veškerou politiku Tomáš Mrkvička? Je s podivem, jak “brilantně” má zmapovanou současnou politickou scénu a zná jediná správná řešení, resp.východiska z ní……. Kam se za ním hrabe takový kabrňák Kojzar???

  7. Tragédií je, že nás politika takových Koudelků připravila o dva nejperspektivnější dodavatele dostavby Dukovan. Západní firmy nemají vhodnou velikost bloků a hlavně budou hodně drahé. Teď už budeme jenom čumět jak se elektřina z elektráren v ČR prodává Němcům na nesmyslné burze a zdražuje kvůli tomu i nám. Ani ten plyn si nemůžeme za rozumnou cenu přikoupit jako Orbánovo Maďarsko.

    Zemanova politika možná zkrachovala, ale byla v našem zájmu.

  8. Základní role prezidenta je sjednocovat národ, tuto roli M. Zeman naprosto zásadně neplní, jak je vidět z reakcí další lidí pod článkem.

  9. Agent Moskvy a škůdce národa Zeman je vlastizrádce, těšíme se na jeho smrt, jako hjsme se těšili na smrt Brežněva a Stalina!!!

    1. JA oslavoval , ze chcipl havel uz konecne nebudem poslouchat ty jeho hovna a debility ta svině nemuze byt ani v PEKLE ten z…..d ani tam ho nemuzou chtít.

      1. Panu Václavu Havlovi tleskal ve stje celý kongres USA , ty rudá sračko! Zeman blije chudí jezdí na vozíku. Už aby ta svině chcípla!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *