4. 5. 2024

56 příspěvků u článku “Moderátor Jakub Železný to v debatách s politiky přehání. Místy na to už nejde koukat. Komentář Tomáše Mrkvičky

  1. Výborný postřeh pane Mrkvičko!! To ,jak třikrát překřikl diskutujícího,to bylo až trapné. Tento “redaktor ” nemá ve veřejnoprávní televizi co dělat. To tam prosazuje jen svoje názory?Chtěl jsem se dívat kvůli účasti “mého” kandidáta na prezidenta,ale nešlo to .I kvůli těm naučeným nic neříkajícím frázím a urážkám od kandidátek za koalice.

    1. TENHLE KSINDL si mysli , ze je kdovi co uz jen to co blekotal o SVOBODOVI prezidentovi muzeme si kazdy myslet co chceme jedno mu nelze uprit prosel valkou atd normalizace je otazkou druhou — kazdej z pribuzenstva by mu mel rozkopat tu prolhanou držku – neni sily aby uz ten moloch nekdo rozprasil – a jeste KANTAR to je taky sila tomu muze verit jen totalni debil .

      1. Perličkou je, že děda Jakuba Železnėho přišel do ČSR se Svobodovou armádou. Otec Vladimír ( exředitel Novy) se narodil v ruské Samaře, kde rodina žila.

  2. Redaktor Železný už dávno ztratil schopnost vykonávat svou práci na odpovídající profesionální úrovni. Vedení ČT tento problém vůbec neřeší, čímž potvrzuje, že tvrdá kritika na tuto adresu je zcela oprávněná. Publicistika a zpravodajství na ČT jsou ovšem již dlouhá léta prachbídné kvality, což mě jako koncesionáře hodně vadí a poplatky tam posílám s velkým sebezapřením…

    1. tahle ta žumpa ani neni schopna NAM sdelit kolik bere buzna moravec za ty hovna lži prej neni narod pripraven na tu castku asi kdyby to lide vedeli tak to pujdou vypálit ten probruselskej moloch uz se tesim na pionyrskou vlaštovku a volby to budou protazeny ksichty a smutek protoze neverim , ze je tu tolik debilu co muzou volit piraty ci kriminalniky ze SPOLU – POKUD TEDY ZASE NEVYPADNE PROUD top 09 ci nebudou volby zfalsovane jako v rakousku irsku uSSa a pod .FETKA BARTOS aby uz mohli volit v 16letech — co vyblil zase ferjencik a michalek to je vrchol debilismu tohle vladnout proboha lidi seberte zbytek rozumu §§§§§

    1. nechte zidy na pokoji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! schazi VAM vlaky do taborů ?????????????????????????????NEJSEM ZID ALE ZKUSTE FILM KLUK V PRUHOVANEM PYZAMU anio pisi o negrech ale protoze nechapu proc by meli mit neco navic a delat hovno a brat penize a jeste mě malem nadavat a jinym kdyz jde beloch do prace kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrva uz

    2. Starý Železný, původem Žid z Polského Těšína naučil na Nově-Chucpe Pražáky mluvit spisovně česky. Jinak ovšem to byl gauner a velkej ganef

  3. moloch čt je treba vypálit naprosto proticeska protinarodni – žumpa lžííííí polopravd a hnusu nikde jinde snad neni televize jako u nas v havlobordelu co zvani denne hovna a hovna k tomu buzna moravec a mate slovo co jiny porady udalosti reporteri a spol . uz lepsi tv majhi v RUSKU ci kldr ci na KUBĚ nez tenhle spolek cenzura .

    1. Zdá se, že nejlepším kandidátem do ČT byste byl Vy.
      To by byly samé lahůdky a sledovanost by se opravdu prudce zvýšila.
      Vy jste slušný, vzdělaný, máte rozhled, vysoké IQ, Vy byste opravdu přetáhl diváky všem komerčním televizím.
      Přihlaste se, určitě uspějete. Všichni diváci Vám budou vděční.

      1. KDYBYCH mel chcipnout hladem tak do čt nepujdu do ty spiny urcite jsem vulgarni a tak trochu si pisi me muze cela čt polibit prdel to je vetsi to je vetsi svinstvo nez za hitlera a “geblsa ” takovy hovna lži nejsou ani V KLDR a Rusku ci na KUBĚ.. OPRAVDU NEMAM ZAJEM neco delat v tom probruselskym molochu k hovnu !!!!!!!!!!!jen to platim ty cenzura a uz je treba to ukoncit zivit tx havlodni z …..y.

      2. PRO boha SVATYHO ty hovna co denně blije čt je horsi nez RUDY PRAVO VY tomu verite to je naprostej odpad zurnalistiky a novnariny a v tomto ma ten Zeman pravdu to je žumpa a dalsi je USTR vedeny zackem tyhle zgryndy a debility a picoviny uz nemuze poslouchat i deti ve skolce asi tak havel byl tezkej estebak proc asi se po saslarne nic nestalo svine tiu porad vladnou protoze tahke rezava kurva to vedela uz v 87 , ze bude prezident vzdyt si hi STB vychovala toho trotla a loutka pak delal co chtel zapad — nejlepsi jsou debilci byl uznavanej ve svetě jasne kdyz prodal republiku ten nacistickej hajzl .

  4. uz je potreba neplatit koncesionarsky poplatky tyhle žumpě — probruselskymu molochu ze kteryho saje jeste penize herecka šmíra a spol .poblblá sommerova a spol v čt se nedockate normalni zpravy at ze sveta ci z domova jak se kdysi rikalo jen lži a lži a hovna to uz RUDE pravo BYLO NAD TUHLE ŽUMPU §§§

  5. Hlavně to jeho podle zákona…někoho uráží, pak se omlouvá, celková agrese moderování není žádoucí

  6. Ale to jste pochopil špatně, pane redaktore. Pan Železný přeci vystupuje za politickou stranu s názvem ČT24. A debata byla vyvážená, 50% času hovořil Železný a 50% ostatní účastníci diskuse.

    1. Musím neskromně konstatovat, že ani já bych to lépe nenapsal ! Jakub Železný je v posledních několika letech naprosto tragická postav k politování ! A za tu včerejší moderaci by dostat pokutu a okamžitý vyhazov jako smrdutý oposum !!

  7. Prozření pana Mrtvičky. Ano, jablko obvykle nepadá daleko od stromu. Pan Železný se už vidí na postu ředitele ČT

  8. Opravdu poslední debata mi přišlo že měl Železný recept na pravdu. Třeba SPD shazuje jak může propaguje jen západ a nevychované přerušuje a dokonce si vynucuje omluvy či vykládá co se ho dotklo. Co je nám po tom…či se ho dotklo on se má ptát, vést diskuzi a ne se chovat jako uražený, arogantní či ješitny moderátor. Mě třeba názor moderátora nezajímá jeho volit nebudu.

  9. Naprostý souhlas. Nevhodný způsob jeho moderování se projevuje už od první debaty. Diskuse se brzy mění v chaos, moderátor si přisvojuje hlavní slovo a nepřiměřeně omezuje diskutující.

  10. Musím poděkovat Tomáši Mrkvičkovi za seriózní a hglavně trrefné hodnocení pana Železného! Kreátvce před tímto paním jsem u začínajíích zpráv na ČT 24 prohlásil, že Železný svými nevhodnými zásahy do diskuse se pro mě stává druhým trapným Moravcem… Takžře myslím,l že není třeba dál zde něco kkmentovat. Prostě pan Železný chce světu dokázat, jaký že je to znalý borec..Trapný, to je nejslusšnější výraz,kterým jej hodnotím…

  11. Moje řeč. A není to jen on, “Jeho Výsost” Moravec nemlich to samý. Myslím, že jejich záměr je vmanipulovat dotyčného tam, kde ho chtějí mít, aby odpovídal PODLE JEJICH PŘEDSTAV.

  12. Skvělé popsáno….. moderátor Železný se nedá poslouchat.On položí otázku zároveň jí ještě rozebere a nakonec si sám odpoví.Sledovat pořady s ním je utrpení.Ještě před pár lety takové “výkony”nepodával ale poslední dobou žije v domnění že je nejchytřejší .U něho platí to známé že míň znamená víc……..

  13. Hlásná trouba Demo žumpy na Forum 24 již kvičí – jak je možné že do dnešní debaty na Prima news byl pozván i Okamura ?! Protože se Okamury a Spd bojíte a citíte že muže dnes získat další nerozhodné voliče a muže být s 15-15.5% Černý kuň voleb + jste počitali že přesila 2 šmejdu ve studiu Bartoše a Fialy Babiše semele ale ouha pujde proti nim i Okamuru kterému na vše budou odpovídat že je populista rasista xenofob protože se na nic jiného pod tíhou argumentu Okamury nezmohou !!

  14. Úplně nejhorší je, že redaktoři veřejnoprávních médii ČRO a CT stále uvádějí že Babiš je v údajném střetu zájmů i v době kdy nejen EU, ale i české oprávněné orgány rozhodly, že ve střetu zájmů skutečně je! A to stále platí….může se ten zloděj odvolávat třeba k Vesmíru.

  15. Železný by měl už dávno skončit, je samolibý a vztahovačný. Aby moderátor, který má diskusi řídit vykřikoval, že je na něco háklivý. No to už je výraz neumětelství.

  16. Jako koncesionář České televize mám právo znát zdravotní stav moderátora hlavních zpravodajských a publicistických relací. Vždyť si toho člověka platím. A mám za to, že takto společensky exponovaná osoba by měla být zdráva nejen fyzicky ale především psychicky.

  17. Přesně tak,vždyť včera to bylo doopravdy strašné,Železný je arogantní,namyšlený a hlavně sám sebe prosazující na úkor diskutujících,vždyť byl slyšet jen on.

    1. Nebezpečná je celá hlasná trouba ČT09 v čele s darebákem Dvořakem a jeho poslušnými psíky – Moravcem Železnym Tvaružkovou Wolnerem a dalšími velkými podporovateli Demo žumpy !!

    2. Ředitelování jeho otce na televizi NOVA, nás daňové poplatníky stálo 10 miliard(!) korun jako vyrovnání s CMI!

  18. Železný, táhni do prdele jsi stejný hovno jako mi všichni, tak nedělej machry nedá se na tebe divat ani poslouchat.
    Stát by měl zrušit poplatky za sledování takových idiotů jako jsi ty.

  19. Pane Mrkvičko, pan Železný je jeden z mála moderátorů, který dokáže udržet na uzdě tázaného. Ostatní moderátoři nečinně přihlížejí, když si nácek s bolševikem moderují debatu sami a pan Řezniček “profesionálně”, podle vás, poslušně mlčí. Předpokládám, ze oceňujete také jistou paní Tománkovou, která se nechala urážet a ponižovat Hradním tchořem a ani se nepokusila dát najevo, že má také hrdost. Pan Železný je ostrý, ale má páteř. Což vám evidentně vadí více, než beztvaré mlčící figury. Váš článek je jenom potvrzením toho, ze dnes si nikdo nesmí dovolit být kritický k vládnoucí klice. Doporučuji vám se alespoň jedou v životě podívat na vysílání BBC, DW nebo CNN. Pokud tak učiníte, budete se za svuj text stydět, možná.

    1. Úkolem moderátorů není někoho (tedy kromě sebe sama) držet na uzdě. Vy jste, milý pane, podkoní, nebo co? Pan Železný není ostrý, ale samolibý, myslí si, že všemu rozumí lépe a o jeho páteři něco věděl možná ten, kdo ho před lety vykostil. Pan Železný je součástí vládnoucí kliky, tedy ČT a jejích vodičů, takže připomínka o”kritičnosti” není na místě. A máte pravdu, zejména CNN, ale i BBC jsou opravdu ještě kreténštější, patrně určeny pro diváky s IQ pod padesát.

  20. no železný to je typický představitel západního diktátora-já já jenom já a moje pravda-měl být už dávno vyhozen za neobjektivitu-na jeho politické názory za naše peníze není nikdo zvědav a Řezníček-to samé-jen je opatrnější-stačí,kdo pamatuje jeho výstupy jako zpravodaje v USA-mě to už fyzicky bolelo ho sledovat-jak kydal špínu i umělou na Trampa a Vitovská drží basu.Z Čt chci slyšet zpravodajství o dění-objektivní-a ne jejich názory.Ten si udělám sám..

  21. Perfektní postřeh! Redaktor veřejnoprávní České televize J. Železný je skutečně zoufalý tragéd. Bohužel on sám na to nikdy nepřijde.

  22. Naprosto souhlasím s autorem článku. Ego pana Železného daleko převyšuje jeho profesní kvality.

  23. Takto se chová převážná většina komentatorů,když ,odpovídají jinak než oni chtějí,skáčí do řeči,přerušují a vnucují svůj názor.

  24. Přesný postřeh. Skutečně Železný je až tak sebestředný, že se na to těžko dá koukat bez pocitu trapnosti.

  25. Debaty v ČT, které vede Železný, po chvíli vypínám! Je neuvěřitelné, že takový “skokan” do řeči může vést politickou debatu volebních kandidátů! Sám se sebou vede dlouhé monology a diskutujícím nedává vůbec prostor k souvislému vyjádření! Být ředitelem, už by nic nemoderoval.

  26. Je velmi trpných moderátorem. Dělá ,že všemu rozumí a vše zná, všude byl.. Bohužel takových je na ČT mnoho. Je to Železný ,Moravec , Řezníček, Kubal , Vitovská a ta mohu pokračovat. Kvalita přenosu potřebuje i změnu v sestavě a nasadit nové lidi. Tyto již musí jít mimo.

  27. Mrkvička dnes výjmečně celkem dobrý postřeh.Pan Železný ,to je smutný příběh rozmazleného chlapce.Už dávno nemá v české televizi co dělat.

  28. Pane redaktore a jak to děláte to “koukat”? Nechcete použít nějaký vhodnější výraz jazyka českého?

  29. Sleduji ho už dlouho a především v Událostech na České televizi mi nepřijde nestranný, spíše cítím aroganci k určitě straně. S tímto přístupem by měl jít pracovat do soukromé televize, kde je nestrannost cizí pojem. Osobně mi je nesympatický a v porovnání s ostatními moderátory na ČT velmi nesympatický.

  30. Ona ani pani Witovská taky není žádná sláva,…až mi přijde ,že jsou Ti moderátoři tak vyškolený….kdo se nelíbí tomu se dá prostě jízlivější otázka a méně času na odpověď. Jako při jedné superdebatě kdy byl Babiš sám proti třem opozičníkům, takže byl napadán ze všech stran….bohužel mu pani Witovská nedala trojnásobný čas na to ,aby se mohl hájit. takže docela zbabělé,…hlavně ,že se tváří jako kdovíjaká mistryně světa jak má vše pod kontrolou…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *