5. 5. 2024

3 příspěvky u článku “Nemilé překvapení pro Čechy s hypotékou. Jejich splátky se výrazně zvýší. Podívejte se, o kolik

  1. Platit bance hypotéku kolem 15 tis.kč měsičně + 3-4 tis. Za energie a další poplatky a to je pěkná darda kor když je dost rodin co jsou rádi že dají dohromady po výplatě 45 tis.kč…….. hlavně mimo velká města jako je Praha Brno Plzeň Hradec atd. Nedivím se že spousta lidí jde raději do podnájmu za 15 tis. Měsičně i s poplatkama……..

  2. Tak zalezi kde jsou podnajmy za 15tis i s poplatkama, neni to tak vsude, za malej 3+1 date 15tis + inkaso a hned jste na skoro 20tis.s dnesni cenou energii, je lepsi platit 30let nekomu najem a ten si uziva dovolenejch, nebo platit hypo bance a mit svoje bydleni?? Mozna je ted zase situace jina, nemovitosti jdou nahoru, ale pokud nic nevlastnite tak je pravda ze muzete lepsi tunelovat… 🙂

    1. Tak např. v Hradci Králové platí známí za 2+1 v bytě 60m2 komplet se vším 14.800kč ( nájem+poplatky). V Praze se také dá sehnat 2+1 do 17 tis.kč ( nájem+poplatky) . Kupovat v dnešní době např.35 let starý byt 2+1 v paneláku v Praze za 4.8 mil.kč a brát si na to 3mil.kč hypoteku je šilené ☹ A to nemluvě o novo stavbě 2+1 za 6mil.kč !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *