28. 4. 2024

12 příspěvků u článku “Další dodavatel drasticky navýšil cenu elektřiny. Zákazníkům poslal dopis, který je šokoval

  1. Opravdu “podnikatel” -tak volte ODS!!!! Čez má nakoupenu energii pro své zákazníky,a proč by stavěl elektrárnu pro takový vykuky?

  2. Babiš nezkončí, dokud vás vy blbouni zcela nevyždíme, ten se chechtá svým křivým “úsměvem” a vy mu to baštíte!!!

  3. Češi si nechají srát na hlavu. Trochu si zanadávají na netu, ale jinak zaplatí a hotovo. Všichni politici a podnikatelé to moc dobře vědí, proto si dovolí tolik.

    1. A to si mám nakoupit svíčky a vařit na dříví v plechovém umyvadle? Keců máte dost. Tak teď vytáhněte do boje, vy všeználku.

  4. Jsem u ČEZ už několik let, je mi úplně fuk, kolik platím, protože s tím stejně nic nenadělám,,, celý barák na elektriku, plyn nemám, topím dřevem, zálohy 2000 měsíčně a letos mi vraceli 6000…vsichni chtějí ušetřit, pak nastane taková situace, jako teď a pláče se… Nic není zadarmo… Ani ten miliardář nezbohatne z ničeho… Ale to jsne mi Češi, všechno levné, nebo zadarmo, a když se něco stane, tak pomlouvaji a chtějí se soudit.. Můžu jen říct – dobře vám tak, nenažranci..

    1. no ja platim za byt 450 a za chalupu 400 ..zatim..( a to vcetne dodavky,,vyuctovani bylo chalupa – 800 , byt + 800 ,,i kdyz to bude 2x vic , porad usetrim ,, poslali mi email ,ze to zvednou..ale jsete nevi o kolik…asi bude zalezet na vyvoji…mam obavu , ze ostatni budou taky zdrazovat…(((

  5. Jo,hold jsme na jiných trzích.V rusku 1mewathodina kolem 2800 až 3100rublů,plyn 22 až 26rublů,benzin nafta 36 až38 rublů,rubl za 30haléřů.Máme jiný kamoše,tak to je.Ještě poznáme proč jsme se dostali na seznam nepřátelské země Ruska.Výrobky doprava,potraviny vše se zdraží.Kdo má velký barák,provozovnu bude mít problémy.Vidíte sami,kolik velkých objektů je na prodej,kdo by to chtěl.Nastane doba chátrající,se spoustou opuštěných restaurací,hospod,provozoven a fabrik.Tak to chodí,když opustíte prodejce,který Vám dodává za rozumné peníze plyn,ropu a jiné suroviny,bez kterých nemůžete existovat a výměný obchod nepotřebuje,koupí jinde a levněji.

    1. No Vaše volba.Jsem důchodce a hlas bych mu nikdy nedal.Mnoho lidí přijde o práci,donekonečna na dluh se nedá žít.Jho lži a sliby,ty se budou opakovat,když Vám něco bude tvrdit,tak pravý opak je pravdou.Jeho karma dožene sama.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *