3. 5. 2024

23 příspěvků u článku “Babiš se zřejmě zbláznil. Za kauzou nákupu zámku ve Francii vidí obvyklé podezřelé. Ignoruje, že to na něj prasklo v cizině

  1. Může za to Kalousek, opozice . On nechce jeden záchod pro všechny, rozdat chaty a chalupy migrantům-( migrant je hlavně on..) zakázat auta, bože už je ta kreatura , díky Bohu v koncích…To je krása!!!

    1. Přidej, takhle jen ty kryple rudej dokazuješ , že my Češi máme pravdu. Babiše pověsíme a tebe asi taky, máme už IP.

    2. Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, hodláte se na budování toho právního státu také podílet ? K rozvoji společnost může přispět každý dle svých možností, zodpovědný občan navíc tyto své schopnosti celý život prohlubuje. Jestli dovolíte, než se pustíte do studia práv, abyste se mohl stát soudcem a rozhodovat, komu jaký trest udělíte, trošku si zopakujte základy našeho krásného jazyka. Rozsudky jsou veřejné dokumenty a nepůsobilo by to úplně nejlépe, kdyby zrovna ty Vaše nedosahovaly takové kvality, jaké by si zasluhovaly s ohledem na Vaše brilatní postřehy.

        1. Neodpoví, protože si to neumí přebrat v hlavě. Větší hlupák se nikde na diskusích nevyskytuje.

          1. Ty jsi tak blbej, že si ani neumíš opravit chybu v komentáři? Atˇ žije náš příští pan president Miroslav Kalousek! At´ žije odkaz největšího Čecha, Václava Havla! Letiště Václava Havla je hezčí každým dnem, díky investorům z EU a USA !!!

          2. Hlavu v prdeli možná nemáš, ale obsah prdele v hlavě jo.

          3. A proto neustále trousí ty svoje fekálie. Napsal bych to řízněji, jenže to bych spadl na jeho úroveň

  2. Dříve Panama Papers,dnes Pandora Papers a načasování ,pak žádné ucelené seznamy , prostě účelovka. Ze zahraničí? Taky se to dá nazvat nepřípustné vměšování do záležitostí svrchovaného státu. Komu to slouží?

  3. Prakticky ten samý způsob překupnictví jako se snaží prosadit u Dukovan. Rusáky tady nechceme, ale koupíme si ruskou technologii přes EdF, která ji využívá.

          1. Jelikož se chlubí základní školou, tak pochybuji ,že nějakou má…

    1. Už se těším, hlavně abys cestou nezabloudil. Vzhledem k tomu, že nechápeš psaný text, budeš mít těžší cestu. Ale dobří lidé Ti určitě poradí.

    2. Tvůj jazyk napovídá, že jsi komunista=vlastizrádce. Takže , nejsi Čech, jsi jen internetová zrůda..

  4. Žádné nemovitosti jsem nekupoval a to množství a cena taky nesouhlasí.Offshory taky nemám, patří Agrofertu a ten taky není můj.

  5. pokud je vinen at ho potrestají ale pokud není tak co s tím stále se budeme tvářit že správný opoziční politik a novinář jsou nadlidé co můžou ničit život druhému a vědí co je jediná ta správná pravda

  6. Teď bylo ve zprávách,že je p. Babiš v seznamu se sirem McCartnym,Shakirou,i Eltonem, no já bych na to byl hrdý. Závistiví novináři ukazují ten “Honosný dům “.
    No to je ta česká závist tak nakažlivá, horší jak covid. že už tozahltilo celou Evropu. Teda +jednu zneuznanou rádoby umělkyní z USA. Ještě že není na tom slavným chodníku,co na něm postávaj šlapky.

  7. Dneska novináři skorumpovani nemůžeme nic ric kteří Češi mají majetky v daňových rajich jen Babiš 5 dní před volbami dostal špinavou Kubiceho zde je jasné vidět když se spoji luza novinářů s kmotry opozice jak se zbavit Babise politika je kýbl spiny

  8. Ach ty česká závisti. Babiš si před 12 (slovy dvanácti) lety koupil ve Francii barák. I kdyby si koupil Louvre, pokud na něj má, je to jeho věc. A najednou to naše novináře zajímá. Týden před volbami. To na něj fakt nic jiného nemáte? To je na tom lépe, než jsem sám čekal. To už není okopávání kotníků, ale kopání do míst, kde měl vloni svůj stín. Naši novináři nejsou nic moc, ale tohle nejsou ani Babovřesky nebo Kameňák. To už je Waterloo po česku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *