4. 5. 2024

45 příspěvků u článku “Babiš řekl, že na lidi kašle. V opozici za ně bojovat nebude. Komentář Tomáše Mrkvičky

  1. To je chlap, co, koblihy? Je toho plný internet i zahraniční!! Tak mu záleží na lidech! Bude za vás bojovat, ale jen jako vůdce! Jako politikovi mu nestojíte za nic! Dobro došli!

    1. Kolik že máš základních škol, rudý hovado? Ty jsi odpad lidstva. Smrt komunistům, Babišovi a tobě, vřede!!

    2. Tak koblihy jsou primitivní lidé to je jasné. Možná to zní tvrdě,ale je to fakt. To že Bureš na lidi kašle je jasné už 8 let co vstoupil do politiky.

      1. Hmm a proto se ti lidé měli do jara 2020 nejlépe za dob všech předchozích vlád co ?!😁 Jen učitelé si za posledních 6 let polepšili o více než 14 tis.kč za dob vlád Ods 2011-2013 o 122kč ! Duchody se zvedly za posledních 6 let z 11 tis.na v pruměru 15.700kč ! Pruměrná mzda vzrostla za posledních 6let z 26.390 na 34.700kč !

    1. Tupec jste vy a všichni kteří volí darebackou koalici 3 zkur.. stran které tady do roku 2013 kradli jako straky a z darebaku kmotru typu Rittig Janoušek udělaly stamilionáře !! Evidentně vám nevadí kauzy Opencard – tunel Blanka- Rop severozapad- ředitel Vzp Kabátek atd.atd. !!

      1. Rakouskej čůrák z Orlíku je bolševik Filip? Ten už oznámil konec KSČM!! Máš radost, jako my, Češi ?

  2. Makakovi se nechce ,,makat v opozici”? Odmítá se trhat, když si nebude moct ,,přihrávat malou domů” pro ANOfert a svou rodinu? Tak v tom případě StBáku táhni a neděkujeme.

    1. Důrazně Vás žádám, abyste se okamžitě omluvil všem makakům. Tohle estébácké hovado by mezi sebe nikdy nepřijali.

  3. Novinářská špína neustále perlí svá hodná jelito Babiš je nejlepší a víš proč protože luza jako ty ho spini.pomlouva

  4. A tak je mě nějak z něj na zvracení,v minulém století na vojně jsem bohužel poznal dost slovenských Babišu,

  5. Ani se mu nedivím, jediny program opo. je andrej.i v bruselu svorně, v hlubokém an. předklonu špiní ČR a bečì andrej.a vám všem to přeju ,nebojte dočkáte se,opo vás zachrani.treti vlna za rohem,teď můžou ukázat jak se to dělá.jsem zvědavá jakou budete zpivat za rok:)))

    1. Čeština není Váš kamarád, vidím to tak na třetí třídu pomocné školy – intelekt tomu také odpovídá.

    1. Tohle není žádná akce. Ty neumíš číst, kobliho? Nanuky ted´ ale rozdává Bureš, koblihy mu nějak odhánění voliče.

  6. Vy se starejte o 6 mil.kč které vytuneloval ten Kalouskuv psík zrzavý nácíček ! Opravdu neni nic odpornějšího než Demo žumpa a milion chvilek !

  7. V opozici být nemůže, protože hned jak prohraje volby, tak zdrhne někam, kde ho nevydají zpět k oprávněnému potrestání a nástupu několikaletého vězení – proč myslíte, že prodává barák v Průhonicích? Voliči sbáka Bureše, blíží se další vlna pandemie, pokud ho budete volit, máme dalších zbytečných 20000 mrtvých, tak se konečně probuďte.

    1. Tak. Konečně normální a rozumný názor. Jeho dům si může na real-estate stránkách najít každý. Na rodné Slovensko už nikdy nemůže, zatkli by asi rovnou po překročení řeky Morava. Budou na něho vzpomínky asi jako na Husáka nebo Paroubka. I když Paroubek alespon umí mluvit.

  8. Majitel hnutí ANO začíná být nervózní. Těžko říct, jestli je to kvůli tomu, že dostává od koalice SPOLU v posledních dnech školení, jak se dělá kampaň, nebo svou roli sehrály Pandora Papers. Andrej Babiš zkrátka od neděle, kdy se účastnil debaty na CNN Prima News, není ve své kůži. Proto opět zvolil ústup do pozice ublíženého, který se musí prát s celým světem, aby mohl pro Českou republiku udělat to nejlepší.
    Premiér si určitě představoval, že obsadí týden před volbami titulní strany všech novin, zpravodajské servery se budou předhánět, kdo napíše o jeho skvělém programu a nepřekonatelné kampani. Nemýlil se pouze v tom, že bude v hledáčku všech důležitých médií, a to nejen českých. Podezřelý nákup nemovitostí ve Francii za téměř 400 milionů korun totiž zajímá novináře z celého světa.

  9. „Nikdy se tolik zbytečně neumíralo jako za Babiše, nikdy jsme nemuseli zbytečně platit takové množství státních zaměstnanců jako za Babiše a nikdy se tolik nezdražovalo jako za Babiše,“ říká v rozhovoru pro deník FORUM 24 Miroslav Kalousek, někdejší ministr financí a předseda TOP 09. Podle jeho slov jde teď skutečně o vše. „Za třicet let v politice si pamatuji, že téměř u každých voleb se říkalo: ‚Tohle jsou ty nejdůležitější volby, jaké kdy byly, a nikdy žádné důležitější nebudou.‘ Tentokrát jsem ale přesvědčen, že je to skutečně pravda,

  10. Ať skončí v politice, bude ho možné konečně soudit a zavřít,největší ostudu a zloděje v České vládě…

    1. Včera oznámil na MF Dnes , že končí, at´ volby dopadnou jakkoliv. To se dalo čekat, když dal dům v Průhonicích na trh. Díky Bohu.

  11. Letošní volby do Poslanecké sněmovny budou pro premiéra Andreje Babiše poslední. Řekl to v rozhovoru pro MF DNES.Konečně!!

  12. Středeční superdebata v České televizi přinesla několik novinek. Předně potvrdila, že Babiš je v koncích. Dále se se skandálním výstupem v závěru debaty představil Jan Hamáček, naopak Petr Fiala předvedl dokonalou tečku, na kterou Babiš nezvládl reagovat jediným slovem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *