5. 5. 2024

11 příspěvků u článku “Hamáček udělal v přímém přenosu obrovskou ostudu. Zneužil mrtvého politika, aby uhájil své koryto

  1. Hamáček je sociálně demokratický Jakeš jsem někde slyšel. Když před listopadem začal komunistům takzvaně ujíždět vlak a viděli,že je třeba něco změnit a to rychle Husák rezignoval a novým předsedou KSČ udělali Jakeše. Byl to zoufalý,ale velmi nepovedený pokus o záchranu toho co ještě zachránit dalo. Jakeš roli zachránce nezvládl,stejně jako Hamáček,který dělá jeden chybný krok za druhým. Pro mně osobně to je dobře,protože já si přeji aby soc.dem.skončila v propadlišti dějin.Po listopadu 89 nově obnovená sociálně demokracie nadělala mnohem více škod než užitku. Kdybych měl vše vypisovat budu zde do rána dalšího dne.Prostě soc.dem.je zcela nevolitelná partei.

  2. Tak všechny tyhle slepence jsou na “lejno” páč jediný jejich společný cíl je dostat se ke korytům, ale po volbách si budou chtít z těch koryt urvat co nejvíce každý zvlášť pro sebe a budou se mezi sebou rvát, štěkat a obviňovat navzájem, protože jinak chce každý něco jiného.

    1. Jaký slepence? Tohle článek o ČSSD… díky za potvrzení vrozené debility.. Kam tom máme poslat písemně? Nebo už píšeš z ústavu?

      1. Píše se i o Pirstan a Spolu, tak si přečti celý článek ichtyle. Nehledě na to, že ČSSD udělala s ANo taky takový nepovedený slepenec jen aby se dostala do vlády. Když neumíš nic jiného, než jen všechny napadat a být sprostý, tak kloktej 24 hod. denně a pracky nech ponořené v nočníku, abys nemohl v jednom kuse prudit ani ústně ani písemně. Toto je moje jediná reakce na takového hňupa jako jsi ty – za víc nestojíš.

  3. To Hamáček nemusel, celá Morava, pokud bude volit SPOLU, tak bude kroužkovat lidovce. TOP 09 si ani nešktne a ODS zůstane na svých 10%. A to je na premiéra docela málo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *