6. 5. 2024

25 příspěvků u článku “Kdo vyhraje volby? Tomáš Mrkvička tipuje výsledek, a to včetně překvapení

  1. Je více než nutné volit SPD aby ta to strana získala minimalně 14% hlasu a byla dostatečně silná k prosazování svého programu s kterým by většina slušných občanu měla souhlasit alespoň z 80% !! Hlavně nevolit učelové koalice Pirát+Stan a Spolu !! To je volba do Bruselského pekla a 100% diktátu Eu !!

  2. Je otázka, nakolik ta podlost s nemovitostmi bude mít mobilizační efekt. I já bych si přál co nejvyšší počet mmandátů pro SPD, ideálně kolem 150 🙂

  3. No, pokud by pan autor počítal ty hlasy, bylo by vítězství pravice ještě drtivější. Inu, přání je otcem myšlenky, paneč Mrtvičko

  4. Byl bych šťastný kdyby vyšel předpoklad SPOLU+PITSTAR = 41 s podporou Triklory+Přísahy = 41+12 = 53% Doufejme, že komouši konečně vypadnou z parlamentu a hnědo-rudá aliance ANO, KSČM + SPD se rozpadne, Bureš ztratí věrné spojence a skončí na hradě – Mírov

    1. Ubožáci z Demo žumpy pořád melou stejná hov.. – Čapí hnízdo a blábol o 32 tis.mrtvích ! Co tak hle zlodějny za Ods – ty jsou ok . podle toho zmr.. uspavače hadu předsedy Ods to co bylo do roku 2013 mu nevadí protože to kradli ve velkém Ods !!!

  5. ANO – 22%
    Spolu – 24%
    PirStan – 24%
    SPD – 11%
    Prisaha 4,9%
    TSS – 4%
    KSCM – 4,5%
    CSSD – 3,5%
    Volny blok – 1%
    Zeleni – 1%

  6. Naivita některých lidí mě nepřestane překvapovat. Jak je možné, že člověk, který jde volit se rozhoduje na základě nějakého pocitu? Jak je možné, že nesleduje hlasování o zákonech, ani to, co se děje v zahraničí? 3 nejsilnější uskupení podle průzkumu s lidmi jen psychologicky manipulují a když se podíváte do EU, jak hlasují jejich europoslanci, tak jsou dost často za jedno. Jakou změnu od toho čekáte? Slušného premiéra, který nekrade? Proberte se z vašeho vlhkého snu a žijte v realitě, krást se bude pořád. Neposlouchejte sliby a dívejte se na výsledky. Spolu, Pir/Stan, Ano, ČSSD, KSČM tady rok zavřelo ČR, všichni podporovali lockdowny, až na jeden a pandemický zákon. Spolu je kočkopes, kde by mě zajímalo, jestli si vůbec jejich volič uvědomuje, co dostane. Green deal hlasování v EU – ODS proti, KDU se zdrželi, takže pro a TO09 hlasovala pro, přijetí eura, ODS proti, TOP09 pro, TOP09 podporuje manželství stejnopohlavních páru, KDU je proti a mohl bych pokračovat. Piráty ani nebudu komentovat, to je to stejné, jen 2x horší. Fiala z “pravicové” ODS prohlásí, že klidně bude vládnout s ultralevicovými Piráty. Jakou to má logiku? Jak může jít pravičák do koalice s exterémní levicí, která chce danit prodeje firem 23%, vymýšlí experimenty se základním nepodmíněným příjmem, nebo podporuje green deal. Uvědomte si, že hra, co se tu hraje, je mnohem složitější a k pochopení je potřeba si uvědomit kdo proti komu opravdu stojí. Je to boj o národní suverenitu ČR vs evropský superstát. 60% všech zákonů, o kterých se v našem parlamentu hlasuje, jsou implementace evropských směrnic, které mění naše zákony a podřizuje je těm evropským. Tohle chcete? Nechci nikomu radit, koho má a nemá volit, jen se prosím rozhodujte rozumem a ne pocitem. Pocit je v politice jen účinná manipulace s neinformovanými.

    1. Přesně tak falšování voleb aby se k veslu dostali ksindlové tak jako se to stalo v Italii při “sesazení” Sallviniho v Usa při sesazení Trumpa a v Německu kdy “bylo žádané” aby socialisti a zelení měli dostatek hlasu k sestavení koalice a aby Afd nezískala více než 16% hlasu ( toho samého se bojí u Spd ten koaliční slepenec v Čr ) !!!

  7. Prosím všechny slušné Čechy Moravany Slezany NEvolte učelové koalice VOLTE stranu x let hájící zájmy slušných lidí VOLTE SPD !!! Dèkuji

  8. Já si tipnu,a to ať zvítězí těsně kdokoli,slepence ve formě podvodu na voliče se po volbách rozejdou. Podle p.Fialy tento podvod je “technikálie”,jak řekl v diskuzi.
    ODS nám vždy vylepší slovník. Ale prezident dopředu oznámil,že sestavovat vládu bude nejsilnější poslanecký klub,takže vlastně strana. Tím si vlastně slepence v zájmu záchrany kámošů mohou pohoršit, protože by třeba ODS sama byla lépe volitelná. Takže po volbách dojde k rozdrobení ,složitém jednání kdo s kým,páč se docela v kampani servali. Tipuji, že se ve volebním období vláda rozpadne,za nitky budou tahat ti malí,co tam asi neměli být.
    A vzhledem k ceně voleb bych nerad,aby byly předčasně další.

    1. Kdyby 45 % občanu mělo rozum tak 30%volí Ano a 15% Spd a vše by bylo v pořádku s tou to naši zemí !!! Jen zrádci kolaboranti Eu darebáci a lidé se ztratou paměti mohou volit ten ksindl koalici Spolu ( rozkradem co zde zustalo) !!

  9. A pokud vyhrají koalice,tak budu s pobavením sledovat jak přesvědčí těch 40% neoočkovaných, a vůbec jak to všechno předvede ,co slibovali. Tipnu si: 4 roky se budou vymlouvat na Babiše, ne-li 8.

  10. Babišismus končí jednou pro vždy. ANO jako strana nebo hnutí rovněž. Bureš-Babiš řekl,že pokud budou v opozici končí v politice,tím pádem to je začátek konce i ANO.Co vy na to Burešovci ? Co budete dělat ?. Nejsem stoupenec ani Bureše ani SPOLU a Piratstanu ale Bureš v podstatě prohrál koalici nesestaví a to je podstatné.Problémů má on osobně více než kdokoli jiný (střet zájmů,trestní stíhání a další).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *