27. 4. 2024

23 příspěvků u článku “Zbavte prezidenta pravomocí. Jinak bude po volbách zle. Komentář Tomáše Mrkvičky

  1. Pokud president není schopen ze zdravotních důvodů vykonávat svou funkci, přechází jeho pravomoci na další definované ústavní činitele (mj. i na Babiše jako premiéra).

    1. A na pana Vystřila, díky Bohu, tatar Babiš není Čech a Čechem nikdy nebude!! Smrt Babišovi a všem jeho voličům!!

      1. Ubožák z Demo žumpy přející někomu smrt !!! Pro to by jste vy ksindlové měli být pro 80% slušných Čechu NEvolitelní !! Odporní Havloidi kavárenští povaleči rádoby umělci Sluníčkáři !!!

  2. Člověk by si měl velmi pečlivě rozmyslet, po čem touží – pro případ, že by se mu to splnilo. Pane redaktore, berete naši politickou situaci příliš vážně – ve volbách není z čeho vybírat, špatné jsou všechny varianty a prezident či jeho samotná existence na tom nemění vůbec nic.

    Nebo snad máte nějakou úžasnou a reálnou alternativu, proti tomu, co je teď? Pochybuji. Naše politická scéna nemůže nic dobrého přinést, ať vyhraje kdokoli. Odstranění prezidenta v tom nic nevyřeší.

  3. Mohl by již někdo zjistit a zveřejnit adresu Demo žumpáckého ksindla Mrkvičky ?!! Jistě nebudu sám kdo si s tím to odpadem rád něco “vyřiká” !!

    1. A co takhle napsat něco pod svým jménem a nikoli se schovávat za nejčastější příjmení v ČR. Na to koule nejsou?

  4. ČT09 je odporná hlásná trouba Demo žumpy a již dávno měl lid vypráskat z jejich řad Dvořaka Moravce Železného Wolnera Tvaružkovou a další fanatické podporovatele Demo žumpy !!!

  5. Novináře je třeba střílet. Vždy si vzpomenu na pravdivý výrok prezidenta, když čtu příspěvek Malé mrkve. Zeman měl a má pravdu.

    1. Díky novinářům, kteří se nebojí dědka z LDN Lány, pardon JIP voj.nemocnice, pardon márnice, máme alespoň pravdivé informace. Žumpa z hradu i stbák Bureš lžou jako když tiskne.

    1. „Důvodem hospitalizace jsou komplikace, které provázejí chronické onemocnění, pro které je léčen,“ uvedl jeho ošetřující lékař Miroslav Zavoral.
      Mluvčí Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích Jitka Zinke uvedla, že prezident byl plánovaně hospitalizován
      Tak oni mu už i ty komplikace plánují…..

  6. Zbavte redaktora Mrkvičku svéprávnosti-jinak se nad jeho tupostí začne zeměkoule otáčet obrácenným směrem !!!!

  7. No bylo by na čase ,jelikož sám abdikovat nehodlá.I malý dítě pozná jak je na tom a doktoři by měli říci o svéprávnosti pravdu

  8. Ruský prd už fungovat nemůže. Nemůže chlastat a bez chlastu taky nevydrží. Všechny politické špičky vědí, že kobyla chcípá. Demence je neléčitelná a je natolik rozvinutá, že ten ruský vřed je nepoužitelný!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *