29. 4. 2024

7 příspěvků u článku “U PirStanu se schyluje k volební katastrofě. Dosavadní výsledky jsou tristní

  1. To že těm to neomarxistum feťakum vítačum migrantu dalo hlas “jen” 15% voliču je dobře ale těch 27.7 co dalo hlas šmejdské koalici spolu tedy stranám které v té to zemi do roku 2013 kradli kryly svinstva to je k zblití !!! Kvuli vám kteří jste nešli volit někoho ze stran Ano- Spd – Čssd- Přisahu pujde Čr totálně do Euro prdele a 70% slušných normálních občanu na to doplatí !!!

      1. Protože blbci dali přes 2% Volnému bloku a Trikoloře a Spd tím sebrali dohromady minimalně 2 % a dalších více než o.5% sebrala Přisaha !! Stačilo Spd získat 11.6% Ano 28.5% a vše by bylo v pořádku ☹ !

    1. Už je pozdě brečet nad rozlitým mlékem. ODS a jiné rozkradače volili také hodně mladí, kteří si rozkrádačky nepamatují a musí se bohužel spálit a my s nima. Pánbůh s námi!! Hlavně velký dík Pitomým P-pražákům a obyvatelům Čech.

    2. Žádní neomarxisti !!
      To totiž může tvrdit jenom ten, kdo neví o učení Karla Marxe vůbec nic.
      Pane Nováku, souhlasím s vašimi výhradami vůči vítačům migrantů, od kterých si pravice slibuje obsazení pracovních míst a zvětšení tlaku na české pracující. Ani já zde žádné migranty nechci.
      Učení K. Marxe, B. Engelse a V.I.Lenina – to musí člověk opravdu nejdříve něco znát, než to přirovnávat k jakýmkoliv pravicovým hloupostem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *