28. 4. 2024

13 příspěvků u článku “Ivan Bartoš se přepočítal. Piráti zaplatili kampaň Starostům, sami teď nedostanou skoro nic

  1. Koukám ,že “piráti”jsou plní snu o loupení,ale zdravej selskej rozum nemají a ono je to pro nás že jsou na tom jak jsou dobře

  2. Jedním z mála pozitivů těchto voleb je debakl Pirátů komunistů a soc.dem. Bartošovi Piráti se ukázali jako strana totálních diletantů a přitom se Bartoš jednu dobu viděl už v křesle premiéra. Ono i v politice platí,že komu není shůry dáno v apatyce to nekoupí. I pro působení v politice musí mít člověk talent,což si mnoho rádoby politiků neuvědomuje.Mouřenín Bartoš vykonal své dílo a může jít !

  3. “Piráti zaplatili kampaň Starostům, sami teď nedostanou skoro nic”…No a co? Máme je snad litovat? Do slepence šli z vypočítavosti a jak se říká vysraný dvakrát tratí, neb za blbost se platí.

  4. Nutno vzít v potaz bombardování Babiše a tvrzení s Piráty ani na pivo.Jsou to unijní vlez do análu, a další špínu na ně lil, bohužel lidé mu věřili a tak Babiš je nahnal do náruče STAN,ale dobré Rakušan je slušný a drží slovo, že hodlá Pirátům dát ze svého 1 ministerstvo svědčí a jeho charakteru dodržovat sliby, zdá se že se blízká na časy , kdy slib bude mít váhu i v politice.A to že dodržuje sliby jen dokazuje, že jako starosta se o své občany stará a lidé mu budou věřit, že své poctivý úmysl ,,starat se o republiku bere vážně jako Masaryk.No a Baroš se svými kluky bude muset zabrat a bude to ok.Jen je třeba ukázat, že to myslí tak jak tvrdí a je to v pohodě a snad už se někam pohneme a budeme se srovnávat se státy v EU.Ve všech směrech.Tak kluci do toho. Ale bez občanů a jejich poctivé práce to také nebude, všechno za nás politici nevyřídí a tak jako dálnici a její rekonstruci neudělá ministr dopravy , ale firmy a jejich pracovníci.Ministr bez nich by toho sám s lopatou nezvládl a ani to není jeho úkol.Holt se musí na stavbě dálnice makat a tolik nekrást kluci.

    1. Baroš se svými kluky? Poctivá práce? Na stavbě dálnice makat a tolik nekrást? Kurde co zobeš za matroš? Už jsem četl hromady sr@ček, ale ty tvoje jsou opravdu ,,hustě dobré”, nebo ,,dobře husté”.

  5. Rakušan svámi udavači pěkně vyj..l a Kalousek se chechtal jak si svámi politici vytřeli! budete už pořád jen třetí podřadná liga blbu podrž,přines,udělej!!

  6. Počítám, že budou muset pustit Prahu. Pak možná dostanou nějaké to ministerstvo přes kotrmelce. Těžko by se našel ve volbách v zemích EU podobný tragéd jako je Bartoš. Ano, socani a komunisti v parlamentu nejsou protože nedostali tolik hlasů. Bartoš je měl a je na tom skoro stejně

  7. Za své vystupování a aroganci jsou i tak přeplacení. Že by museli pracovat? Za sebou mají pouze veselé mládí a prachy zdarma.

  8. Stali se obětí vlastního nadšení a neshopnosti vidět trochu dopředu. Bál bych se jejich pokusů v jiných, daleko závažnějších věcech.

  9. No tak 4 poslanci a 3 ministerstva ! To je dobrý. Ale analitici se dnes shodují,že leda na úkor Stanu a je jen na p.Rakušanovi, kdy bouchne do stolu.Ten slepenec bude mít asi problémy, jak může jít pravice dohromady se středem i pirátskou levicí ?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *