2. 5. 2024

31 příspěvků u článku “Neodvolatelný Mynář. Škodit a úřadovat místo Zemana chce do poslední chvíle

    1. Ne vždy to je pravda. Špíny a vraha a zločince Stalina se Rusové zbavili až jeho smrti vládl tam skoro 30 let.

      1. Tam nezvolili vhodný způsob jak o něm píšu. Tady by to spravil náhodný výstřel z neodborně čištěné zbraně, popřípadě pirát silnic. Zcela v duchu kruhů, ve kterých se Mynář pohybuje.

  1. já mu fandím, ať se poperou :
    Vráťa odstůpíš
    Andrej, já nikdy neodstůpím, to si pametaj
    Vráťa, veď nemáš tů bezpečnostnů proverku
    Andreju, Ty ju taky nemáš, ani lustraci na STB nemáš
    ………

    1. Správně. Já bych dodal . A ty můžeš Andrej držet hubu nejen že jsi agent Stb ale jsi i trestně stíhaný za krádež 50 mega a jsi ve střetu zájmu ! Koho ty chceš odvolávat ? Nejprve by jsi musel odvolat sám sebe ty hňupe ! Tak nějak by proběhl rozhovor mezi Burešem a Mynářem. Po této Mynářově větě by si pak měli rozbít huby,ale kdo by vyhrál netuším. Bureš je o 13 let starší a táhne mu už na 70 tak možná Mynář.

  2. Takový sympatický tým na Hradě!! Slintající kolaborant, který má dceru neúspěšnou pornohoherečku, úlisný Minář, který si vzal protitutku, Ovčáček, komunista citující biblické žalmy….To by ani Cimrman nevymyslel.

    1. honzíku (martine, franto, jardo), ty to určitě víš, ale tendle mynář, nejni ten tvůj voblíbenec minář z milionu chlívek. ;o)) fak si ichtyl. ale jotomilej. ;o)))

      1. Hovádko boží, umíš něco jiného než označovat lidi za ichtyly? Co takhle vlastní názor, na ten asi nemáš,co?

        1. esli máš na mysli, že bych tady měl projevit svůj názor, tak tobě by to mohlo bejt stejně jedno, bo bys to nepochopil. ;o)) tak zklidni hormon a dál se věnuj svejm úchylárnám. pochopil? ;o)) ichtyle.

          1. líbí se mi tvoje sebekritika. eště přiznej, že si ichtyl a sem spokojenej.

    1. hele, ichtyle, eště jednou a nahlásím tě na emerický ambasádě, že tady vykřikuješ, že chceš, aby biden umřel!!

  3. Napadá mě jedna analogie: Komoří Lang na dvoře Rudolfa II (ve filmu Císařův pekař – Pekařův císař ho hraje F. Filipovský). Ten ovšem, když měl císař jednu ze svých jasných chvilek, přišel o hlavu.

  4. Tak celá kauza okolo hradu a Zemana je absurdní,ale v rámci objektivity takových absurdit včetně toho,že Mynář nechce odstoupit tu máme a měli jsme už více. Třeba kauza samého premiéra je už 4 roky trestně stíhán za kriminální čin a nic. V rámci EU a Evropy nepamatuji,že by někde vládl tak dlouho trestně stíhaný premiér. Pokud se Mynáře nepodaří odvolat,bude Česko celému světu pro smích jako totální ABSURDISTÁN. Máme co jsme si zvolili,že jo občané Česka ! Takže proč se divit ?

    1. no, ták, zkus si vzpomenout… ;o)) fak nic? tak já ti poradím: co berlusconi? a udělej tentokrát výjimku a drž se argumentů. mysliteli.

      1. On byl stíhán 4,5 roků chytrá hlavo ? O tom pochybuji.A i kdyby to byla pravda tak Bureš je lůmen numero 2 ! To ale nic nemění na tom co jsem napsal,že jsme ABSURDISTÁN

        1. nepochybuj. ;o)) jen jsem ti připomněl, co ví většina průměrně inteligentních, ty numero. ;o)) a co si vzpomenout na j. chiraca? ;o)

          1. Karle jsi obyčejný TROLL a nevíš nic. Zase špatně. Schválně jsem se díval na CURICULUM VITE od Berlusconiho a mám pravdu.Berlusconi rozhodně nebyl trestně stíhán tak dlouho jako Bureš a to podotykám,že pokud by Bureš vyhrál volby a sestavil vládu jeho trestní stíhání by pokračovalo další a další léta. Protože ví bůh kdy ta Burešiada skončí.

          2. kecáš. navíc byl soudně stíhán v daleko více případech a samozřejmě i delší dobu. ale to se ti krámu nehodí, co? ;o)) a co chirac? budeš argumentovat, že to přece byl prezident? ;o)) komiku. jo, tak ty eště budeš předpovídat budoucnost? a co by se tada stalo, ty sibylo, dyby volby vyhrál hurvínek? jak dlouho by byl stíhanej špejbl? šmankote, ty si ale blb!! ;o) ichtyle.

          3. Urovnejme si fakta. Chirac byl president Francie ale v době kdy byl stíhán už nebyl president. Trolle. A jinak nechápu o co ti jde ? Je přece úplně jedno jestli byl Berlusconi stíhán rok nebo dva. Bureš je předseda vlády a je stíhán už více jak 4 roky a to nemá v Evropě obdoby. Tečka. Můžeš se snažit jak chceš ale Bureš je estebacký bonzák,zloděj protože krade a ještě má konflikt zájmů. Myslíš že toho je málo ? Já vím vy kobliháři by jste mu odpustili cokoli. Táhní k čertu . S takovýma jak ty nebudu ztrácet čas.

          4. psal jsi o stíhání babiše. najednou tady máme stbáka, zloděje, někoho s konfliktem zájmů. ;o)) a to se ztrátou času jsi opsal ode mne. ;o)) docházej ti argumenty? z toho si nic nedělej, stejně si od začátku žádný neměl. ichtyle. ;o))

  5. No, teď by se měla ukázat síla Senátu, Premiera starého i nového. Věřím, že na něco přijdou. M.j. Mynář mi silně připomíná Klementa Gottwalda jak podobou, tak i pravděpodobným charakterem.

    1. ;o)) pravděpodobným charakterem? a to si jako nejsi jistá charakterem mynáře nebo gotwalda? ale furt lepčí, než dybys napsala, že ty dva sou si podobný manželkama.

  6. Když ten jeho nařvanej xift vidím, svírá se mi pěst. Ovšem napadlo mne, jak dlouho by tenhle hrdina vydržel v kleci s Vémolou…

  7. nevím proč by odcházel je vynikajicí kancléř s Ovčáčkem plní výtečně své povinosti! nebo byl lepší s drogovaný vyžraný prase. Jmenoval ho prezident a odvolat ho muže jen prezident a ne nějaký had Babiš nebo šašek Vystrčil

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *