5. 5. 2024

48 příspěvků u článku “Zemanův konec je blízko. Bude nedůstojný. Může si za to sám, hřál si na prsou hady

  1. Podle mého názoru měli Rusové Zemana v hrsti. Nejspíš se s někým z ambasády ožral a vyblil něco, co neměl. A oni ho pak vydírali, že to na něj zveřejní, když jim nepůjde na ruku. Ano, je to jen můj názor, ale jinak si jeho chování ve funkci prezidenta nedokážu vysvětlit.

    1. Ne zemana bylo zveřejněno tolik věcí /včetně smyšlenek a úplných lží), že tohle by ho opravdu nerozhodilo. To je jen zbožné přání kavárenských parazitů a kolaborantů …. 🙂

    2. Šlouf s někým z Kremlu nebo jeho blízkosti vyjednal finanční podporu pro Zemanovu kampaň. Zeman za tyfinance, pochopitelně, musel poskytovat protislužbu.

      1. Aha, další Mc Muška, rudý blbe jsi k smíchu!! Ale na jsi zvyklý , celý svůj zpackaný , marný život. Takové jako ty živit, je pro náš , Čechy ostuda!!

    1. Zeman asi zemře nemocný.Ty ale zemřeš blbý a nic neznající.Co je asi horší?Ty jsi totiž blbý jako Mařena řídících,A ta byla nějak blbá,

          1. jukni se do slovníku. nebudu tady zaskakovat za tvou úču z pomony.

        1. Já vím.Ty jsi chodil děvět let do jedné třídy a ani jednou jsi nepropadl.Nikdy jsm se nepotřeboval chlubit svým vzděláním,ale jsem přesvědčen,že kdybys měl alespoň 40% mého,tak se považuješ nejméně za ministra.Ale mě nemůžeš přesvědčit.Všechny tvoje příspěvky jsou na úrovni žáčka
          páté třídy pomocné školy.

    2. Proti tomuto tvrzení bych se ohradil. Jsem z vesnice (270 obyvatel), schodou okolností od Kolína. Ale Andreje ani Miloše jsem nikdy nevolil.

          1. takže pavel svině, havel taky svině. ;o)) sem rád, že jsme se shodli.

  2. Příma volba,a takhle to dopadlo,ale ona to není zásluha Zemana,ale těch co proti němu nasadily politická “béčka”,jinak alkohol metla lidstva a Zemana

  3. Až po Zemanovi třeba nastoupí nějaká loutka (cpe se jich tam přehršel), jako byl Veškrna, budeme ještě rádi vzpomínat na Zemana a Klause, kteří byli skuteční politici a byli schopní formulovat vlastní názor! A nečekali, až ho dostanou napsaný na papírku z německé nebo US embassy!

    1. co to kecas oba jsou z Prognostickeho ustavu zalozeneho sovetskou KGB
      prevrat totiz neudelali zadny studentici ale tajny sluzby sssr ty hlupaku

    2. Co to meleš, oba agenti KGB z Prognostáku. Václavu Havlovi tleskal ve stoje (!!!!) celý senát USA , přijala ho anglická královna , byl tu kvůli němu papež, vážil si ho celý národ, proto jsme po něm pojmenovali naše největší letiště. Letiště Václava Havla, jak krásně to zní!

    3. Vzpomínat budeš jen ty a pár stejně rudě smýšlejících rudých noků. Volby ukázaly, že jste na vyhynutí, soudruzi.

    4. Vy si vzpomínejte na koho chcete….Pro mě je skutečný politik člověk, který má na prvním místě blaho země ve které žije.Dokáže překonat své ego , když je to nutné…A hlavně dokáže opustit jakýkoliv politický post, když je to pro vývoj státu nezbytné..Skutečný státník má mít ve své povaze, lásku k lidem a morální zásady..Na dehonestaci Václava Havla Vám bez vyzvání odpovídám, že jste debil…….

      1. souhlasim s vami . jen nicve zlem….ale ten havel byl taky opravdu sveho casu v ksc …..jako clen svazu cs spisovatelu …tam musel byt totiz kazdy clen taky clen ksc ,..vymazali vsechny zaznamy ale ze byl clen svazu cs spisovatelu to vymazat nemohli ….no a stanovy jsou zname….kazdy clen svazu spisovatelu musel byt clen ksc . tudiz havel musel byt clen ksc.

        1. Ty jsi dobrej magor…. Komenský byl taky v KSČ? A co Karel Čapek? Nebo Miloš Forman? Jan Tříska…Bože ty jsi vemeno, hošíku…Tebe tak potkat!!

    5. to jsi uhádl určitě budeme vzpomínat na pracovníky prognostického úřadu a jejich přetvářku

    1. Zmetek si Ty a karma je zdarma,myslím že se to u Tebe brzo projeví a opravdu ,kdo jinému jámu kopá sám do ní padá.

  4. alkohol je metla lidstva u Zemana to plati petkrat tolik mozna ze byl kdysi chytry a klavu mel na miste jenomze se vylil a tady je dukaz a hlavne mu zlomilo vaz to ze obratil kormidlo zpet na Vychod Rusko Cina coz je neprijatelny zname to z predchozich ctyriceti let zkratka Zeman a Bures pryc!

  5. Moc se netěšte není všem dnům konec,Babiš neprohrál slepence neuznává naprostá většina lidí co mají rozum a Zemana pravomocí nezbaví ten kdo nechce spáchat politickou sebevraždu a slepence jí spáchají sto pro,už se na to těším.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *