2. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Končící poslanci dostávají zlaté padáky. Vojtěch Filip obdrží na rozloučenou skoro milion korun

  1. Tak konkrétně Filip si ty peníze zaslouží,30let nevěděl nikdo jak dostat komanče z parlamentu až teprve on to dokázal

  2. Dobrý den, toto je zase výsměch občanům, komousi, kteří měli být logicky postavení mimo zákon 30 byli u bezpracnych koryt a papali za peníze daňových poplatníků, zdravím voliče 😂😂🇨🇳🇨🇳🍖🍖🍖🍖😩😜😜🖕🖕

  3. za co soudruzi za co.Copak by jim nestačili 2 jako lidem ve fabrikách. Dle toho jak to u nás funguje,tak by neměli dostat ani,, fń predsedo,,Hlavně komouš Fíla ten by měl dostat za své spolustraníky ještě přes hubu.

  4. Když končila Nečasova-Kalouskova vláda taky se zlatými padáky. Jinak všimněte si posledního odstavce. Poslanci si sice své platy zastropovali na pět, ale shodil to “senát”. Takže se platy ústavních činitelů budou navyšovat i nadále. Potom slyšíme žvásty, že tu škodí jen Babiš a Zeman, přitom největší škůdce je senát, plný neschopných vysloužilým politických mouřenínů pražské kavárny a bruselských patolízalů, lačných po prašulích a prebendách, prakticky za nic.

  5. To by mně zajimalo kde ty peníze tak tisknou že máme na takové rozhazovaní.
    ale musíme zdražovat.

  6. Necelý milion jako zlatý padák? To není zas tak moc – známý pracoval u ČEZ (ne v managementu – pouze jako nižší vedoucí směn) a když se tam uvažovalo, koho propustí (při snižování stavů), tak on sám dobrovolně odešel do předčasného důchodu a za to inkasoval necelý milion jako odstupné. Samozřejmě – byl to ČEZ a ne žádná malá firmička, jenom nevím, proč se tady toto rozebírá jako “zlatý padák”. Nejsem a nikdy jsem nebyla v žádné straně, ale zapátrejte si v historii, pokud si dáte tu práci, tak zjistíte, že toto jsou vcelku směšné zlaté padáky oproti těm, co odcházeli dříve z jiných stran.
    A co se týká toho zmražení platů na 5 let – je mezi vámi zde někdo skutečně tak naivní, že by si myslel, že zrovna toto není předvolební mazání medu kolem huby? Pokud ano, tak to je mi vás upřímně líto. Není to tak dlouho, co byla v TV na toto téma jakási diskuze a z nějakého “rádoby odborníka poslance” na otázku, proč před volbami byli všichni jednotní v názoru, že by měli jít příkladem a zmrazit si platy a sotva je po volbách, tak je všechno jinak, odpověděl, že oni si přece každoroční zvýšení zaslouží a že před volbama byli už všichni tak unavení, že vlastně ani nevěděli, pro co hlasují. Tak tomu říkám skutečné pracovní nasazení a rozhodně jsou to lidé, kterým jde “především” o blaho svých voličů!

  7. Důchodcům přidali tři stovky a jaký byl kravál .Tady se rozdávají statisíce a je klid.Kde jsou ti křiklouni?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *