6. 5. 2024

18 příspěvků u článku “Neznámý útočník poničil poslaneckou kancelář Pirátky Olgy Richterové

  1. “Pirátská strana v rámci předvolební kampaně čelila vlně dezinformací. Stranící se domnívají, že právě proto získali pouhé čtyři poslanecké mandáty.” tak to se straníci domnívají mylně. ;o)) ale co taky čekat vod smažek.

  2. udavači a nedorostlá slepice si to zavinili sami udávánim,špiněním,podrazy nikdy neuspějí!! a že něco rozbilio sklo je učelové vytvořeno pro zisk jejich poslancu netáhel,smažek.

    1. Ano přesně toto může být.Nejlepší je stavět se do pozice oběti.Rozbité sklo není zvenčí vidět,ale zevnitř ano? Tak si Piráti běžte stěžovat do Bruselu, jste chudáčci,on Vám někdo rozbil okno. A jestli Vám skutečně někdo rozbil okno?Tak to není ten správný postup proti Pirátům.A navíc zbytečný, oni se zničí sami a zapadnou do propadliště dějin.Jen zůstane na tuhle sebranku chvíli smutná vzpomínka.

    1. frhk. Lůzo Piráti v preferencích od zkorumpovaných novinářů dostávali 24% hlasů. Ve skutečnosti dostali 1,7% hlasů. Tak kdo je lůza.

  3. Nikdo nemá právo ničit státní majetek. Ale kopnout do prdele Richtrovou je nanejvýš žádoucí a potřebné. To se mělo stát, výlohy je škoda.

  4. V jedné písničce Pavla Bobka se zpívá ” kdo vítr sel ten bouři sklízí”…tak by se neměla paní Richterová moc divit.. Nejdříve plamenné řeči a touha po ministerském křesle a pak rychlé stáhnutí se do pohodlného křesla místopředsedkyně sněmovny :
    Že by se náš malý Napoleon v sukni najednou zalekl odpovědnosti???

      1. Franto vůbec nevíš o čem píšeš…máš asi zakalený zrak ,ale to nevadí ,to se časem vstřebá..
        Oni Ti Piráti jsou docela zajímavá banda,…jen si všimni jak se hrnou k moci a ze svými uprděnými hlasy by chtěli nejraději všechno . Být ve slepenci koalic a “vyhrát” volby je jedna věc,…jde jen o to jestli taky budou umět vládnout… Ono totiž kydat hnůj na ty druhé je hrozně jednoduchý..
        No uvidíme ,zatím je to docela zajímavý sledovat jak se to v té nové připravované vládě ,která nás má spasit ,mele..

  5. Takže ona neví a domnívá se ?Bere si do úst demoracii? Ona s 1,68% voličů?
    Líná je jak veš,to bylo řečí kandidátka na min.MPSV ! Odbornice na sociální politiku, jaká? Pouhá domácí překladatelka. Nikdy v žádném soc.procesu nebyla!
    Makat se jí nechce,jen sedět v kanceláří ,případně se vyprskat do mikrofonu za peníze nkteré by jinak nikdy neměla.

    1. Do hajzlu s Pirátama i levákama z hnutí Stan !! Jedni horší než ti druzí pro minimalně 80% občanu ! Musí co nejdřive být občanské nepokoje dřive než ty učelové darebácké koalice napáchají hromady zla pro ten to stát a drtivou většinu občanu !!

  6. Není to slušné, ale progresivisté, mezi něž piráti jednoznačně patří, takovéto útoky (ale i daleko horší, a na lidi, ne na kanceláře) dělají zcela běžně. Takže jen zakusila vlastní meducínu.

  7. Andrej Babiš čelil hrozbě fyzické likvidace (a řadě jiných útoků). Politika je tvrdé řemeslo, paní Richterová, není pro naivky jako jste Vy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *