30. 4. 2024

33 příspěvků u článku “Nikdo z delegace u těžce nemocného prezidenta neměl respirátor. Vondráček s Mynářem ho ohrozili na životě

  1. Neskutečné! Celé dny, od rána do večera, mnozí politici i novináři melou o tom, že podpis prezidenta republiky na svolání zasedání nově zvolené PS PČR je možná falešný, že stávající předseda PS PČR lže o své návštěvě v nemocnici, že KPR zanedbala nebo provedla to či ono… Občané viděli na vlastní oči něco, co se těmhle lumpům nehodí do krámu, tak zase budou raději štěkat na téma roušek. Prostě puč v přímém přenosu, při kterém pomáhá mnohá novinářská lůza …

    1. Bohužel 40% zkurve… Pražaku dostalo k moci odpornou verbež SPOLU a STAN !!! Opravdu strašné jak idioti z 1 města zkurv… pro 60% národa další měsíce ( doufám že nepokoje vuči těm to šmejdum vypuknou co nejdřive a po předčasných volbách 46% voliču pochopí že je nutné volit jen jednu ze 3 stran ( Ano Spd Čssd ) a neštěpit síly ( hlavně hloupí voliči Volného bloku a Trikolory kteří volby v řijnu podělali volením těch 2 stran které neměli žadnou šanci se dostat do Ps ) !

      1. Asi to je všude stejné, kdy lidi mimo realitu z velkých měst to ve volbách poserou všem ostatním v celé zemi. Už jsem si toho všiml v Rakousku při prezidentských volbách, kde na grafické vizualizaci celého Rakouska, kdo má převahu byla vidět jen modrá barva kandidáta Svobodné strany Norberta Hoffera. Kandidát strany Zelených Alexander Van der Bellen dominoval jen ve Vídni, přesto vyhrál. Si pamatuji, že když lidi po mnoha letech rozkrádání státního majetku pod taktovkou ODS konečně v celé ČR procitli a začali ODS posílat ve volbách k šípku, tak Praha ty zloděje furt volila ve velkém.

        1. To je úhel pohledu. Klidně by se dalo říct, že lidé z venkova a malých měst mimo realitu to pohnojí všem ostatním v celé zemi. Třeba u nás. Po mnoha letech rozkrádání státního majetku pod taktovkou ANO konečně lidé v celé ČR procitli a začali ANO posílat ve volbách k šípku, tak venkov ty zloděje furt volil ve velkém.

  2. To je úplná fraška. Prezident se podepisuje, je při smyslech a oni píší, že návštěva neměla respirátor. Zeman taky ne. Pokud by tam vnikli Čuk a Gek, tak bych věřil, že o nich nikdo nevěděl. Spíš to vypadá, že tam má pan generál pěkný bordel

  3. PUČ skončil, prezident smysluplně mluví, jedná, podepisuje, dokonce srší vtipem!!! To se pak těžko dokazuje, že není schopen nic rozhodnout a nic podepsat, že pání senátoři s Pepkem Vystrčem v čele!!!
    Tak hloupí novináři hledají, co by se dalo napadnout. Třeba to, že nemají roušky, nebo cokoli jiného, jen aby se překryl fakt, že PUČ zkrátka nevyšel!!!

    1. To, vže nemají roušky a potulují se po JIPkách údajně bez vědomí personálu je plně vinna ÚVN, Pokud si pan generál takto představuje péči o svého velitele, tak to potěš koště kdyby měla být válka

  4. Koukám,že někteří zapalení komentátoři tady ještě nehorlej ,takže on je vlastně Zeman uplně zdravej a jeho lékař kecá je prostě “havloid a žumpa”?h

    1. Prezident není ve 100% kondici ale je jasně vidět že Havloidní Demo žumpa chce ovladnout za každou cenu všechny duležité státnické funkce aby Čr ještě hlouběji poslali do prde.. Eu a Bruselu !! Šmejdi !!

  5. Jasně když to Demo žumpě nevyšlo s tvrzením že dokument Zeman nepodepsal tak vytánou že neměli u Zemana roušky !!! Opravdu hnuj a hnus ta Demo žumpa a ta filcka Zlámalová z Echo 24 dostávající každý den prostor v mediich aby mohla plivat na Zemana Babiše Vondráčka a oslavovat ksindly z Demo žumpy !!! Ty to svině z Demo spolku se nikdy neměli dostat k moci !!

  6. do pr..e na co roušky vždyt jsou všichni očkovaní takže jsou dle nejlepších našich odborníků a lékařů imunní a na 110% chráněni tak o co jde – kdyby měli roušky tak budou vyřvávat že to nejsou oni že jsou to maskovaní dvojníci

  7. Jak je možné, že těžce ba přímo smrtelně nemocný pacient na JIP je bez dozoru lékaře nebo sestry? Jak funguje toto zařízení? Samovolně tam může přijít kdo chce a kdy chce a nikdo na oddělení z personálu není?? To je ta kvalifikovaná a neustálá péče o hlavu státu?
    Prezident Zeman by měl okamžitě změnit nemocnici.

  8. To,že ozbrojené složky jsou u nás k ničemu, prokázaly výbuchy ve Vrběticích.
    To,že nemá prezident rád lidi v rouškách a považuje to za neslušné,ukázal loni na známé kritizované fotografii. Senátorský puč slizounů na obsazení Hradu prostě nevyšel ,a spolu s novináři se dopustili porušení GDPR v přímém přenosu.
    Dnes v ČT u p.Jílkové šlo na liště prohlášení V.Klause,že myšlením je na tom pr.Zeman 10*líp než sen.Vystrčil. Než si toho všimla cenzura ČT a smazala to.
    I to prohlášení právníka,že porušují GDPR.

  9. šmankote, takže to nebyl zfalšovanej podpis? kancelář prezidenta se musela při těch výplodech různejch chytrýsů fakt královky bavit! ;o)))

    1. Pan Mynář nevypadal, že se baví. Poslední dobou spíš vypadá, že má opravdu strach z budoucnosti. No já se mu nedivím, být stíhaný za rozkrádání, to je v pohodě, tak to může klidně dotáhnout i na premiéra, ale stíhání pro podvracení republiky, to už je z něj skoro disident a to asi nebylo jeho cílem.

  10. Bezvládný hadr mumlá německé nesmysly a podepisuje cár bez datumu. Prospí to 80 procent času. Je nejvyšší čas se toho zbavit, tohleto je nefunkční kýbl sraček.

  11. novinářská špino kulhánku tebe zajímá vše co by pošpinilo prezidenta,jsi takové wc novinářské kdo je ta žena tak to muže zajímat jen obecného blba Kulhánka pozdravuj doma.

  12. Něco o zdraví dementa:
    Den to volbách vypuklo delirium. “Vidím na stěně pavouky a upadávají jim nohy, vidíte to taky?” Pak zkolaboval a byl převezen do ÚVN. Žije jen díky nadstandartní péči a přístrojům. Je napojen na přístroj “Prometeus” který čistí krev místo jater. Podstoupil perkutánní endoskopickou gastronomii díky které je vyživován. I kdyby mu bylo sebelíp, úřad nezvládne. Když ho Babiš navštívil, po tři čtvrtě hodiny odešel. Dement nebyl schopen souvislé konverzace.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *