28. 4. 2024

17 příspěvků u článku “Zametá Babiš stopy? Úřad vlády těsně po volbách objednal drahé skartovačky. Jsou určeny pro tajnou spisovnu

    1. Ty jsi tak blbej, že se ničím jiným než prací ani živit nemůžeš. A to jenom nějakou podřadnou.

  1. není otázka čím chtějí skartovat, ale co
    třeba loni najaře, když byl barel ropy za 15 doláčů
    vláda zamítla Státním hmotným rezervám,
    doplnit a navýšit zásoby ropy
    dneska máme barel za 85 doláčů a brečíme a kupujeme
    to samé s plynem, který byl loni na pětinové ceně
    proč se nepoučili v té své Číně, která nakupovala ve velkém

  2. Kulhánek!! na urovni Gréty to nemuže být novinář jeho uroven,myšlení anti Babiš,zlo,špína,křivárny máš vubec rodinu,někoho kdo by takovou zrudu měl za manžela.

    1. Bolševiku, Babiš je jen smutná stránka české historie a míří do vazby, snad se obnoví kvůli němu trest smrti. 30 700 lidských obětí za rok nestihli ani nacisti a komunisti dohromady!

  3. hele, joudo kulhánku, dyby chtěl babiš za sebou zametat stopy, tak by si asi koupil koště, ne? ty trdlo!!

  4. Doslova “Ferrari mezi skartovačkami” si v tomto týdnu objednal Úřad vlády. Jde o dva skartovací stroje v hodnotě 63 028 korun.
    Prý “Ferrari mezi skartovačkami” – já pracuji na poměrně malé firmě a předloni jsme koupili úplně obyčejnou skartovačku za necelých 60 tis. Kč. Že by to byl nějaký super zázrak, to teda není – jedinou výhodou je to, že je o něco rychlejší a pojme o něco víc skartovaných papírů, nežli taková ta “pro domácí použití”. Teď mě tak napadlo, jestli naše “firemní” vedení taky nechce zametat stopy – asi se jich na to jako správná účetní zeptám…..

  5. No Ferarri mezi skartovačkami možná bude stroj za cca 300 tisíc korun. I takové a ne v malém množství naleznete na stránce Heureky. cz. V kanclu máme skartovačku za cca 70 tisíc a žádná sláva to fakt není. Mix 24 prý poctivé čtení. Pouze recyklát Fora 24, které s touto “senzací” přišlo jako první. No výborně pane redaktore Kulhánku, jste skutečným hlídacím psem demokracie.

  6. Skartuje kde kdo ,….kdo dělá v kanceláři dobře to ví, tak nevím proč se nad tím někdo pozastavuje.
    Vyvážíme papírový odpad z jedné kancelářské budovy, za týden tam stačí naplnit jeden velký kontejner….
    To je stejné jak s těmi dotacemi, který zemědělec je nebere,…zkuste si je také prověřit….
    Babiš má jednu smůlu ,že pro novináře je to velké sousto ,které láká pozornost , proto se kolem něho tolik víří bahno, a za vším stojí jen a jen senzace chtiví novináři..

  7. ZPRÁVY DNE: 
    Agrofert nedosáhne kvůli auditnímu šetření na dotace

    • Kvůli vyšetřovanému střetu zájmů Andreje Babiše nejsou jeho holdingu Agrofert přiznány evropské dotace na chov prasat. Koncern přesto žádá jejich proplacení a zastání hledá i u soudu. Zatím neúspěšně. 

     
    Nová vláda promýšlí strategii v boji s epidemií

    • Koalice SPOLU a PirSTAN budou přebírat vládu v době sílící epidemie. Jejich představitelé slibují efektivní řešení v boji s covidem a shodují se, že je potřeba nová opatření veřejnosti lépe vysvětlovat a neopakovat chyby dosluhující vlády Andreje Babiše. Navrhují mimo jiné znovu zavést bezplatné testování

     
    Kvůli únikům z policejních spisů je obžalováno 28 lidí

    • Státní zástupce podal obžalobu v souvislosti s neoprávněnou manipulací s informacemi z trestních řízení, nezákonným přístupem k policejním databázím a zneužitím pravomoci úřední osoby. Mezi obžalovanými jsou elitní detektivové, bývalí policisté i příslušník Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Případem se bude zabývat Krajský soud v Brně.

     
    Úspěšný den Vám přeje,
    tým Milionu chvilek

  8. Oni nemají co skartovat????
    To celou dobu nearchivovali dokumenty???
    Udělat to soukromník, tak z basy nevyleze.
    Je to lhář prolhaný.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *