3. 5. 2024

23 příspěvků u článku “Zmatený Pavel Trávníček nepůsobil ve StarDance vůbec dobře, nepomohla mu ani hvězdná tanečnice. Po vypadnutí se mu evidentně ulevilo

  1. Věk. Jako u Zemana. Nemají na to, Trávniček je alepson sympatický, ten druhý je odporná, páchnoucí , umírající , nechutná, nenáviděná bytost…

    1. nebo biden, ten je teda taky jako hodně špatnej. třeba že si jako nepamatuje svoje děti a plete si je jinejma. a blbě na tom je i bohdalová, pirk, ale ty sou aspoň sympatický, biden je starej dobytek. ;o)) dobrý? ichtyle.

      1. Na klávesnici nebo i chytrém telefonu existuje tlačítko/CapsLock/,které když zmáčnete,napíše to velké písmeno.Zkuste to,nic to nestojí a budete v očích ostatních přispěvatelů za alespon trochu vzdělaného člověka.

        1. a ňákej argument by tam nebyl? taky bych moh napsat, že se za interpunkčními znamínky dělá mezera (nebudu vysvětlovat, kde že najdeš to tlačítko), za slovem “které” patří čárka. chceš se dál bavit vo pravidlech pravopisu, nebo začneš argumentovat a pravidla necháš na těch, kerý, dyž už někomu vytýkaj pravopis, napíšou to aspoň správně? ;o)) myslitelko.

    2. A vy jste odporná nenávistná bestie prostě odpad společnosti,,,,a to je jen konstatování toho co jste napsal…

    3. …vy musíte být velmi opuštěný a nešťastný člověk, protože něco tak zlého a nenávistného nikdo jiný nemůže napsat.
      Přeji vám šťastnější život než vy přejete druhým…

    4. “Odporná, páchnoucí , umírající , nechutná, nenáviděná bytost…”

      Právě jste výstižně popsal, jak vás bude vnímat vaše okolí v pokročilém věku. Pokud ovšem vás tak nevnímá už teď… 😀

  2. Po celou dobu jsem měla obavy z pádu,nebo že se mu ty nohy zamotají do sebe.Ztráta soudnosti jeho .i jeho okolí.

    1. Stářím to není , ale výběrem ….nelze přeci vzíti všechny, kteří se hláí muí předem ukázat , jak to zvládají, jak fyzicky, tak mentálně

  3. Nechápu ty narcisy, kteří i přes evidentně nezvládnutelnou pohybovou, nebo zdravotní situaci tam lezou. A to má být zábavné? Z celkem příjemné soutěže se stává brak.

  4. Už před přímým přenosem StarDance jsem četla zde na Novinkách, že Pavel Trávníček má chřipku a v tom dílu nevystoupí. Právě tak tam neměla být ani Simona Babčáková. V tom šotu, kde ukazuje kamera záběry ze zkoušek ,bylo naprosto zřejmé, že pan Trávníček není zdravotně v pořádku. Byl zpocený, rudý ve tváři, jakoby měl teplotu. Nesouviselo to s momentálním vyčerpáním z nácviku tanců. Čili podle mého názoru nechtěl zklamat tanečnici i pořadatele a diváky, tak nastoupil, ačkoliv byl evidentně zdravotně handicapován.

  5. Nelíbila se mi na závěr jeho slova ,že mu to nevadí a tak. Vůbec neprojevil lítost nad svou partnerkou, která k vůli jeho přeceněné účasti v pořadu, asi přijde i o peníze. Jako, by tam byl jen on sám, jako, by šlo jen o něho. Proč tam vůbec lezl?

  6. Je mi hlavně líto Veroniky Lálové. Ta patří k nejlepším a nejhezčím tanečnicím, ze všech soutěžících. Trávníčka si opravdu nezasloužila. Kdo ty páry dával dohromady?? Aby jí to nebylo tak líto, mohla by to vzít na chvíli po Terezce Kostkové.

  7. Co to píšete za nesmysly? Lálová vyhrála pouze jednou…je to snadno dohledatelné…a nejpopulárnější tanečnice? To je vtip, ne? Na mě působí přesně opačně a nevěřím ji ani slovo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *